Lorbek ismini yazan oldu mu hiç ? Şuan boşta diye biliyorum
Pivot için yumuşak kalır bence ama 4 numara işin hayır demem.
Lorbek ismini yazan oldu mu hiç ? Şuan boşta diye biliyorum
Bu pivot Jawai çıkmasın. Yeni bir transfer olabilir bizim için eğer sağlık durumu müsaitse
Nolan Smith'e niye olumsuz yaklaşılıyor anlamadım.Lideri Saric olan takımdan şampiyonluğu aldılar ve o takımın en iyi ismiydi belki de.NCAA'de konferansta yılın oyuncusu ve yılın savunmacısı olmuş,All-America karmasına seçilmiş ve tüm bunları Duke gibi ülkenin en iyi 2-3 kolej takımının birinde gerçekleştirmiş bir isim.Mesela Duke'ün bir önceki guardı Kyrie Irving
İlk tur draftında seçilen bir isim olduğunu da eklemek lazım.
Avrupada iyi dediğiniz Abd'li guardların çoğu değil Duke gibi bir takıma liderlik etmek kapısından bile giremez.En köklü okul belki de.Koçu da zaten Abd Milli Takım koçu aynı zamanda.Öyle bir NCAA kariyeri yapıp,üstüne ilk tur draftında seçilen bir ismin yeteneğini ortalama Abd pgleriyle karşılaştırmak mantıklı değil
Hala Lamont Hamilton olduğunu tahmin ediyorum.
Lamont Hamilton sakatlıktan iyi dönmedi izlediğim kadarıyla
Lawal pr sonrası nasıl poster ediyor istanbuldaki fener maçında gördük ama yine de daha iyi hücumcu alınabilir
Javtokas'a savunma yapamıyor denmişAdamın bu sezon kaç maçta zıplamaya gerek duymadan pozisyon bilgisiyle bloklar vurduğunu izledim. Fundamental ve ribaund yeteneği ÇOK ÜST düzey
Eksik noktaları var. Milletin olumsuz yaklaşması normal. Öyle bir anlatmışsın ki; Duke çıkışlı oyuncuların hepsi iyi çıkacakmış gibi bir algı yaratmışsın. Bu oyuncu bu kadar iyiyse neden NBA yapamadı ? Hangi olumsuz tarafları yüzünden ? NCAA'yı bu kadar iyi takip ediyorsan bir cevap bekliiyorum.
Oyuncuları Nba'de tutunuyo mu tutunamıyo mu diye değerlendirmemek gerekli orda çok değişik dinamikler mevcut. Burda yıldız olan Sonny Weems'te Nba'de tutunamadı mesela ama bu onu kötü oyuncu yapmaz
Anlattıklarına göre NCCA'de çok değerli bir oyuncuymuş (altyapı sağlam) ve 21 sıradan draft edilmiş. Weems ise ilk tur son sıralardan seçilmiş. Beklenti büyükken NBA'de doğru düzgün süre alamayıp avrupada orta sıra bir takıma neden düştüğü irdelenmeli ?
Ayrıca Weems NBA'de bu oyuncudan daha iyiydi.
Samuels'i hepimiz istiyoruz galiba ama buy-out'u var onun. O olmasaydi bi ihtimal.