• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitter da Dixon KSK kaldı diyen kişi 2 saat sonra bakalım Dixon ve Sloukas bakalım FB ile anlaşacak mı demiş .Bu arada tepeden inme "basketbol yazarı " oldu bir anda kendisi nasıl bir ülkede yaşıyırsak ayrıca Granger Efes diyor

Valla o arkadaş piyasaya nereden girdi, nasıl türedi hiç anlamadım açıkcası tek bildiğim bir ara iyi roportaj yaparak ismini duyurması

Valla o arkadaş piyasaya nereden girdi, nasıl türedi hiç anlamadım açıkcası tek bildiğim bir ara iyi roportaj yaparak ismini duyurması

Dün babalar günü idi babalarımız sağ olsun..Bu arada Dixon geçen sezon 425 değil 365 bin dolara oynamış İsmail Şenol kaynak

Pg:Westermann-Webster-Şafak
Sg:Sinan-Serhat
Sf:Micov-Broekhoff(Strawberry)
Pf-JJ Johnson(Brooks)-KG-Ege
C-Elonu-Haddadi

Goruslerinizi bekliyorum beyler.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eyup yildiz :Galatasaray basketbolda transferleri bu hafta açıklayabilirC.Topsakal ile görüştüğümde EL görüşmesinden sonra imzaları attıracağız demişti

Haha :) Dixon KSK'de kaldı diyen arkadas Fbye hayırlı olsuna kadar çevirmiş işi İsmail Şenol da yaxdı iş bitmiş Dixon Fenerde sportif başarı bağlamında hayırsız mutlu sağlıklı iki yıl olsun

Dün babalar günü idi babalarımız sağ olsun..Bu arada Dixon geçen sezon 425 değil 365 bin dolara oynamış İsmail Şenol kaynak
İnceyi yakaladım :D
Bu adam Pat ilk transfer olduğunda videodan analizle yazı yazmıştı. Ben de adama videodan oyuncu yazmakla olmaz bu işler , mesleğine saygılı ol diyince blocklamıştı beni twitterda :D O an şu ncaa denen şeyi takip etmemden kaynaklanan ilk ve son hazzı yaşamıştım :D

Selamlar.
Niye İzzet düşünülmez 3-4 oynar hemde piyasası düşüktür sanırım. Yeri gelirse 5 bile oynatırız. 2.14 ve şut atabilen bir uzun.

Yabancı 1 numara direksiyonu verebileceğimiz mümkünse Avrupalı, bir combo guard 1-2 oynayan potaya direk giden Amerikalı, 3 numara Micov, 4 numara zıp zıp orta mesafe ve 3 lük atabilen es-es teki gibi Amerikalı, 5 numara için ise Realde süre alamayan Meijeri sanırım ismini yanlış yazmış olurum. Etti 5 yabancı. 1 tane de 4-5 oynayan Efes ten Lasme olabilir.

Türkler ise Şafak, Sinan, Serhat, İzzet, Kerem ve Ege.
İzzet seneye Daçka'da oynayacak. Anlaşması bu sezondan yapıldı. Bu sezonun kalan bölümü için Hırvatistan'da bir takıma kiralandı.

Bu arada, resmi transfer dönemi başlayana kadar Dixon'ın takımı belli olmaz. Araya Daçka falan da girer. KSK wildcard alırsa Pınar bütçeyi arttıracaktı. Gerçi artsa bile tek adama +1K vereceklerini sanmam.

Misko buGün istanbula gelmiş kendi hesabında yazmış Dixonında menerji kendısı bitmiş iş yani

Dixon ülker'de.

Dixon senelik 1.2 milyon $'a ülkere gitmiş. biz 900k teklif yapmışız. (via: çağlar torun)

Arkadaşlar dixon fb ülkere gittigine göre turk olarak emiri yollayacaklar ne kadar kazaniyor fbden bilen var mi?

Arkadaşlar dixon fb ülkere gittigine göre turk olarak emiri yollayacaklar ne kadar kazaniyor fbden bilen var mi?

1 alıyor kafadan aşağısı değildi diye hatırlıyorum 1-1.3 bandında diyim daha sağlıklı olur

Eli holmenle, bobby brown soylentileri çıktı şimdi twitterda faydali olurlar mi sizce?

O granger efese diyen arkadas dogru soyluyor.Grangerlan efes ciddi anlamda gorusuyor.Derrick brown bitme seviyesinde.Dunstonda seneye bir aksilik olmazsa efeste.

Olmayan para ile 900 bin önermişiz yine sütten ağzımız yandı geçen sezon yoğurdu üflesek diyorum az

Yönetmelik diyor ki müsabaka kadrosunda en fazla bir devşirme olur, yani Emir tribüne çıkacak bunu da Emir kabul etmez, Ne yapıp edip çökmeliyiz Emire. Ergin hoca da milli takımdan çok sever onu.

Yav ne Emiri allah aşkına nerede kullanıcaz zaten micov u almisiz benzer özellikte bide dünya kadar para bayılcaz ona vercemiz para guard ve Pivot a yatırmamız ama micov la anlaşılmayıp emirle anlasilsaydi ona eyvallah bir yabancı hakkımızda daha doğardı ama öyle bir hamle yapılırsa çok gereksiz ve saçma olacağını dusunuyorum

Sloukası da alıyorlar sanırım

Bobby Brown'un Çin'de 2mn civarı aldığı 2 yıllık daha kontratı var. Kontratında EL çıkışı var ama biz büyük ihtimalle EL yapamayacağımız için olanaksız bir transfer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri