• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NCAA'de oldukça yüksek profilli bir oyuncuydu. ACC gibi çok sağlam bir konferansta yılın oyuncusu ve savunmacısı seçildi. Takımıyla şampiyonluk yaşadı. NBA'de tutunamadı çünkü bir kafa sakatlığı yaşadı yaz liginde ve pek iyi bir giriş yapamadı lige. Zaten fizik olarak zayıf bir oyuncu ve pozisyon olarakta NBA'de arada kaldı. İki numara için fiziği, bir numara içinde yetenekleri NBA seviyesinde olamadı. Ancak NBA'de oynanan oyunla Avrupa'da oynanan oyun çok farklı o yüzden iyice irdelemek gerekli fakat çokta kıstas almamak gerek.

Nolan Smith benim izleme ve gözlemlerime göre Avrupa'da rahatlıkla oynayıp fark yaratabilir. Euroleague için yeterli sertlik seviyesine çıkabilir mi orası tek soru işareti ancak yaparsa önemli bir oyuncu olur. Büyük ihtimal düşük bi meblağa anlaşıcaz. 7 yabancılı sistemde alınabilir bir risk.

NBA'de 2 pozisyon arasında kalıp yada fiziği iyi olmayan oyuncularda az çok süre bulabiliyor. Kendi gözlerimle bir kaç maçını izlemeden içime sinmeyecek.

Herneyse bildiğin bir oyuncu olduğundan soruyorum savunması ve oyun görüşü nasıl ? Bu fizikle net bir savunma yapamaz gibi. Jamont ayarında.

Bu arada sanirim Leo Westermann Partizan’dan ayriliyormus. Acikcasi benim cok begendigim bir guard, oyun organizasyonu gercekten cok iyi ve skora da son derece yatkin. Deliciligi ve savunmasi henuz yeteri kadar iyi degil ama cok genc ve cok cabuk gelisiyor. Bu sene bir sakataligi vardi ama sanirim atlatmistir onu, eger transfer edersek bence cok yararli olacaktir. Ayrica, Arroyo sonrasi da oldukca guvenebilecegimiz bir guarda sahip oluruz.

Mesela burada cok istenen Nolan Smith’i birkac mac izlemistim, degerlendirmek icin cok yeterli degil ama acikcasi hic begenmemistim, ne guvenilir bir sutu vardi nede oyun gorusu, ayrica oldukca da daginik gelmisti. Kesinlikle Leo Westermann’ i Nolan Smith’e tercih ederim ama tabii ki farkli dusunenler de olacaktir.

Ya sanki Nolanı takımı şampiyon yapsın diye alcaz arkadaşlar ne kastınız. Savunması iyi olsun, Arroyoyu 15dk dinlendirirken çok sırıtmasın kafi.

NBA'de 2 pozisyon arasında kalıp yada fiziği iyi olmayan oyuncularda az çok süre bulabiliyor. Kendi gözlerimle bir kaç maçını izlemeden içime sinmeyecek.

Herneyse bildiğin bir oyuncu olduğundan soruyorum savunması ve oyun görüşü nasıl ? Bu fizikle net bir savunma yapamaz gibi. Jamont ayarında.

Net savunma yapamaz ama açık verecek birisi de değildir. Yani özel savunmacı değildir ama Arroyo gibi Jasikevicius gibi onun üstünden oynanacak bir oyuncu da değildir. Bu arada savunması Lucas Gordon'dan iyidir. Lucas Gordon bence akıllı bir savunmacı değil. Fiziği yerinde ama çok basit hata yapıyor. Smith de Lucas'dan falan çok daha iyi oyuncu bence, daha yararlı olacaktır.

Oyun görüşü Avrupa için bence yeterli. Pas yeteneği ve oyun kurucu yetenekleri Jamont'tan iyidir bana göre. Oyunu kontrol edebiliyor. Nba'de arada kalmıştı Cedevita'da nerdeyse bütün sezon oyun kurucu olarak oynadı. Savunma olarak yine kolejde yılın savunmacısı ödülü vardı. Fizik olarak zayıf ama çok atletik bir oyuncu. Tuttuğuna yapışacak bir karakterde ama Jamont'ın getirdiği sertliği beklemek hayalcilik olur. Ben genel olarak umutluyum Nolan Smith'ten.

Pivot için isim verilmemesini anlayabiliyorum , transferin daha kolay gerçekleşmesi fiyatta anlaşma gibi hususlar için yayılmaması (özellikle sosyal medyada) önemli. Adının ilk harfi şu , soyadı şu gibi saçmalıklar olmadığı sürece söylemeyebilirler. Şöyle düşünün böyle birinden bahsedilmemiş olsaydı biz bir sürü oyuncuyu transfer edecektik konuşacaktık bu forumda, en azından şimdi atletik sert bir çember savunucusu olduğunu biliyoruz.

Hani basketbol siyahların oyunuydu, bizde hiç siyahi oyuncu yok!!!!son iki sene pivotu barcadan aldık bu senede ibre orası gözüküyor .O zaman Joe Dorsey mi acaba

Dorsey olmamış, Lampe mi acaba? gerçi o da siyah değil :(

Samuels mi? İnşallah ama çok zor..

Mevcut veriler ışığında Samardo Samuels hiç de fena durmuyor,

Yeterince izleyemediğimden; sırtı dönük oyunu, savunmadaki caydırıcılığı (blok tehdidi v.s.) konularında tam bir fikir sahibi olamasam da, bu unsurlara da belli ölçüde sahip olduğu izlenimi vermekte.

Şutu, atletizmi, gücü, sertliği hayli iyi görünüyor.

Sözü edilen rakamlardan yukarı çıkamayacaksak iyi bir seçim gibi durmakta.

Samuels 5 numara mı çoğu yer de PF diye geçiyor

Peki Lawal'ı göndermek isteyen yani gözden çıkaran Milano Samuels'i de gönderirse kimi alır onun yerine ?

Samuels Nba'de zaman zaman 4 numara oynuyordu ama burda rahatlıkla 5 numarayı kaldırabilecek bir isim.

Samuels gelsede yine şu Zoric'i sakatlasa uyuz oluyom o adama.Hemde Aradori ile Samuels taraftarın seveceği tipler böyle çirkef oyuncuları bizim taraftar sever.Örneğin Manu Bonsu futbolda Melo çirkef oyuncular lakin taraftar tarafından benimsenmiş oyuncular.

İsmi bu forumda geçmiş oyuncunun. O kadar çok isim geçti ki; Lampe,Lawal,Samuels,Batista,Shawn James, Sasha Kaun :) Salah Meijri,Maric...

Samuels'in 2015'e kadar kontratı gözüküyor bu arada.Ne biz buy-out öderiz,ne de bu kadar oyuncu kaybeden Milano Samuels'i bırakır.

Shawn James e 10 bin dolar koyuyorum. İyi transfer.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Lampe hiç iyi olmaz bence. Böyle bir rotasyonda çok yumuşak kalır. Pota altına sertlik getirecek bir oyuncu lazım bize.
Dediğim gibi olacaksa Samuels tarzı isimler öne çıkmalı.

James'i Maccabi bıraktıysa vardır bir sakatlığı. Lampe çok gereksiz olur. Samuels güzel olur ama kontratı var ve Milano onu da bırakırsa kimse kalmıyor pota altına.

D'or Fischer diye duydum ben de ama Beşiktaşın da ilgisi var pek inanmadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri