• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Domercant ve Zellous'un parası ödenince transfer yasaga kalkacak bilgisi sevinç yaratmış ama yasak kalkınca toplam borç ortadan kalmış olmayacak .
Bahsi geçen rakam 4 milyon Euronun uzerinde eger rakam doğru ise konuşulan yıllık sponsor gelirine denk zaten . 6-7 milyon dolar oyuncu bütçesinden bahsediyoruz alt sınırı yani 6 milyon doları alırsk Atamanın indırımlı ucretı 500 bın euro yaklasık 600 bın dolar desek staffın kalanı ( uc asıstan koç , ayrıca x menejeri y menejeri,masör ) bir o kadar alıyor olsa 1.2 mılyon dolar .Kamp masrafları deplasman gıderlerı genel menejerin yıllık ucretı diğer genel idari giderler şu bu toplam 800 bın dolar olsa toplam 8 milyon dolar eder

Şubenin sponsor ücreti için dışında ne kadar garanti geliri var ki biz hangi para ile 6 dolarlık takım kuracağız merak ediyorum doğrusu

Arinze Onuaku - Jarvis Varnado
Rakeem Christimas. en az 3'ünden 2'si net iş yapar.

Atletik uzuna bence 700 bin falan vermeye gerek yok. NBDL'de Willie Reed, Jarvis Varnado gibi oyuncular var. Bunları 200-300 bine getirebiliriz.

Galatasaray yetkilileri, Euroleague Başkanı Jordi Bertomeu ile Barcelona’da görüştü ve wild card talebinden önce ekonomik tabloyu düzeltmek için süre aldı.

Ekonomik sorunlar yaşayan ve bunun yansımalarını Euroleague’de açık açık gösteren Galatasaray’ın 1 numaralı Avrupa Kupası’na katılımı sıkıntıya girmişti. Euroleague yönetimi marka değerlerini korumak ve rekabeti artırmak adına (ödemelerde sıkıntı yaşanması, kadro rotasyonunun yapılamaması) böyle bir durumun yaşanmasına bir daha izin vermeyeceklerini belirtmişti.

Galatasaray yönetiminde basketboldan sorumlu yönetici Can Topsakal ve menajer Ömer Yalçınkaya, Barcelona’da Euroleague Başkanı Jordi Bertomeu ile wildcard için görüştü. Görüşme sonunda Galatasaray’a borçları ödenmesi ve transfer yasağını kaldırabilmesi için 29 Haziran’a kadar süre verildi.

Galatasaray sorunları halledebilirse büyük olasılıkra Eurocup'a alınacak.

Golubovic de yoklanabilir, gayet de uygun bir maaşa oynayacağını sanıyorum. Hatta sanmıyorum, eminim :) Bi tane de atletik uzun aldın mı tamamdır.

Bu arada Efes hakikatten Birkan'ı bırakırsa büyük hata yapar ki öyle bir şey olursa derhal almamız lazım Birkan'ı. Ama hiç sanmıyorum, Ivkovic'le gayet iyi bir çıkış yakaladı (zaten potansiyeli de vardı hem savunmada hem hücumda)

Guard için Tim Frazier'i düşünebiliriz. Saha görüşü ve penetresi iyi. Şutu biraz kötü. Yanına iyi şutörler koyarsak çok yararlı olabilir. YouTube'da bir sürü videosu var izlemenizi tavsiye ederim. Oyuncuyla ilgili görüş belirtirseniz sevinirim.

Golubovic de yoklanabilir, gayet de uygun bir maaşa oynayacağını sanıyorum. Hatta sanmıyorum, eminim :) Bi tane de atletik uzun aldın mı tamamdır.

Bu arada Efes hakikatten Birkan'ı bırakırsa büyük hata yapar ki öyle bir şey olursa derhal almamız lazım Birkan'ı. Ama hiç sanmıyorum, Ivkovic'le gayet iyi bir çıkış yakaladı (zaten potansiyeli de vardı hem savunmada hem hücumda)

Bence de Golubovic bütçemize uygun güzel bir hamle olur Semih.
Efes Janning ve Birkan'ı gönderecekmiş. Diebler ile de prensipte anlaşmışlar.

Euroleague yönetimi Galatasaray'a borçları için süre verdi

<center>
1434647021.jpg

</center>
Galatasaray yetkilileri, Euroleague Başkanı Jordi Bertomeu ile Barcelona’da görüştü ve wild card talebinden önce ekonomik tabloyu düzeltmek için süre aldı.

Ekonomik sorunlar yaşayan ve bunun yansımalarını Euroleague’de açık açık gösteren Galatasaray’ın 1 numaralı Avrupa Kupası’na katılımı sıkıntıya girmişti. Euroleague yönetimi marka değerlerini korumak ve rekabeti artırmak adına (ödemelerde sıkıntı yaşanması, kadro rotasyonunun yapılamaması) böyle bir durumun yaşanmasına bir daha izin vermeyeceklerini belirtmişti.

Galatasaray yönetiminde basketboldan sorumlu yönetici Can Topsakal ve menajer Ömer Yalçınkaya, Barcelona’da Euroleague Başkanı Jordi Bertomeu ile wildcard için görüştü. Görüşme sonunda Galatasaray’a borçları ödenmesi ve transfer yasağını kaldırabilmesi için 29 Haziran’a kadar süre verildi.

Galatasaray sorunları halledebilirse büyük olasılıkra Eurocup'a alınacak.

Kaynak: 3puan.com

Bu arada karakterini sorguladığımız Arroyo açıklamalarda bulunmuş.
"Yönetim benim disiplinsiz davranışlarımdan dolayı takımdan uzaklaştırıldığım dedikoduları yaymaya çalışıyor. Bunların hepsi yalan. Ben aylardır ücret almadan oynadım. Yazılar gönderdim. Cevap vermediler. Yönetim 'bizim sözümüze güven' dediler, ben de 'tamam' dedim. Ancak sözlerini yerine getirmediler"
Eğer böyleyse herkes almazken Arroyo alıyordu söylemi boşa çıkar, aynı zamanda bu duruma çanak tuttuğu için Ergin Hoca da yanlış yapmış olur.
Neyse biz Arroyo'ya karaktersiz, Sabri'ye reyiz demeye devam edelim. Çok transfer yasağı yeriz.

Bu arada karakterini sorguladığımız Arroyo açıklamalarda bulunmuş.
"Yönetim benim disiplinsiz davranışlarımdan dolayı takımdan uzaklaştırıldığım dedikoduları yaymaya çalışıyor. Bunların hepsi yalan. Ben aylardır ücret almadan oynadım. Yazılar gönderdim. Cevap vermediler. Yönetim 'bizim sözümüze güven' dediler, ben de 'tamam' dedim. Ancak sözlerini yerine getirmediler"
Eğer böyleyse herkes almazken Arroyo alıyordu söylemi boşa çıkar, aynı zamanda bu duruma çanak tuttuğu için Ergin Hoca da yanlış yapmış olur.
Neyse biz Arroyo'ya karaktersiz, Sabri'ye reyiz demeye devam edelim. Çok transfer yasağı yeriz.

Hamza, Terim imparator. Ataman, Arroyo haindir. Bizim taraftarımız, yönetimimiz kendini eleştirilmez zanneder. Muhalif olursan hainsin.

Her ne kadar Sabri mevzuusundaki eleştirileri haklı görsem de futbol - basketbol adaleti sağlamaya çalışmak saçma, sonuçta klasik müzik kompozitörleri de mankenden dönme popçular kadar kazanamıyor.

Her ne kadar Sabri mevzuusundaki eleştirileri haklı görsem de futbol - basketbol adaleti sağlamaya çalışmak saçma, sonuçta klasik müzik kompozitörleri de mankenden dönme popçular kadar kazanamıyor.

Yıllardır saçma diyerek bir kenara atmaya çalışıyoruz en büyük yanlış burda ne kadar popülarite farkı olsa da en izlenesi olmayan branşta bile kimsenin parasını geciktirmeye hakkın yok oyuncu gittikten sonra arkasından sallamayı biliyorsan parasını da zamanında ödeyeceksin. Denklem bu kadar basit aslında

Birkan ve Serhat serbest olursa almamız müthiş olur. Sinan Birkan Serhat rotasyonu savunma anlamında acayip güç katar.

Yıllardır saçma diyerek bir kenara atmaya çalışıyoruz en büyük yanlış burda ne kadar popülarite farkı olsa da en izlenesi olmayan branşta bile kimsenin parasını geciktirmeye hakkın yok oyuncu gittikten sonra arkasından sallamayı biliyorsan parasını da zamanında ödeyeceksin. Denklem bu kadar basit aslında

Para geciktirme meselesini kastetmedim zaten sırf sporda değil hiçbir işte ödeme geciktirmenin, sallamanın, yalan söylemenin savunulur bir yanı olamaz. Yönetimler kendilerini kurtarmak için populist davranmak zorundadır, Arroyo için adam bizden aldığı paralarla takım satın almış der Galatasaraylıların %95i hahaha diye güler. O %95 ,Sabriye de reis der. Haliyle yatırımı oraya yaparlar diğer şubeleri de sırtlarında kambur görürler. O salonlar her maç dolmayınca bundan daha doğal bişey de olamaz. Türkiye'de ve dünyada basketbol sevgisini kazandıracak futbolla rekabet etmesini sağlayacak olan da Galatasaray yönetimi değil neticede. Biz kendi basketbol şubemizin diğer basket şubelerine göre nasıl yönetildiğini eleştirmeliyiz onlarla kıyaslamalıyız, kendi futbol takımımızın nasıl yönetildiğiyle değil.

Birkan ve Serhat serbest olursa almamız müthiş olur. Sinan Birkan Serhat rotasyonu savunma anlamında acayip güç katar.

Göksenin ve Micov'u da katarsak lig ve Eurocup için iyi bir kadro olur.
Ama Serhat ve Birkan ikilisi birlikte olmaz sanki.

Jeter'a teklif yapmışız deniyor.

Sofo hakkında da haber gördüm doğruluk payı var mıdır veya bir ihtimal ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri