• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jeter - Barış Ermiş - Şafak Edge

Marcus williams-Sinan-Göksenin

Vladimir Micov - Birkan Batuk

Trey Thompkins -Kerem Gönlüm - Ege Arar

Young(Mejri,Lasme,Mbakwe)-Bryant(Lonchar)

Trey Thompkins Real ile anlaşmış sanırsam .

Jeff Brooks(Donta Smith) -Kerem Gönlüm - Ege Arar

Trey Thompkins Real ile anlaşmış sanırsam .

Jeff Brooks(Donta Smith) -Kerem Gönlüm - Ege Arar

Marcus Williams'ı 1 numarada düşünemiyorum. 2 numarada artık sahaya atlar döveriz heralde.

İdealdi derken Dior bir takımla mı anlaştı

Ergin Ataman'ın seneye devam etmeyeceğini düşünüyordum. Çünkü Diot pek tarzı değil.

Çok opsiyonumuz var sanki Darden'ı istemiyorsun Koç. Kimi alacaksın Allah aşkına kimi ya ?

Ataman'ın şu oyuncu tercihleri beni çıldırtıyor.

Çok opsiyonumuz var sanki Darden'ı istemiyorsun Koç. Kimi alacaksın Allah aşkına kimi ya ?

Ataman'ın şu oyuncu tercihleri beni çıldırtıyor.

Darden'in mevcut butce ve yabanci sinirlamasinda Micov kalmisken yeri yok.

Guard yabanci, Micov, Uzun Forvet yabanci, Pivot yabanci. 2 numara alman lazim oda yabanci. Safak 2. guard olmaz oraya yabanci combo lazim, Turk pivotun ve uzun forvetin yok en az 1 yabancida oraya lazim.

34 yasinda ki Darden'e bu sartlarda yer yok.
Euroleague oynasaydik butcemizde 10-12 milyon olsaydi alirdin 7. yabanci Micov'dan kalan sureleri verirdin iyide olurdu, o ayri.

Sende o kolpa ya inandin?! bu arada yillardir takip ettigim bi siteye şimdi yazmak geldi içimden, Basketbola ilgim son yillarda başladi yani öyle sizin kadar anlamam Renktdaşlar, herkeze iyi geceler

Karsan olayı ciddi mi acaba , bir den çıkmış bir fikir mi bu. İnan Kıraç böyle atılımlar yapmaz genel de başkan indirip yeni başkan atardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri