Ben niyeyse çok beğenmiyorum Vidmar'ı. Faul problemi çok büyük bir handikap. Çok baskın bir post oyunu da yok. Bence başka birini düşünmeliyiz.
jeremy pargo'nun ayrılma durumu varmış sanırım maccabi'den. çin diyorlar, gelme ihtimali olabilir mi acaba? uçurur bizi. o son saniye basketini unutamıyorum hala.
Marcus Williams bu sene kızılyıldızda boşa çıktı gayet yeterli olur. 4 numaraya Trikaladan Slaven Cupkovic alınabilir net şutu olan bir oyuncu ayrıca Ercegin savunma yapan modelide diyebilirizBende mejriyi yoklamamiz gerektigini düsünüyorum. Serhat cetin icin ksk biz ve trabzonun adi geciyo iyi transfer olur bizim icin.
Jeter gelirse yanina sutör bir guard da almak lazim. 4 numaraya ise hicbir fikrim yok takim nereye evrilecek ona göre degisir herhalde tercihimiz...
Pivot icin Ibb den alex Stepheson düşünülebilir
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pivota mejri-lampe ikilisi nasıl olur ?
Llull ve s.rodriguez'in nba'e gitmesinin olası olduğunu düşünürsek içimden bi ses teodosic real'e, sloukas da cska'ya gider diyor. bekleyip görelim.
Teo imzaladı cska'yla Euroleague kazandırmadan hiçbir yere gitmeyeceğim dedi cska'ya.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Haddadi ne durumda acaba