Yunan Liginin sondan 3.takımında benchten geliyor,Erceg'in hücumda her şeyine sahip,ama bir de üstüne savunması daha iyi.Hmmİlk 5 başlamıyor maçlara koç kostas flevarakis daha çok sonradan alıyor oyuna benchten gelip takımın skor yükünü çekiyor aldığı dakikalar ve attığı sayılar bence gayet yeterli birebir Ercegin kopyası diyebiliriz tek artı yönü Ercegten daha iyi savunma yapıyor arkadaş.
Zoran Erceg - Galatasaray - €1.6 million euros net income ($4.4 million NBA salary equivalent)
2013-2014 sezonunda Zoranın maaşı ortada bütçemiz 6-7 bandında olduğuna göre ne yapmamız lazım sence?
BEn 1-2 ve 5 numaraları kalburüstü alıp diğer pozisyonları bu tip potansiyel görünen oyuncularla geçme düşüncesindeyim.
Carterda Tirede oynuyordu..
Ya onun bile büyük takım tecrübesi vardı kısmen(Real Madrid).Bu eleman Eurochallenge bile oynamamış 28 yaşındaFenerin ispanya liginde 17 sayı ort oynayan bir uzun transferi vardı alırsak onun akıbetini yaşarız büyük ihtimal.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Koskoca Yunan ligini Litvanya ligiyle kıyasladınya pes doğrusu hani şu yıllarca El şampiyonları çıkarmış bir ligi.Yunan liginin sonuncusu sonuncusu demişsin tutup rethymnoda ribaund kralı seçilen Gabrieli örnek vermişsin![]()
Eurochallenge oynamamış demişsin verdiğin örnekteki oyuncular da piyasaya çıkana kadar Eurochallange oynamamış neyin kafası bu gerçekten ? Ve yine verdiğin örnekteki adamlar hiç biri bu adamdan genç değil
Sürekli birilerinin orta sınıf takımlardan bulup pick yaptırdıgı oyuncuları sayıyorsun kendi verdiğin örneklerse pişmiş avpda kendini kanıtlamış oyuncular bende diyorum ki sen niye önermiyorsun Gabrieller,Palacioslar???
Bo başka kıtadan 22-23 yaşında buraya geldi ki 25inde Euroleague F4ü oynuyordu,Cupkovic'in şu anki yaşındayken de Euroleague first teamdeydi.Cupkovic Yunanistanın sondan üçüncüsünde bench oyuncusuBo Mccaleb ve Terrell Mcintyre söylediğin gibi dimi Bo mersinden terrel adı sanı duyulmamış takımlardan geldi daha isim yazabilirim buraya aklıma bunlar geldi şuanlık.. Burda insanlar araştırıyor kendi çapınca oyuncu portföyü oluşuyor bence bilmişlik yapıp polemik yapmak yerine en azından verilen ufak uğraşa saygılı gösterip sivri değil de daha uygun bir dille anlatılmasından yanayım. Ben buraya oyuncu onerirken çoğu italya liginde oluyor zaten, ordan birilerine sorup araştırmaya başlıyorum..
Bo Mccaleb ve Terrell Mcintyre söylediğin gibi dimi Bo mersinden terrel adı sanı duyulmamış takımlardan geldi daha isim yazabilirim buraya aklıma bunlar geldi şuanlık.. Burda insanlar araştırıyor kendi çapınca oyuncu portföyü oluşuyor bence bilmişlik yapıp polemik yapmak yerine en azından verilen ufak uğraşa saygılı gösterip sivri değil de daha uygun bir dille anlatılmasından yanayım. Ben buraya oyuncu onerirken çoğu italya liginde oluyor zaten, ordan birilerine sorup araştırmaya başlıyorum
Tamam sensin ortak işine gelen yerleri cevapladığın sürece polemiğe girmeyeceğim burada oyuncu önerimi yapar geçerim.Ya Palacios dediğin adamın 15 sayı ortalamalı Eurocup,10 sayı ortalamalı Euroleague sezonu var önceden
Şaka mı yapıyorsun ciddi misin anlamadım Cupkovic ile karşılaştırıp
Kesinlikle katılıyorum bende sayarım buraya mesela Tyrese Rice'ta panioniostan çıkıp Euroleague Mvpsi olmuş Maccabiyi şampiyon yapmıştır.
Efes lasmenin kontratinden cikiyor 900 bine falan oynatabilirsek harika olur, yaninada dusani aliriz.
Ybc PF - Baris - Ege
Lasme - Dusan
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi