• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenar de hali hazırda Emir var zaten Dixon yerli oynayamaz. Dixon ı yerli statüsünde düşünerek aldılarsa Emir den vazgeçeceklerdir ya da biri yabancı statüsünde kullanılacak demektir.

Galiba Emir bu yaz ameliyat olacak seneye ne zamana hazır olur bilinmez. Ayrıca bunlar işini ayarlar demirelin yancısı harun kıyağını geçer bunlara çoktan kurmuşlardır tezgahı

Fenar de hali hazırda Emir var zaten Dixon yerli oynayamaz. Dixon ı yerli statüsünde düşünerek aldılarsa Emir den vazgeçeceklerdir ya da biri yabancı statüsünde kullanılacak demektir.

Tek sorun bu olsun Fener Ülker için.

TBF Yönetim Kurulu bir akşam yemeğinde toplanır, oyunculardan birisinin daha önce Türk Milli Takımı´nda oynama şartıyla iki devşirme oyuncu aynı anda yerli statüsünde oynayabilir kararını alır.

Yine de Emir giderse bir şekilde kadromuza katmalıyız. Piyasa da Türk kısa çok fazla yok.

Limoges'te Jamar Smith var 2 numara için çok komple bi oyuncu değil ama şutör olarak ucuza alınabilecek en iyi isimlerden. Deli gibi şut attığı maçlar oluyor.

Limoges'te Jamar Smith var 2 numara için çok komple bi oyuncu değil ama şutör olarak ucuza alınabilecek en iyi isimlerden. Deli gibi şut attığı maçlar oluyor.

Bence oraya daha komple gerektiğinde oyunu da kurabilecek. Mejia gibi biri alınmalı.

Artık o durumlarda da yönetim bişeyler yapsın diyeceğim de bu yönetimden beklemek söz konusu değil

Jeter 800 - Safak 200
Smith 700 - Strawberry 500 - Sinan 700
Micov 650 - Preldzic 1
Brooks 600 - Ege 50
Lasme 1 - Kerem 400 - Dusan 300

Imkanlar dahilinde fena kadro olmaz gibi. Dixon'i yabanci oynatacak olsalar o kadar kontrat vermezler, o paraya cok daha iyi oyuncular var. Emir'i de yabanci olarak tutacaklarini sanmiyorum, kontratindan cikarlar.

Dixon'a 1,1 milyon dolar mı :oo FB Ülker yine paraları bol keseden saçacak. Sloukas'a da 1,5-2 milyon dolar arası bayılırlar herhalde. Neyse bu sezon bütçeleri daha az olacağı için güzel rakamlar bunlar bizim için.

Ataman'ın hamleleri nasıl olacak bakalım.

Biryerde okudum biz de 900 teklif etmişiz. İyi ki alamadık FB'de iş yapmaz. Biz Diot'u alalım bakalım yolumuza.

Yönetimden ancak bu kadar olur tarihin en büyük sposorluğunu yapıp ligin en büyük bütçelerinden biriyiz deniyor ancak bütçe 6-7 milyon $ yazılıyor ya problem medyada ya da yönetim beklentileri karşılayamayacakmış gibi görünüyor.

Biz de az para teklif etmemisiz,yerli bir Dixon icin bu paralar asiri anormal degil piyasa belli sonucta.Efes ve Banvitte ilgilendi diyorlar e 4 kulupte ilgileniyorsa fiyat artar.

Fenerin bu sene gözlüksüz harcayacak kadar parası olacak mı ki ? İnşallah kınuşulan rakamlar ile almışlardır ama çelişkili bilgiler var her yerde

Sinanın 2 numarada sürenin aslan payını alacağını düşünüyorum o yüzden rotasyonda onun önünde yer alacak saf 2 numara almayız bana kalırsa

Ayrıca normalde bütçe denilen şeyin öngörülen gelirlerin toplamı olması gerekirken biz de sezon başında afaki olarak saptanan birşey olması asıl sorunumuz bana kalırsa geçen sene bütçemiz 10 milyon dolae civarında idi de ne oldu 6-7 milyon dolar oyuncu bütçesi de basketbol için gayet yüksek bir bütçe ama asıl sorun geçen seneelrden kalan borçlarıda dahil edince bizim 6-7 milyon doları karşılayacak gelirimiz var mı ? Geçen seneki rezalete bir yenisini eklememek sportif başarıdan daha önemli

Bu arada resmi transfer sezonu 1 Temmuz'da başlayacak.

Drew Nicholas emekli olmasa saf 2 numara için direkt söyleceklerim arasında olurdu :)

Carroll'ın Madrid'de ne kadar kazandığını bilen var mı ? Bu sezon sözleşmesinin son yılıydı diye hatırlıyorum. 32 yaşına geldi biz zaten alamayız ama Efes'in aklı olsa şu adamı alır 30 dk ortalamayla oynatır. Gran Canaria günlerinden beri benim gözümde Avrupa'daki en iyi oyuncu ama Pablo Laso gereksizinin ve kendisini kıskanan ve eli yanarken bile pas atmayan Rudy'nin yanında gerektiği değeri bulamıyor. Halbuki adam dünyanın en iyi şutörlerinden. Şut mekanizması hızı olarak dünyada zaten 1 numara. Şöyle çılgın bi şutörümüz olmadı , Domercant vardı adamın kariyerini bitirdik uğursuz kulüp olarak.

Carroll'ın Madrid'de ne kadar kazandığını bilen var mı ? Bu sezon sözleşmesinin son yılıydı diye hatırlıyorum. 32 yaşına geldi biz zaten alamayız ama Efes'in aklı olsa şu adamı alır 30 dk ortalamayla oynatır. Gran Canaria günlerinden beri benim gözümde Avrupa'daki en iyi oyuncu ama Pablo Laso gereksizinin ve kendisini kıskanan ve eli yanarken bile pas atmayan Rudy'nin yanında gerektiği değeri bulamıyor. Halbuki adam dünyanın en iyi şutörlerinden. Şut mekanizması hızı olarak dünyada zaten 1 numara. Şöyle çılgın bi şutörümüz olmadı , Domercant vardı adamın kariyerini bitirdik uğursuz kulüp olarak.

2017'ye kadar sözleşmesi var

Taylor Rochestie Maccabide

strawberry,dixon veya james anderson gibi geçen sene 200-300 bine oynayan adamlara 750 bin dolardan başlayan sözleşmeler yapmak yerine petway gibi lojeski gibi young gibi ve yine saydıgım oyuncular gibi isimleri al 200-300 bine ...3 tane öyle ortalama 1 milyon dolara mal edilecek yabancı üstüne micov,carter 'a 1 milyon dolar ver... batista gibi kaun gibi parakoshı gibi sofo gibi 5 numaraya ve arroyo gibi hackett gibi granger gibi jackson gibi maç üzerinde çok etkili 2 ismi 2-3 milyon dolar arası bir ücret verilebilir...yerlilere 2-3 milyon dolar arası kalıyor(sinan 700,kerem 400-500 ,şafak 250-300, birkan ,kinsey simmons veya serhat tan birine yerli oalrak 500 bin dolar verilse )bu kadro süper olur

granger/1 milyon)-şafak-(300 bin)-gecevicus(400 bin)
sinan (700 bin)-kinsey (500 bin)-göksenin (300 bin
micov(650)-carter(400)-
petway tarzı atlet bir 4 numara (500-600 bin)kerem 400 bin
young(700 bin)-lonchar 500 bin-sertaç

Valla benim içim rahat ergin ataman yine yapıcak bişiler bence içim çok rahat

Selamlar.
Niye İzzet düşünülmez 3-4 oynar hemde piyasası düşüktür sanırım. Yeri gelirse 5 bile oynatırız. 2.14 ve şut atabilen bir uzun.

Yabancı 1 numara direksiyonu verebileceğimiz mümkünse Avrupalı, bir combo guard 1-2 oynayan potaya direk giden Amerikalı, 3 numara Micov, 4 numara zıp zıp orta mesafe ve 3 lük atabilen es-es teki gibi Amerikalı, 5 numara için ise Realde süre alamayan Meijeri sanırım ismini yanlış yazmış olurum. Etti 5 yabancı. 1 tane de 4-5 oynayan Efes ten Lasme olabilir.

Türkler ise Şafak, Sinan, Serhat, İzzet, Kerem ve Ege.

Twitter da Dixon KSK kaldı diyen kişi 2 saat sonra bakalım Dixon ve Sloukas bakalım FB ile anlaşacak mı demiş .Bu arada tepeden inme "basketbol yazarı " oldu bir anda kendisi nasıl bir ülkede yaşıyırsak ayrıca Granger Efes diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri