• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu anda 2-3 kişi arasında çok saçma bir konuşma geçiyor.
Biz foruma girerken transfer haberleri ya da yorumları okumak için giriyoruz.
Şu saçma diyaloğa forum adminleri son verirse çok iyi olur sanki.
Arkadaşlar da özelden devam etsinler tartışmalarına onlardan ricam.

Galatasaray'dan milyon dolarları alacaksın 1-2 ödeme yapılmadı diye takımı zor zamanda bırakıp gideceksin Takım para alamazken senin paran tıkır tıkır yattı. Arroyo'nun yaptığını unutmadık ayrıca Ender'in, Kerem'in yaptıklarınıda ama bir adamı sevmek demek yanlışlarını görmezden gelmek demek değildir.

Ergin Hoca transfer olarak, taktik olarak, mental olarak 2 senedir rezil. Eskişehir, Telekom, Ted, İBB, Trabzon gibi takımlara yenilmeyeceksin kusura bakma. Başlarım Kralına da adamlığına da ama yine gıkımız çıkmadı. Taraftarı kovdu Ergin Hoca yine ses edilmedi. Anca hocam kralsın hocam öylesin böylesin dediler. Değil Arroyo'dan kralından hesap sorarım biz kırık FB taraftarı gibi değiliz.

Aysal hatalarına rağmen benim gözümde 1 numaradır. Diğer Başkanlar gibi güçlüye doğru tersten eğilmemiştir. Baskette hatası oldu hedef F4 derken sorun yoktu da Spa olayı ortaya atıldığındamı sorun oldu ?

Burda bir çok kişiyle tartıştım ama salonda görüştüm arkadaş olduk. Burdan birbirinizi kırmaya gerek yok. Yeri gelir kalp kırarsak özür dilemekten çekinmeyiz.Sıkıntısı olan dm'den çözsün özel konuşsun benimle birinin sorunu olursa konuşur çözeriz burayı meşgul etmeye gerek yok. Laf çarpmaya gerek yok. Sorunu olan adam gibi yazar mertçe.

Forum adminleride bu olaya bence müdahale etmeli. Millet buraya kavga izlemeye girmiyor. Sorunu olan çözmesini bilmeli.

Bana diyenin 10 lafının 9'u ergen her neyse ben buraya başka bir şey yazmak için gelmiştim.

Transfer durmuş şuan için. Ligler bittiğinde yeniden harekete geçilecek gibi duruyor ama maddi anlamda sorun henüz çözülmüş gibi durmuyor indirim yapan herkes kalacak gibi duruyor ilk etapta .

Yani şu an 6 milyon dolarlık takım için bile denk değil mi bütçe ?

Yani şu an 6 milyon dolarlık takım için bile denk değil mi bütçe ?

Hocanın planında olan oyuncular 6-7 milyon dolar bütçe bandında denk gibi duruyor ama oyuncuların yüksek fiyattan kapı açması zorluyor. Öte yandan sponsorla ilgili de herhangi bir resmi açıklama gelmedi kulüpten çekincelerim var benim bu konuda. 4 milyon dolarlık borç nasıl ödenecek onu düşünüyorum.

Hocanın kendi beyanı transfer konusunda beklemeye geçildiği yönünde. Ligler bittikten sonra yeniden harekete geçilir tahminim. Euroleague wild-card'ı açıklayana kadar top çeviriyoruz gibi görünüyor ama malumun ilanı için 2 hafta bekleyecek olmak doğru değil

Bana diyenin 10 lafının 9'u ergen her neyse ben buraya başka bir şey yazmak için gelmiştim.

Transfer durmuş şuan için. Ligler bittiğinde yeniden harekete geçilecek gibi duruyor ama maddi anlamda sorun henüz çözülmüş gibi durmuyor indirim yapan herkes kalacak gibi duruyor ilk etapta.

Diot'la Fenerbahçe ilgileniyormuş ama ilk opsiyon olduğunu düşünmüyorum, Malcolm Delaney de kontrat altında devam ediyor. Samuels'e VTB Liginden teklifler var. Şimdilik isimlerini veremeyeceğim 1-2 oyuncu hakkında fiyat sorgulaması yapmışız teklif yapılan oyuncuların profilinden doğru yolda olduğumuzu görebiliyorum ancak alternatifleri ne derecede onu bilemiyorum.

Bayern Maik Zirbes'i almış Bryant ya da Stimac gider gibi duruyor Bryant'ın gitmesi biraz daha düşük ihtimal.

Jeffrey Taylor büyük risk olur doping olayları ve çapraz bağı sakatlıklarıyla son 2 sezonda çok fazla sıkıntı yaşadı ama tutarsa muazzam hareket olur.

Goudelock tarzı bir skorer arıyorsak Bryce Taylor çok iyi olur tabi 1 gömlek altta kalır ona göre. Oyun kurucu olarak yapabileceğimiz en iyi tercih Justin Dentmon - Pooh Jeter olur

Bradley Wanamaker 1 yıl uzatıyor. Carlon Brown denmiş ama sağlık durumu ne derecede bir bilgiye ulaşamadım.

Bayern Pliess'ı da aldı. Yani büyük ihtimalle ikisi de gidecek.

Bayern Pliess'ı da aldı. Yani büyük ihtimalle ikisi de gidecek.

Olabilir, Bryant sanki bir tık üstte kalıp yine EL içi bir takım yapabilir ya da yine BBL içinde bir takıma gidebilir ama Stimac daha elzem gibi duruyor bize düşmesi açısından

Öncelikle vaktini çaldığım için özür dilerim.Malum sivilcelerini sıkman gerek.

Eğer Arroyo'nun yaptığını diğer oyuncular yapsa dünyada bir kaç kulüp dışında bütün kulüpler kapsına kilit vurur.

Ergin hoca, geçen seneki yönetim tarzı devam edecekse bu sene takımın başında olmayacağını söyledi.Daha ne desin? Senin gibi ergenlik yapıp troll yönetim mi desin?

Teodosic 29, Arroyo 36 yaşında ve sen güncel hallerini kıyaslayarak Arroyo, Teodosic'ten iyi oyuncu diyorsun.Arroyo bizde 29 yaşında değil 35 yaşında oynadı geçen sene.Belli ki bilgisayar oyunlarından kafan bulanmış.Banane Gershon dönemindeki Arroyo'dan.

Çok şey değil, hiçbir şey bilmiyorsun ve üstüne üstlük ergensin.Olabilecek en kötü kombinasyon

Ergin Ataman ,hiçbir zaman Duygun Yarsuvat yönetimini eleştirmedi.Sadece Ünal Aysal'ı eleştirdi o kadar.Duygun Yarsuvat'la birlikte 32 diş sırıtarak fotoğraf çektirdi.Sezon sonu kendisine teşekkürlerini yolladı ve hiçbir şekilde 10 aylık yönetime karşı ağzını açmadı.

Belki de ne rezil bir sezon geçirdiğinin farkına varmış olacak ki şu anda mevcut yönetimi eleştirmeyip ,ücretini düşürdü.Bir kez daha rezil bir sezon geçirirse gelecek sezon bedavaya oynar artık . :)

Ergin Ataman'la Galatasaray sadece sıralama takımı olur, daha ötesini göremez...

Ergin Ataman ,hiçbir zaman Duygun Yarsuvat yönetimini eleştirmedi.Sadece Ünal Aysal'ı eleştirdi o kadar.Duygun Yarsuvat'la birlikte 32 diş sırıtarak fotoğraf çektirdi.Sezon sonu kendisine teşekkürlerini yolladı ve hiçbir şekilde 10 aylık yönetime karşı ağzını açmadı.

Belki de ne rezil bir sezon geçirdiğinin farkına varmış olacak ki şu anda mevcut yönetimi eleştirmeyip ,ücretini düşürdü.Bir kez daha rezil bir sezon geçirirse gelecek sezon bedavaya oynar artık . :)

Ergin Ataman'la Galatasaray sadece sıralama takımı olur, daha ötesini göremez...

1.sırayı gördük 2.sırayı da gördük :)

Maccabi Sofo ile uzatmamış

Şu ikili tartışma mevzusuna bir son verelim, uzatmayalım.

John Bryant'ın bildiğim kadarıyla Bayern ile anlaşması iki yıllıktı, yani bu sene sonu boşa çıkıyor. Bizim adımıza düşünülebilir bir tercih. Sofo ayrılsa da bize fazla gelebilir ama Bryant makul gibi duruyor.

Malaga Caleb Greeni bırakmış Erceg tutulmayacaksa kesinlikle alınmalı

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sofo koçun sevdiği tarz da bir uzun ama 15 dk oynacak ve rotasyonu dar olan bir takım için fazla lüks olur.

Uzun forvet için Fransa dan Mark Payne de fena oyuncu değil. Bu sezon yılın en iyi yabancı oyuncusu seçildi sanırım. Yunanistan dayken pek iyi değildi ama bu sezon verimlilik puanı çok iyi ve takımının lideri konumundaydı. Yine de Fransa da Moerman her halükarda daha iyi bir tercihtir orası ayrı.

2 numara için de Dionte Christmas ı keşke görse koç. Goudelock ve Langford gibi girmezse saç baş yolduran oyuncular yerine oyun kurabilen, yüksek yüzdeyle atan ve takım oyununa daha uygun NBA patentli bir oyuncu olarak cuk otururdu.

Ayrıca 4 numaraya 3.5 luk bir oyuncu koyma fikrine de, geçtiğimiz yıl önerdiğim ama bu sezonu etkisiz geçiren DaJuan Summers ı buraya alma fikrine de katılırım. Bütçe düşmüşken öncelik potansiyelli oyuncularda olmalı.

Pivot olarak da Darry Watkins nasıl olur çok merak ediyorum, ben eski halini Young a oldukça benzetiyorum. Hem atlet hem de güçlü bir oyuncu ama Ergin hoca nın radarına takılacağını sanmam.

Bu sene en büyük transfer denk bütçe ile gidip ödeme sorunu yaşamamak olmalı bence bir şekilde yarıfinal oynayan TS kadar takım kuararız sonuç olarak.

Uzun rotasyonunda elde kırk yasına gelmek üzere olan Kerem ve Egenin kaldığını düşünürsek boştaki yerli uzunları da düşününce bana kalırsa 3 yabancı transferı 4-5 numara için olmalı bir tane dört numara (4 numarada sırıtmayacak kalıplı güçlü bir 3.5 da olabilir bahsedildiği gibi )bir tane 4 numara da oynayabilecek undersize orta mesafesi olan 5 numara bir tane de çember koruyabilecek atletik 5 numara .Düşük ve orta bütçeler için sırtı dönük oyunu olan tam bir bes numara lüks bana kalırsa bizim için de lüks sonuç olarak.Hedeflerıne göre düşük bütçe ile başarılı olmuş birçok takımda buradan kısıyor genelde zaten.

Kısa rotasyonunda Micov kaldığına göre esas oğlan olacak Sinan da öyle olacaktır diye düşünuyorum bu durumda Dixon gelmeyecekse Bir tane sağlam bir numara bir tane de yeri geldiğinde 1 numara yerine yeri geldiğinde bir numara yanında oynayacak bir (1.5) numara oyuncu alınmalı yerli olarak da Serhat Çetin düşünülebilir boşa çıkacak gibi... Dixon alınırsa bir bir 1.5 numara bir de 2-3 oynayacak kanat oyuncusu alınabilir .Bu arada dixon 800-1000 k civarı falan gelecekse onun yerinde daha uygun bir ücrete yerlı kısa alıp o bütçeyi yabancı bütçesine aktarmak daha mantıklı gelıyor

Bu arada Summers bana da mantıklı gelmişti ama gecen sezon ortalama suresi epey düşük son birkaç maça baktım maç kadrosunda var ama sure almamış sakatlık mı atlattı veya koçla mı sürüştü acaba ?

:)

Şafak edge'nin twitter hesabini inceledim biraz. Arkadaş koyu bir fenerbahce taraftari . Bakalım ne kadar profesyonel görecegiz.

Herkese hayırlı Ramazanlar. Transfer açısından da bereketli ve yararlı bir ay olması dileğiyle..:)

Sofo 3 saniyede sırtını döndüğünde avrupada arkasında duracak kimse yok, özel bi silah.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tofas taki Elonu'nun pivot pozisyonu için iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum sizce?

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri