BJK yı komple transfer girişiminden sonra bu defa da KSK yı almaya çalışmasak şaşardım açıkçası. Ergin Hoca yı menajerlere fazla güvenmesinden dolayı eleştirirdim hep ama taraftarın vizyonu buysa ona hiç kızmamak lazım. DJ Strawberry göz önünde olmayan bir oyuncu değildi, Gabriel Yunanistan dan önce İsrail liginde çöp oyunculardan biriydi, elini sallasan daha iyisini bulursun, Palacios zaten kullanmayı bildiğinde iyi transfer. Diebler ve Dixon ise scouting başarısıdır, Toolson da öyleydi.
Webster bizim lig için çok çok alt seviyede bir oyuncu. Donta Smith için de biraz geç oldu-adam 33 yaşında-, ayrıca bahsedildiği kadar atlet ve her pozisyonda oynayabilecek çeşitliliğe sahip bir oyuncu değil. En önemli özellikleri arkasına güçsüz bir savunmacı alırsa post oynuyor ve bu sayede de asist istatistikleri çok iyi. İsrail de iyi dikiş tutturdu ve orada bırakır bence, ne yazık ki önemli maçlarda istikrar gösteremiyor.
Arkadaslar 4 numara icin onerilerim ; Raymar Morgan ve Dejan Ivanov
Gayet duzenli skor katkisi vermekle birlikte ribaund ve atletik ozellikleriyle isimize yarayabilirler.
5 numara icin onerilerim ise; Darryl Watkins, James Mays ve Sharrod Ford
Bu arkadaslar ise yaninda guclu post oyunu olan kalin bir pivot ile kombine olduklarinda skor blok ve ribaund noktalarinda maksimum katkiyi verebilirler.
Arkadaslar bu isimler hakkinda sizin de dusuncelerinizi almak isterim..
Ivanov u ben de önermiştim, genelde 5 oynuyor yalnız. Diğer yandan ilk opsiyonum olmazdı ama iyi oyuncu. Morgan ı pek bilmiyorum. Darry Watkins hakkında daha önce yazmıştım ve Shawn King de oradan gelebilecek iyi bir oyuncudur. James Mays bizim Young ın biraz daha kalıpsız ve daha hızlısı. Sharrod Ford a hiç gerek yok.
Mardy Collins, bırakırlarsa Barea.
David Jackson
Tyrone Curnell veya Nobel Boungo Colo düşünülmeli Limoges dan.
Josh Childress
Mickell Gladness
Saydığım oyuncular alınabilecek oyuncular ve oyunun her alanına katkı veren tipteler. Ergin Hoca nın başarı modeli pozisyonuna göre güçlü ve atlet oyunculardan oluşan bir takım kurmak olduğu için bu tip bir kadronun ona uyacağını düşünüyorum. Jackson ve Curnell Brezilya da oynuyor. Childress ın son durumunu bilemiyorum ama 4 numarada kulanılabilir. Gladness ise buraya yazılan atlet pivotları poster eder bloklarıyla. Daha önce Hassan Whiteside a şaşırdığım gibi ona da şaşırıyorum, keşfeden kazanır. Stil olarak Ndong a benziyor ve gayet uygun bir ücretle oynar diye tahmin ediyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=nFwyS14yfMY