• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erceg'den ciddi bir bütçe tasarrufu sağlanır, sert, atletik, kısmen dış şut tehditi olan bir amerikalı çok rahat bulunur yarı fiyatına. Artık mücadeleci ruh ağır basıcak demektir.

İyi güzel ama Erceg kaldı diyen kimdi acaba

Erceg ayrıldıktan sonra kesinlikle hedef Jeff Brooks olmalı. Jeff Brooks olmazsa Joe Alexander, Adrien Moerrman, JJ Johnson, Kenny Gabriel de düşünülebilir. Pota altına illa post oynayan pivot isteniyorsa John Bryant, Vladimir Stimac, Vladimir Golubovic, Sharrod Ford, Mouphtaou Yarou düşünülebilir. Ama bir de atletik pivot almamız gerekli. Oraya da Trevor Mbakwe, Gani Lawal, Chinemelu Elonu, OD Anosike düşünülebilir. Uzun bölgesi için hem çeşitliliği yüksek hem de savaşçı bir rotasyon kurabiliriz böylece.

Vladimir Golubovic [h=3]Patric Young ikilisi süper olurdu ;)[/h]

Arroyo'nun gidişinde yönetimin hatası barizdi ama Arroyo açısından kaptanlık yaptığı takımdan bu şekilde ayrılması hiç hoş olmadı.Yönetime vurmak için bunu görmezden gelmek yanlış bence.
Sonuçta bu işten izlendikleri için para kazanıyorlar.Kendilerini izleyenler profesyonel değiller.İşlerini güçlerini bırakıp 2-3 saatlik yoldan gelenler, harçlığından para ayırıp maça gidenler, forma alanlar var.Hani kulübe, Ergin Ataman'a, Türkiye'ye bağlılık hissetmesini beklemekten vazgeçtim en azından kendisini efsane olarak gören taraftarlar için bu fedakarlığı yapmasını beklerdik Arroyo'dan.Parasını zamanında almıyor olabilir ama geç de olsa veya mahkemeyle de olsa parasının kalmayacağını o da biliyor.
Tabi Arroyo'nun bu kararı onun ne kadar mükemmel bir oyuncu olduğu ve bu 2.5 yılda bize basketbol resitali izlettiği gerçeğini değiştirmez.Ben Arroyo'nun sezonu tamamladıktan sonra Ergin Ataman'ın ekibinde yer almasını hatta Ergin Ataman'dan sonra koç olarak görev yapmasını çok isterdim mesela.Hatta bu hayalimi buraya da yazmıştım.Ama şimdi Arroyo'yu sadece "iyi oyuncu" olarak hatırlayacağım.

Erceg'le devam etmeyecekmişiz.Acaba Erceg'in yerini yine şutör özelliği ön planda olan bir forvetle mi değerlendireceğiz yoksa daha all-around bir oyuncu tercih edeceğiz.Şutu vasat olsa da atletizmiyle rakip 4 numaralara zorluk çıkaracak bir oyuncu tercih etmeliyiz.O pozisyona Tony Mitchell'ı alabilirsek iyi olur.Tarz olarak KSK'deki Gabriel'e benziyor.
Bu arada Micov'la sözleşme yenilememize başta olumlu bakmadım ama Erceg'le devam etmeyecek olmamız Micov hamlesine bakışımı pozitif anlamda değiştirdi.
6 yabancı hakkımız var.Gözüken o ki 3'ünü kısa 3'ünü uzunla değerlendireceğiz.Şu anda elde kısa forvet oynayan Micov var.Diğer 2 kısamız da muhakkak atletik guardlar olmalı.David Logan İtalya'da müthiş işler yapıyor.Keşke alabilsek.Onun dışında Josh Selby, Jerome Dyson, Daequan Cook da iyi tercihler olur.
Pivot bölgesine John Bryant veya onun tarzında bir 5 numara gerek.Back-up da Patric Young olsa keşke.Young olmazsa Anosike de iyi bi tercih olur, kontratı bitti.

Daha hala transfer yasağımız var ve sponsor işi resmileşmedi.Bir an evvel bu belirsizlikler giderilse de iyi-kötü bi kadro kurulsa en azından.

Jeter ve Dixon ile şuanda ilgilenilmiyoruz denilmiş laf oyunu da olabilir . Ama bu 2 oyuncudan mutlaka birini almalıyız.

Erceg gittiyse alacaları ne alemde diye sormadan edemiyor insan bir dava daha bizi beklemese bari.

Davis ve Mejia ikilisinden biri hasta değilmiydi ben öyle hatırlıyorum ama gerçi Banvitte ne yaptılar bizde ne katıcaklar.

Erceg gidiyorsa Jeff Brooks ya da Joe Alexander lütfen :(

Pivota da Gani Lawal&Golubovic.

Daha ne olsun :)

Patric haberleri yok daha ortalarda gidiyor mu kalıyor mu? Her gün gideceğine yönelik tweetler atıyordu..
Erceg'e güle güle..Gitsin bakalım hangi elit takıma gidebilecek merak ediyorum ..

Mavrokefalidis de Oly uzunlarını denize döktü.Tek başına direniyordu.Eğer post up yapacak uzun arıyorsak bir yoklanmalı.Final serisini 20 sayı civarında ortalamayla oynadı.Ama eğer tek yabancı pivot alınacaksa tercihim atletten yana olur

Sofoklis'in en ufak gelme ihtimali varsa,Ergin hoca o ihtimali zorlar,yıllardır takımda görmek istediği bir oyuncu Sofoklis.

Westermann-Dixon(yerli)-Şafak
Hopson-Sinan
Micov-Göksenin
Caleb Green-Kerem
Golubovic-Varnado

Kurulması zor bir kadro değil bence.

Galatasaray, Maccabi Tel Aviv’le sözleşme yenilemeyecek olan Sofoklis Schortsanitis’i yakın takibe aldı. ( Skorer )
bu sene alsak artık şu adamı da ergin hoca da rahatlasa :D

David Pick Sofo haberlerini yalanladı hiç gerek yok böyle bir riske .

Arroyo - Ender - Smith
Aradori - Sinan
Micov - Pocius
Erceg - Kerem
Furkan - Jawai - Vougioukas

Gecen sezonu bu kadroyu 12 milyon dolar'a kurmustuk.

Arroyo - Ender - Smith
Aradori - Sinan
Micov - Pocius
Erceg - Kerem
Furkan - Jawai - Vougioukas

Gecen sezonu bu kadroyu 12 milyon dolar'a kurmustuk.

Göktürk+Ege+Nikolov da vardı, hepsi en fazla 200-300 bin dolar kazansa da.

Geçen sezon en büyük hatamız pivot transferleriydi. Hala da hocanın Jawai riskini nasıl aldığına akıl sır erdiremem. Yanına da Vuyukas, kabus gibi :)

Aradori ve Pocius transferlerinde de basarili degildik kagit uzerinde iyidi ama sahaya yansitamadik. Keza Nolan Smith.

Dixon--> F.Ülker

Ahanda erceg gitti. Ryan Broekhoof besiktasla yenilemisti ama sikintilar var haberleri cikmisti. 3-4 daha cok 4 oynar ben isterim sahsen. Real slaughteri birakir mi bilmem ama 4-5 oynayan bir atletik oyuncu alinabilir.(sadece anlasilsin diye slaughter yazdim benzer oyuncu bulunabilir) Bir de radulijca gibi net pivot alirsak iyi kombin olur. Ama john Bryant da kafi pivot için..

1-Hackett - engin- safak
2-Kuric- sinan
3-Micov- birkan(serhat)
4-Broekhoof-baris hersek(samet geyik)
5- Xxx-J.Bryant (Radulijca)

Yedinci yabanci ile baslamam ama olursa bir iki numara atlet delici olur. Carlon sakatti ama risk alinabilinir yedinci yabanci icin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri