• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sıkıntılar çözülürse Samuels imzalar arkadaşlar. Şu oyuncu yapısı için en doğru isim.

Nolan Smith kesin mi ? Tanıdık bir isim alsak daha iyi. Sıkıntı yaratacak tercih hataları yapabiliyor.

Bu arada pivot ismini alsak ? Devlet sırrı mı bu ?

Bence pivot Ajinca olabilir. Insallah odur ben cok isterim..

Bu pivot Jawai çıkmasın. Yeni bir transfer olabilir bizim için eğer sağlık durumu müsaitse

Nolan Smith'e niye olumsuz yaklaşılıyor anlamadım.Lideri Saric olan takımdan şampiyonluğu aldılar ve o takımın en iyi ismiydi belki de.NCAA'de konferansta yılın oyuncusu ve yılın savunmacısı olmuş,All-America karmasına seçilmiş ve tüm bunları Duke gibi ülkenin en iyi 2-3 kolej takımının birinde gerçekleştirmiş bir isim.Mesela Duke'ün bir önceki guardı Kyrie Irving :)
İlk tur draftında seçilen bir isim olduğunu da eklemek lazım.
Avrupada iyi dediğiniz Abd'li guardların çoğu değil Duke gibi bir takıma liderlik etmek kapısından bile giremez.En köklü okul belki de.Koçu da zaten Abd Milli Takım koçu aynı zamanda.Öyle bir NCAA kariyeri yapıp,üstüne ilk tur draftında seçilen bir ismin yeteneğini ortalama Abd pgleriyle karşılaştırmak mantıklı değil

Bu pivot Jawai çıkmasın. Yeni bir transfer olabilir bizim için eğer sağlık durumu müsaitse

Aslında milli takıma seçilmesi de sağlık probleminin olmadığını gösteriyor bence sağlıklı bir jawai yazdığımız oyunculardan daha iyi transfer olur.

Nolan Smith'e niye olumsuz yaklaşılıyor anlamadım.Lideri Saric olan takımdan şampiyonluğu aldılar ve o takımın en iyi ismiydi belki de.NCAA'de konferansta yılın oyuncusu ve yılın savunmacısı olmuş,All-America karmasına seçilmiş ve tüm bunları Duke gibi ülkenin en iyi 2-3 kolej takımının birinde gerçekleştirmiş bir isim.Mesela Duke'ün bir önceki guardı Kyrie Irving :)
İlk tur draftında seçilen bir isim olduğunu da eklemek lazım.
Avrupada iyi dediğiniz Abd'li guardların çoğu değil Duke gibi bir takıma liderlik etmek kapısından bile giremez.En köklü okul belki de.Koçu da zaten Abd Milli Takım koçu aynı zamanda.Öyle bir NCAA kariyeri yapıp,üstüne ilk tur draftında seçilen bir ismin yeteneğini ortalama Abd pgleriyle karşılaştırmak mantıklı değil

Eksik noktaları var. Milletin olumsuz yaklaşması normal. Öyle bir anlatmışsın ki; Duke çıkışlı oyuncuların hepsi iyi çıkacakmış gibi bir algı yaratmışsın. Bu oyuncu bu kadar iyiyse neden NBA yapamadı ? Hangi olumsuz tarafları yüzünden ? NCAA'yı bu kadar iyi takip ediyorsan bir cevap bekliiyorum.

Hala Lamont Hamilton olduğunu tahmin ediyorum.

Lamont Hamilton sakatlıktan iyi dönmedi izlediğim kadarıyla

Lawal pr sonrası nasıl poster ediyor istanbuldaki fener maçında gördük ama yine de daha iyi hücumcu alınabilir

Javtokas'a savunma yapamıyor denmiş :) Adamın bu sezon kaç maçta zıplamaya gerek duymadan pozisyon bilgisiyle bloklar vurduğunu izledim. Fundamental ve ribaund yeteneği ÇOK ÜST düzey

Değerli renkdaşım, Javtokas'ı geçen sene pek izlememekle birlikte, aynı zamanda sıkça blok yiyen bir uzun olduğunu da hatırlatmak isterim :)

Dolayısıyla Javtokas'ı değerlendirirken ilerlemiş yaşına bu zaafını da ekle derim.

Eksik noktaları var. Milletin olumsuz yaklaşması normal. Öyle bir anlatmışsın ki; Duke çıkışlı oyuncuların hepsi iyi çıkacakmış gibi bir algı yaratmışsın. Bu oyuncu bu kadar iyiyse neden NBA yapamadı ? Hangi olumsuz tarafları yüzünden ? NCAA'yı bu kadar iyi takip ediyorsan bir cevap bekliiyorum.

2 yıl oynadı Nba'de ciddi süre alamasa da?

Oyuncuları Nba'de tutunuyo mu tutunamıyo mu diye değerlendirmemek gerekli orda çok değişik dinamikler mevcut. Burda yıldız olan Sonny Weems'te Nba'de tutunamadı mesela ama bu onu kötü oyuncu yapmaz

DeMarcus Nelson ayrılıyormuş Kızılyıldız'dan. Hem Combo Guard görevini üstlenir, hem de Pocius'a gerek kalmayabilir. Muhtemelen 500 bin euro civarı bir paraya gelecektir. Kaçırmayalım bence.

Bu arada NBA2K15 oyununun çıktığı tarihte, o an takımlardaki kadrolar nasılsa o şekilde sunulacakmış. Yani NBA2K14'teki gibi 1 sezon önceki değil bu sezonun kadroları olacakmış. Ama sezon için de yapılacak transferler için de güncelleme olur mu bilemiyorum.

Samardo Samuels oldukça iyi bir tercih olur gibi geliyor

Arkası dönük oyunu, orta mesafe şutu var. Serbest atışları da yüksek yüzdeli atıyor. Savunması iyi sert bir oyuncu

[video=youtube;HU5B-iFs4P0]http://www.youtube.com/watch?v=HU5B-iFs4P0[/video]

Oyuncuları Nba'de tutunuyo mu tutunamıyo mu diye değerlendirmemek gerekli orda çok değişik dinamikler mevcut. Burda yıldız olan Sonny Weems'te Nba'de tutunamadı mesela ama bu onu kötü oyuncu yapmaz

Anlattıklarına göre NCCA'de çok değerli bir oyuncuymuş (altyapı sağlam) ve 21 sıradan draft edilmiş. Weems ise ilk tur son sıralardan seçilmiş. Beklenti büyükken NBA'de doğru düzgün süre alamayıp avrupada orta sıra bir takıma neden düştüğü irdelenmeli ?

Ayrıca Weems NBA'de bu oyuncudan daha iyiydi.

Samuels'i hepimiz istiyoruz galiba ama buy-out'u var onun. O olmasaydi bi ihtimal.

Anlattıklarına göre NCCA'de çok değerli bir oyuncuymuş (altyapı sağlam) ve 21 sıradan draft edilmiş. Weems ise ilk tur son sıralardan seçilmiş. Beklenti büyükken NBA'de doğru düzgün süre alamayıp avrupada orta sıra bir takıma neden düştüğü irdelenmeli ?

Ayrıca Weems NBA'de bu oyuncudan daha iyiydi.

NCAA'de oldukça yüksek profilli bir oyuncuydu. ACC gibi çok sağlam bir konferansta yılın oyuncusu ve savunmacısı seçildi. Takımıyla şampiyonluk yaşadı. NBA'de tutunamadı çünkü bir kafa sakatlığı yaşadı yaz liginde ve pek iyi bir giriş yapamadı lige. Zaten fizik olarak zayıf bir oyuncu ve pozisyon olarakta NBA'de arada kaldı. İki numara için fiziği, bir numara içinde yetenekleri NBA seviyesinde olamadı. Ancak NBA'de oynanan oyunla Avrupa'da oynanan oyun çok farklı o yüzden iyice irdelemek gerekli fakat çokta kıstas almamak gerek.

Nolan Smith benim izleme ve gözlemlerime göre Avrupa'da rahatlıkla oynayıp fark yaratabilir. Euroleague için yeterli sertlik seviyesine çıkabilir mi orası tek soru işareti ancak yaparsa önemli bir oyuncu olur. Büyük ihtimal düşük bi meblağa anlaşıcaz. 7 yabancılı sistemde alınabilir bir risk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri