• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Al, bir 17 lik daha çıktı.Üsluba bak.Şimdi bir şey desen suçlu sen olursun.Neyse ben yine de olgun birisiymişsin gibi cevap vereceğim

Kardeş basketbol sadece hücumdan oluşmuyor .Arroyo, Avrupa'daki en etkili hücumculardan birisi.Ama savunmada yaşının da etkisiyle takımı 4 kişi bırakıyor.Avrupa'da savunmada takımını bu denli eksik bırakan kimseye bu paraları vermezler.Hele iddialı takımların böyle zaaflara hiç tahammülü yoktur

Arroyo'nun aldığı para, Avrupa'da Rudy'nin falan eline geçiyor.Anladın?

Rudy yıllık 3 milyon euro alıyor ve vergilerini ekstra olarak kulüp karşılıyor. Yani "Carlos'un aldığı para Rudy'nin eline geçiyor " koca bir yalandan ibaret. Çoğu kimse bilmiyor ya, sallamaya devam et sen. Ayrıca, eğer Carlos gibi bir yetenek bulduysan bunu savunmada tölere edebilirsiniz. Serrod, Spanoulis, Teodosic gibi isimleri de savunma üzerinden eleştirerek daha komikleşiyor musun?

"Carlos Alberto Arroyo Bermudez" seni çok seviyoruz. Sonsuza kadar kalbimizdesin! Aldığın paranın her kuruşu da helal olsun.

970872560.jpg

Jeter 700 - Lafayette 600 - Şafak 200
J. Anderson 1000 - Sinan 700 Göksenin 200
Mıcov 600 - Simmons 300
Dominic McGuire 600 - K.g 400 Ege 50
Trevor Mbakwe 700 - John Bryant 700

6.750.000 Euro oda 7.000.000 dolar gibi bir para yapar.

Jeter ve J.Anderson ikilisini alırsak büyük iş çıkarmış oluruz. Atletizmleri fark yaratacaktır. İyide şutorlerdir. Lafayette iyi yedek gurd olacaktır.
Trevor Mbakwe'nin atletikliği J.Bryant'ın sırtı dönük oyunu ve orta mesafe sutu Micov zaten vereceği katkı belli ama bu sene daha iyi olmasını diliyoruz.
Simmons'u devsirme olarka kullanabiliriz iyi tammalar Mıcov'u. Dominic McGuire gayet sert atletik bloklarda etkili bir forvet tercih edilmeli bence.

Rudy yıllık 3 milyon euro alıyor ve vergilerini ekstra olarak kulüp karşılıyor. Yani "Carlos'un aldığı para Rudy'nin eline geçiyor " koca bir yalandan ibaret. Çoğu kimse bilmiyor ya, sallamaya devam et sen. Ayrıca, eğer Carlos gibi bir yetenek bulduysan bunu savunmada tölere edebilirsiniz. Serrod, Spanoulis, Teodosic gibi isimleri de savunma üzerinden eleştirerek daha komikleşiyor musun?

Senin bahsettiğin Teodosic, Spa falan savunmada Arroyo'dan çok daha hareketli savunma yapıyor. Arroyo gibi bir yeteneği bir tek sen bulmuşsun Avrupa'da. O yüzden şu an Porto Riko'da kendi satın aldığı takımda oynuyor.

Real'in basketbol şubesini geç de Arroyo'yu alsınlar.Malum onlar keşfedememiş, sen önerirsin onlara .Böyle bir yeteneğin bu genç yaşta Porto Riko'da çürümesine göz yumma

Porto Riko'nun orta sıra takımında oynayan adamla, bir kaç gün önce final four'da final oynayan Spa'yı kıyaslıyor.Ergene bak sen

Adam Ergin hocayı canından bezdirdi.Burada ki ergenler hala ölürüz sana diyorlar.

Bu adamlara tuhaf kontratlar verilmesi adamların bu paraları hakkedecek kadar oynadıklarını göstermez.Dünyanın hiç bir yerinde alamayacakları paraları aldılar bizden Arroyo da dahil.

Ancak Kerem ile Ender yabancı sınırından dolayı bu paraları alıyorlar.Kaldı ki bu kural esnedikçe onlar da yavaş yavaş gerçek piyasalarına iniyorlar.

Diamantidis de bu sene itibariyle yaşının etkisiyle ciddi düşüşe geçti.Bu saatten sonra o da bu kontratları alamaz.35 yaşında adamlara Avrupa'da böyle parayı kimse vermez.Kaldı ki Dia, Arroyo'ya göre Avrupa'da çok daha bilinen bir adam.

Geçen senenin Euroleague'deki yıldızı Langford 1.1 milyon euroya imzaladı Kazan'la. 1.5 milyon doların önemini anlayın diye yazıyorum.Yerlileri örnek göstermeyin.Çünkü onların durumu kuraldan dolayı farklı

Diamantidis 2-3 yıldır gözle görülür bir düşüş içinde. Sadece Diamantidis'ten değil, Teodosic'den daha iyi oyuncu Arroyo. Keith Langford 1.6 milyon dolara imzaladı Kazan ile. Ayrıca Milano sonrası Kazan kötü bir kariyer tercihiydi.

Arroyo'nun, Teodosic'in savunmalarını tolere edebildiğin zaman sorun yok. Arroyo-Erceg-Vougioukas üçlsüünü aynı anda sahada tutarak suçu Arroyo'ya yükleyemezsin. Arroyo 20 yaşında da böyleydi, 35 yaşında da. Tutturmuşsunuz bir bir tek kendi takımında kontrat buluyor. Kötü oyuncu ehehehe. Aynen.

Yahu bir insanı sevmezsin anlarım ama malumun ilanının aksini söyleyecek kadar kör düşmanlık cidden sağlıklı değil. Rudy Fernandez'in 1.5 milyon euro kazandığını sağda solda yazmayın. Dalga konusu olursunuz.

Yav arkadaş bu adam 1.5 milyon dolarlık kontratı hakkediyor da niye Avrupa'nın önde gelen kulüpleri bu parayı verip Arroyo'yu kadrolarına katmıyorlar?

Real'i, Barca'sı CSKA'sı, Armani'si, Kazan'ı, Maccabi'si salak bir siz akıllısınız.

Yahu tamam biz Ergeniz basketbolu sen biliyorsun hadi abicim allahını kitabını seviyosan işine bak ben senin kadar yaşla ilgili sıkıntısı olan başka bir adam daha görmedim evet 20 yaşındayım senin 30 senede öğrenemedin şeyi 20 senede öğrendim bundan gurur duyuyorum. Ergensem de ergenim hadi işine bak ya :)

Cidden ben sana acımaya başladım. Basketbol forumunda ikide bir 30 YAŞINDAYIM BEN LANNNNNNNNNNNNN SİZ ERGENSİNİZ OLUMMMMMMMMMMMMMMMMM triplerinde dolaşıyorsun. Ben sana yaş muhabbeti yapabileceğin bir yer söyleyim. 0-6 yaş ana okulları. Herkesden büyüksün, kimse bir şey anlamıyor orda. bol bol yaparsın.

Diamantidis 2-3 yıldır gözle görülür bir düşüş içinde. Sadece Diamantidis'ten değil, Teodosic'den daha iyi oyuncu Arroyo. Keith Langford 1.6 milyon dolara imzaladı Kazan ile. Ayrıca Milano sonrası Kazan kötü bir kariyer tercihiydi.

Arroyo'nun, Teodosic'in savunmalarını tolere edebildiğin zaman sorun yok. Arroyo-Erceg-Vougioukas üçlsüünü aynı anda sahada tutarak suçu Arroyo'ya yükleyemezsin. Arroyo 20 yaşında da böyleydi, 35 yaşında da. Tutturmuşsunuz bir bir tek kendi takımında kontrat buluyor. Kötü oyuncu ehehehe. Aynen.

Yahu bir insanı sevmezsin anlarım ama malumun ilanının aksini söyleyecek kadar kör düşmanlık cidden sağlıklı değil. Rudy Fernandez'in 1.5 milyon euro kazandığını sağda solda yazmayın. Dalga konusu olursunuz.

Teodosic'in savunma zaafını tölere etmeye çalıştığı için Cska 45 milyon euroluk bütçeyle bir türlü şampiyon olamıyor.Kaldı ki Teo, Arroyo'dan 7-8 yaş genç, haliyle savunmada daha hareketli.

Yine de bugün Teo bir boşta kalsın bakalım.Porto Riko'ya mı gider yoksa Barca'ya mı görürsünüz

Yahu tamam biz Ergeniz basketbolu sen biliyorsun hadi abicim allahını kitabını seviyosan işine bak ben senin kadar yaşla ilgili sıkıntısı olan başka bir adam daha görmedim evet 20 yaşındayım senin 30 senede öğrenemedin şeyi 20 senede öğrendim bundan gurur duyuyorum. Ergensem de ergenim hadi işine bak ya :)

Cidden ben sana acımaya başladım. Basketbol forumunda ikide bir 30 YAŞINDAYIM BEN LANNNNNNNNNNNNN SİZ ERGENSİNİZ OLUMMMMMMMMMMMMMMMMM triplerinde dolaşıyorsun. Ben sana yaş muhabbeti yapabileceğin bir yer söyleyim. 0-6 yaş ana okulları. Herkesden büyüksün, kimse bir şey anlamıyor orda. bol bol yaparsın.

Adamın attığı mesaja bak.Bir de dalga konusu olmaktan bahsediyor.Yemin ediyorum ilkokul düzeyi.Başka söze gerek yok

Teodosic'in savunma zaafını tolere etmeye çalışmıyorlar, her seferinde sıçmasına rağmen direksiyonu Teodosic'e verdikleri için kaybediyorlar sürekli.

ARROYO 1.5 MİLYON EURO ALIYOR AĞLASAN DA ZIRLASAN DA ALIYOR BU PARAYI HELAL OLSUN ASLANIMA TASASI SANA BANA MI DÜŞTÜ SONUNA KADAR HELAL OLSUN İNŞALLAH DAVA AÇAR KALAN PARASINI DA ALIR DA TASASI SİZİN GİBİLERE DÜŞER

Yahu Arroyo nereden çıktı yine..Tat tuz bırakmıyor şu haberler..Saolsun bazı zaferlerde payı büyük ama;
Gitsin kendi işine baksın kardeşim takımın başkanımı olur oyuncusu mu orada uğraşsın ,uğramasın buralara..

Teodosic'in savunma zaafını tolere etmeye çalışmıyorlar, her seferinde sıçmasına rağmen direksiyonu Teodosic'e verdikleri için kaybediyorlar sürekli.

ARROYO 1.5 MİLYON EURO ALIYOR AĞLASAN DA ZIRLASAN DA ALIYOR BU PARAYI HELAL OLSUN ASLANIMA TASASI SANA BANA MI DÜŞTÜ SONUNA KADAR HELAL OLSUN İNŞALLAH DAVA AÇAR KALAN PARASINI DA ALIR DA TASASI SİZİN GİBİLERE DÜŞER

Kendisi 2 mesaj yukarda diyor Teo'nun savunma zaaflarını tölere edersen sorun yok diye, şimdi de tölere etmeye çalışmıyorlar diyor.Sorun tölere etmekte değil diyor

Şu terbiyesizi banlayın.Yok hakaret serbestse söyleyin ben de hakaret edeyim.Hayır adam benle yüz yüze gelse kaçacak delik arar.Klavyeden önüne gelene sallıyor

Vay arkadaş burayıda karıştırmışsınız yahu ne diyim size işi gücü bırakmış kim daha çok biliyor kim kime haklılığını kabul ettirmeye çalışıyor.Ne oluyorsunuz yahu?
Arroyo bu takımın kaptanlığı yapmış biri zamanın da oynamış parasını almış alamamış üstünden ayrılışı tatsız olmuş geçmiş gitmiş biz önümüze bakalım artık zaten Ergin hocada gerekli açıklamayı yapmış şu saatten sonra sorsanız Furkanda dönmek istese onu da istemeyecektir.

Şu terbiyesizi banlayın.Yok hakaret serbestse söyleyin ben de hakaret edeyim.Hayır adam benle yüz yüze gelse kaçacak delik arar.Klavyeden önüne gelene sallıyor

Özelden edebilirsin caps alıp bana küfür etti diyecek halim yok sen bana Ergen dedikçe ben üslubumu değiştirmeyeceğimi defalarca söyledim. 30 yaşına gelip hala seviyeli bir biçimde tartışmayı öğrenememişsen önüne gelene ergen diyorsan hatayı kendinde ara. Varsa benim hatam bende ararım merak etme.

Burası Galatasaray Lisesi Pilav Günü etkinliği değil burda senden büyükler de olacak küçüklerde insanlara hem ergen deyip, hem de saygı bekleyemezsin bu kadar basit.

Özelden edebilirsin caps alıp bana küfür etti diyecek halim yok sen bana Ergen dedikçe ben üslubumu değiştirmeyeceğimi defalarca söyledim. 30 yaşına gelip hala seviyeli bir biçimde tartışmayı öğrenememişsen önüne gelene ergen diyorsan hatayı kendinde ara. Varsa benim hatam bende ararım merak etme.

Burası Galatasaray Lisesi Pilav Günü etkinliği değil burda senden büyükler de olacak küçüklerde insanlara hem ergen deyip, hem de saygı bekleyemezsin bu kadar basit.

Güler misin, ağlar mısın?Adamı defalarca kez uyarıyorum.Üslubunu bozma diye.Adam troll diyor.Sonra ben ''ergenleşti yine'' diyince kabahat ben de oluyor.Kendisine göre seviyeli bir şekilde tartışmak karşısındakine '' troll'' demek heralde. Dediklerim bir sayfa arkada, inanmayan bakabilir

Adamla mesajlaşan ''derdim seninle polemiğe girmek değil'' diye başlıyor artık mesajlaşmaya.Bu kadar milleti bezdirmiş üslubuyla, sanki bir tek bana özelmiş bu durum gibi anlatıyor.Adam, kötü üslubu, ukala tarzıyla nam salmış forumda, seviyeden bahsediyor.Hadi buyrun bakalım

Sıkıntısı olan gelir anlatır burda 2-3 kişi bana muhalefet diye kendimde yanlış aramak gibi bir huyum yok. Biz ne muhalefetler gördük zamanıdna gelip özür dilediler daha sonra.

Sıkıntısı olan gelir anlatır burda 2-3 kişi bana muhalefet diye kendimde yanlış aramak gibi bir huyum yok. Biz ne muhalefetler gördük zamanıdna gelip özür dilediler daha sonra.

Sıkıntısı olan gelip anlatıyor.Hatta girdiğin bir çok dialog sıkıntılı bitiyor.Kendin de yanlış aramaman, kendi yanlışını sürdürmenden başka bir şey kazandırmaz sana.Sana tavsiye olsun benden, kısa vadede uygulayacağını sanmasam da ;)

KSK'nin yabancılarını izliyorum da...Bu atletizm, bu dinamizm, bu hırs, bu istek...Sonra bir anda bizim takımda Micov'la Erceg'in aynı anda süre aldığı ve alacağı dakikalar aklıma geliyor, derin bir of çekiyorum.Şu anki ruh halim :D

Yalnız ben şu furkan arkadaşın millet ile tartışmasından bıktım yahu insan da biraz saygı olur ya kimse mi uyar mıyor bu arkadaşı. Tamam kendi doğruların olabilir bunu savunman en doğal hakkın ama karşında ki kisiye saygısız şekilde hitap etmek ve küçük aşağılayıcı görmekte nedir. Üslubun beni rahatsiz ediyor ve her konuda senin tartışmanı görmek istemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri