• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben niyeyse çok beğenmiyorum Vidmar'ı. Faul problemi çok büyük bir handikap. Çok baskın bir post oyunu da yok. Bence başka birini düşünmeliyiz.

jeremy pargo'nun ayrılma durumu varmış sanırım maccabi'den. çin diyorlar, gelme ihtimali olabilir mi acaba? uçurur bizi. o son saniye basketini unutamıyorum hala.

Sloukas 2011 den sonra bir türlü üzerine koyamadi(ki bence CSKA alacak) Dixon mevkisi için çok dezavantajlı fizikte. Burda küfür yememek için Dixon gelmesin bize demedim. Vidmar bize uygun ama serbest atış problemi büyük handikap. Sanırım Jeterı alcaz 1.guarda

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

jeremy pargo'nun ayrılma durumu varmış sanırım maccabi'den. çin diyorlar, gelme ihtimali olabilir mi acaba? uçurur bizi. o son saniye basketini unutamıyorum hala.

Pargo çok dengesiz bir oyuncu. Tek başına maç da alabilir çok saçmalaya da bilir. Eğer bütçemiz yüksek olsa Pargo ve onu dengeleyebilecek bir guard alırdım. Ama bütçe düşük bu yüzden Jeter'ı tercih ederim.

Mejriyi yoklasak fena olmaz bence.

Bende mejriyi yoklamamiz gerektigini düsünüyorum. Serhat cetin icin ksk biz ve trabzonun adi geciyo iyi transfer olur bizim icin.
Jeter gelirse yanina sutör bir guard da almak lazim. 4 numaraya ise hicbir fikrim yok takim nereye evrilecek ona göre degisir herhalde tercihimiz...

Bende mejriyi yoklamamiz gerektigini düsünüyorum. Serhat cetin icin ksk biz ve trabzonun adi geciyo iyi transfer olur bizim icin.
Jeter gelirse yanina sutör bir guard da almak lazim. 4 numaraya ise hicbir fikrim yok takim nereye evrilecek ona göre degisir herhalde tercihimiz...
Marcus Williams bu sene kızılyıldızda boşa çıktı gayet yeterli olur. 4 numaraya Trikaladan Slaven Cupkovic alınabilir net şutu olan bir oyuncu ayrıca Ercegin savunma yapan modelide diyebiliriz :).
[video=youtube;ZDKYIovQrhM]https://www.youtube.com/watch?v=ZDKYIovQrhM[/video]

Haddadi ne durumda acaba

TBLden Yabancı oyuncu transferinde bonservis olayı kalmış .Ayrıca 6 yabancı ucretı 275 bin TL inmiş ekstra tescil ücreti de alınmıyacakmıs altıncı yabancıdan artık o ne kadarsa

Pivot icin Ibb den alex Stepheson düşünülebilir

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de sorucam laf yemekten korktuğuma soramadım mesela Young bu adamdan bariz daha iyi oyuncu muydu Young daha atletDi bu vatandasta daha kalın ve kalıplı iyi bir savunmacı 5 numara olmak için ne eksiği var oyun bilgisi mi zayıf

Dunston Olympiakos'un oyununa baya yakışıyordu.Türkiye'ye Galatasaray forması giymeden gelecek olması,üstüne Ivkovic'ten ziyade Heurtel'in yönettiği Efes'i seçmesi hayal kırıklığı oldu.

Pivota mejri-lampe ikilisi nasıl olur ?

Hamed Haddadi'yi almalıyız cok pahalı degildir fizigiyle Boban Marjanovic etkisi yapabilir ki uluslararası turnuvalarda ne kadar etkili oynadığını goruyoruz

Pivota mejri-lampe ikilisi nasıl olur ?

Lampe Laboral'den sonra tam bir hayal kırıklığı oldu hocam. Barcelona'da 4-5 numarayı kıvıramadı hiç. Şutu vasat kaldı, oyun zekası vasat, savunması iyi değil, e pek atletizmi de yok... Belki Laboral ve Barca'nın oyun planlarındaki farklılık etkili oldu ama şu durumda bize pek gitmez.

Llull ve s.rodriguez'in nba'e gitmesinin olası olduğunu düşünürsek içimden bi ses teodosic real'e, sloukas da cska'ya gider diyor. bekleyip görelim.

Teo imzaladı cska'yla Euroleague kazandırmadan hiçbir yere gitmeyeceğim dedi cska'ya.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Haddadi ne durumda acaba

Haddadi'yi bayadır öneriyoruz forumda..Beğenmeyenler de var ama önümüzdeki sene için beğenmeme lüksü yok..Geçen sene İran'a gitti sonra Çin'de Eagles ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalamıştı..Fazla dillendirilmeden alınırsa çok pahalıya geleceğini sanmam ..Sonuçta geçen sene İran Ligine kadar düşmüştü...Eli ile birlikte 5 numarayı domine ederler...Tabii bunun için 1 numaranın tek yabancı PG ile geçilmesi lazım..2 numaraya bir combo düşünülebilir...

Banvit Moermann'ı almış

Dunston bombos bir sezon gecirdi kusura bakilmasin keza Saric varken Browna da tonla para gommek ne kadar mantikli anlamadim.Granger transferi olursa oldu mu bilmiyorum bir o mantikli Efeste,Yine gereksiz para saciyorlar kisa almalari lazim kisa ha Dunston ha Lasme fark etmez.

Sloukasta Olydeki rolunden memnun degildi Cskaya gitmez sanmiyorum Fener ya da Pao alir.Yine de Dixon-Sloukas ikilisinden cok endise duymaya gerek yok Jeteri alirsak eger iyi bir hamle yapmis oluruz biz de kisalar konusunda

Arkadaslarin da bahsettigi gibi suan goz onunde olmayan Haddadi ve Eli Holmani 5 numara icin dusunursek 1 numaraya iki pg yerine 2 numaraya bir combo almak daha mantikli. Boylece 1 ve 2 yi pg, combo , sinan ile rahat gecer safak ve gokseninle de takviye ederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri