• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BJK yı komple transfer girişiminden sonra bu defa da KSK yı almaya çalışmasak şaşardım açıkçası. Ergin Hoca yı menajerlere fazla güvenmesinden dolayı eleştirirdim hep ama taraftarın vizyonu buysa ona hiç kızmamak lazım. DJ Strawberry göz önünde olmayan bir oyuncu değildi, Gabriel Yunanistan dan önce İsrail liginde çöp oyunculardan biriydi, elini sallasan daha iyisini bulursun, Palacios zaten kullanmayı bildiğinde iyi transfer. Diebler ve Dixon ise scouting başarısıdır, Toolson da öyleydi.

Webster bizim lig için çok çok alt seviyede bir oyuncu. Donta Smith için de biraz geç oldu-adam 33 yaşında-, ayrıca bahsedildiği kadar atlet ve her pozisyonda oynayabilecek çeşitliliğe sahip bir oyuncu değil. En önemli özellikleri arkasına güçsüz bir savunmacı alırsa post oynuyor ve bu sayede de asist istatistikleri çok iyi. İsrail de iyi dikiş tutturdu ve orada bırakır bence, ne yazık ki önemli maçlarda istikrar gösteremiyor.

Arkadaslar 4 numara icin onerilerim ; Raymar Morgan ve Dejan Ivanov
Gayet duzenli skor katkisi vermekle birlikte ribaund ve atletik ozellikleriyle isimize yarayabilirler.
5 numara icin onerilerim ise; Darryl Watkins, James Mays ve Sharrod Ford
Bu arkadaslar ise yaninda guclu post oyunu olan kalin bir pivot ile kombine olduklarinda skor blok ve ribaund noktalarinda maksimum katkiyi verebilirler.

Arkadaslar bu isimler hakkinda sizin de dusuncelerinizi almak isterim..

Ivanov u ben de önermiştim, genelde 5 oynuyor yalnız. Diğer yandan ilk opsiyonum olmazdı ama iyi oyuncu. Morgan ı pek bilmiyorum. Darry Watkins hakkında daha önce yazmıştım ve Shawn King de oradan gelebilecek iyi bir oyuncudur. James Mays bizim Young ın biraz daha kalıpsız ve daha hızlısı. Sharrod Ford a hiç gerek yok.

Mardy Collins, bırakırlarsa Barea.
David Jackson
Tyrone Curnell veya Nobel Boungo Colo düşünülmeli Limoges dan.
Josh Childress
Mickell Gladness

Saydığım oyuncular alınabilecek oyuncular ve oyunun her alanına katkı veren tipteler. Ergin Hoca nın başarı modeli pozisyonuna göre güçlü ve atlet oyunculardan oluşan bir takım kurmak olduğu için bu tip bir kadronun ona uyacağını düşünüyorum. Jackson ve Curnell Brezilya da oynuyor. Childress ın son durumunu bilemiyorum ama 4 numarada kulanılabilir. Gladness ise buraya yazılan atlet pivotları poster eder bloklarıyla. Daha önce Hassan Whiteside a şaşırdığım gibi ona da şaşırıyorum, keşfeden kazanır. Stil olarak Ndong a benziyor ve gayet uygun bir ücretle oynar diye tahmin ediyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=nFwyS14yfMY

Yeni Zelanda adı geçince aklıma geldi.Yedek 4 numara olarak İsaac Fotu alınabilir bence

Fenerbahce is finalizing an agreement with Bobby Dixon, according to sources.Dixon just got Turkish passport and won the TBL title

Galatasaray ile anlaşmıştı biz araya girdik ve aldık çünkü biz harika bir kulübüz via Ömer Onan

Pivot pozisyonu icin bence Nba'de tutunamayan uzunlar düşünülmeli Hamed Haddadi alınırsa fiziğiyle Boban etkisi yaratabilir.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Açıkçası fb goudelock ın yerine boby alarak çok aptalca iş yaptı belaya da gittiyse geçmiş olsun şimdiden akılcı transferle şimdiden şampiyonluk adayıyız

Fener Dixon'ı yerli oynatırsa onlar için çok iyi transfer denilebilir ( çok da söverim tbf'ye ). Yerli diye biz şafakla sezona başlıycaz hatırlatayım. Yanına iyi bir guard daha almazlar umarım

Açıkçası fb goudelock ın yerine boby alarak çok aptalca iş yaptı bjelica
da gittiyse geçmiş olsun şimdiden akılcı transferle şimdiden şampiyonluk adayıyız

Hocam Sandiata Games i istemişti Hawkinsin gidişinden sonra acaba şuan oda listede varmıdır?

Guard olarak Nate Rabinson gelse efsane olur Avrupada.Guard önemli Ergin Hocanın oyununda bir de net 5 diğer parçalara daha ucuz aç oyuncular alınır basketbol havuzu uçsuz bucaksız.

Yalnız scout ekibi falan hikaye gs yönetimi direk bu foruma bakarak transfer yapabilir

Açıkçası fb goudelock ın yerine boby alarak çok aptalca iş yaptı bjelica
da gittiyse geçmiş olsun şimdiden akılcı transferle şimdiden şampiyonluk adayıyız

Bence bugünden sonra direk şampiyonuz kardeşim:)

Bobby dixon'ın yerli statüsünde oynamaması lazım diye biliyorum ama yerli olarak oynamayacak olsa fb de almazdı diye düşünüyorum. 2 yıl sözleşme, yıllık 1.1 milyon dolar alacakmış.

Dixon Türk oynar bakın da görün..Yoksa hiç bir takım vermez 1.1 $ .Yerli sayılacağı için ücreti 400'den 1.1milyon$ çıktı 3 kat..Harun halletmiştir.
Goudelock yerine alınmadı ki.Dixon 1 numara ayrıca 2 numara şutör alacaklarmış Gou'nun yerine..
Eğer Türk sayılacaksa iyi transfer..Ksk'da Strawberry çok iyi oyuncu keşke alabilsek..

David Pick @IAmDPick
Turkish champion guard Bobby Dixon signed a two-season $2.2 million deal with Fenerbahce, a source said.

Kulüp politikalarında, dışarıya söylenen sözlerin altında yatmakta olan esas niyetler konusunda az yanılırım genelde.

Ömer Onan "Biz Dixon'ın Galatasaray ile anlaştığını duyduk, ilgilenmiyoruz, bu haberler nereden çıkıyor" dediğinde de bunun böyle olacağını söylemiştim, sürpriz değil...

Fenar de hali hazırda Emir var zaten Dixon yerli oynayamaz. Dixon ı yerli statüsünde düşünerek aldılarsa Emir den vazgeçeceklerdir ya da biri yabancı statüsünde kullanılacak demektir.

Dixon'a 1,1 milyon dolar mı :oo FB Ülker yine paraları bol keseden saçacak. Sloukas'a da 1,5-2 milyon dolar arası bayılırlar herhalde. Neyse bu sezon bütçeleri daha az olacağı için güzel rakamlar bunlar bizim için.

Ataman'ın hamleleri nasıl olacak bakalım.

Fersu resmen risk budur dedi :) David Pick'in yazdığının aksini iddia etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri