• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burçin Badem de ayrılmış

Başka sitelerde de haberi var.

Burçin Badem bence işinde iyiydi iki işe bakıyordu birinde gayet başarılı buluyordum kendisini. Alt yapı sorumluluğu nasıldı bilemicem

Ya bu arada Hakim Warrick'i neden hiç düşünmüyoruz ?
Eski bir NBA yıldız adayı...
Konya'da da çok iyi bir yarım sezon geçirdi bence...

Hocanin aciklamalarini dinleyebilecegimiz yada okuyabilecegimiz bir yer var mi?

J.Pargo'ya malı mülkü yatırmak lazım. Flaş transfer olur.

Sg pozisyonu icin Clay Tucker alınabilir aslında iyi bi sutor ama sagi solu belli değil bir gun cikip 30 atar bir gunde çıkıp cember dovmekten baska bisey yapmaz ama bu butce ile alınabilecek bir risk olarak görüyorum.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sg pozisyonu icin Clay Tucker alınabilir aslında iyi bi sutor ama sagi solu belli değil bir gun cikip 30 atar bir gunde çıkıp cember dovmekten baska bisey yapmaz ama bu butce ile alınabilecek bir risk olarak görüyorum.

Onun yerine Telekom'daki Carter'ı alalım. Bence daha iyi bir transfer olur.

İki numara için Kızılyıldız'dan Charles Jenkins'i düşünebiliriz. Hem topa yön verebilir hem de kısa sürelerede skor katkısı verir. Benchten gelmeyi dert etmez. Adaylar arasında geride de olsa bulunmalı bence.

Phil Goss ve Julian Stone u yazdım bende, araştırdım ve iyi oyuncu olduklarını düşünüyorum. İtalyada yerel ligleri takip eden biriylede konuştum bu iki isme güveniyor.. Hrvoje Peric güzel istatistikler yakaladı bu sene ama detayli bilgi sahibi değilim onun hakkında

İtalya ligine bakılsa iyi oyuncular örnek Dunston,Hunter.

Biz de isterdik Delaney-Hackett-Langford-Micov-Erceg-Lasme rotasyonu kurabilmeyi lakin malumun ilanını fazla kurcalamaya gerek yok.

Burda herkes daha iyi nasıl sorunsuz takım kurulurun derdinde. Oyuncunun ismi olup olmamasının önemi olmadığını öğrenemedik gitti bir türlü.

Bir de şu var. Galatasaray Basketboluna bu oyuncuyu mu yakıştırdınızcılar. Yahu. Kimdir bu Galatasaray Basketbolu? Aylarca oyuncusunun maaşını ödeyemeyen, hala 2 yıllık oyuncularla davaları süren, takım kaptanını parasını ödemeyerek takımdan göndermeye zorlayan, takımdan gidenlerin arkasından iğrenç haberler yaptıran leş bir şube yönetimi varken ne yapmamızı istiyorsunuz?

İsimli oyuncu meselesi. Jawai Barça görmüş. Ne verdi? Hiç. Pocius, Madrid görmüş. ne verdi? hiç. Vougioukas Avrupa'yı dolaşmış, ne verdi? Hiç. Maric, Avrupa'nın her ligini dolaşmış ne verdi? Hiç.

Kendimize hep Olympiakos gibi olmalıyız diyoruz ama unnamed oyuncuyu yazınca Galatasaray'a bunu mu yakıştırdınız oluyor vallahi çok ilginç bir durum bu.

NBDL ve Avrupa Liglerine ilgi duyan herkes 2-3 milyon dolara bile kadro kurabilir. Avrupa'da ve Amerika'da öyle oyuncular var ki keşfedilmeyi bekleyen. Görmek isteyene tabi. Patric Young, Jawai'den daha az kazandı yahu. Patric piyangoda büyük ikramiyedir ama kazanımım var demen için illa büyük ikramiye tutturmayı beklememek gerekiyor.

Jeter-Feldeine-Micov-Brooks-Lasme rotasyonu son 2 yılda kurulan takımlardan daha az maliyetli ve daha çok başarılı olur. Bu bu kadar nettir.

Phil Goss ve Julian Stone u yazdım bende, araştırdım ve iyi oyuncu olduklarını düşünüyorum. İtalyada yerel ligleri takip eden biriylede konuştum bu iki isme güveniyor.. Hrvoje Peric güzel istatistikler yakaladı bu sene ama detayli bilgi sahibi değilim onun hakkında

Julyan Stone enteresan bir oyuncu. Çok iyi savunmacı, ribaund katkısı bir kısaya göre çok iyi -çift hanelerde ribaund aldığı çok maç var-, şutör guarda göre 4 asist ortalaması çok etkileyici ama şutu inanılmaz derecede kötü. %20 lerde üçlük atıyor. Beğenmediğimiz Carter ve Göksenin daha iyi şutör malesef bu adamdan. Şutu kötü olduğu için ona göre savunuluyor bu da hucümda onu savunan adamın çok kolay yardıma gitmesini sağlıyor. Çok fazla topta kullanmıyor zaten maç başı ortalama 6 top kullanıp 7 sayı ortalaması var. Şutunu tolere edebildiğimiz bir kadroda iş yapar ama zaten şutu çok net olmayan Sinan ve Göksenin varken, Carter'ı şutu üzerinden eleştiriyorken Stone çok iyi bir alternatif olmaz gibi.

Pana'dan DeMarcus Nelson alınsa keşke iyi bi atlet oyunun her yerine katkı yapan bi oyuncu

Şu kadro yapısında yabancı haklarından birini saf iki numaradan yana kullanmak hiç anlamlı gelmiyor eldeki tek sağlam yerli Sinan transfer sezonunun sonunda da hala öyle olma olasılığı yüksek geçen seneki performansı da ortada bu sezon da ciddi süre alacaktır alacağımız iki kısa da 1 numara da oynayabilecek nitelikte oyuncular olmalı .Forumlarda FB Herseki de aldı deniyor Uzun poizyonunu üç yabancı ile geçmek elzem olacak gibi Micov ile dört eder kalan ikş yabancı hakkından birini saf iki numara ile harcamak hatta kanat oyucusu almak demek pg yi Tek yabancı artı şafakla geçmek demek

Kadro mühendisliğini akıllı yaparsak 6 milyon dolarlık oyuncu bütçesi dahilinde 1 tane winner oyuncuyu, 1-1.5 milyon dolar arası ücretle takıma katabiliriz.Geriye kalan 5 milyon dolarıysa 10 oyuncu arasında dağıtabiliriz.Netice de 200.000'e de oynayan olacak 700.000'e de.

1-2 rotasyonuna katacağımız bu winner özellikli oyuncuda doğru tercihi yapabilirsek etrafındaki doğru parçalarla Eurocup'ta kafaya oynayan bir takım oluşturabiliriz.

Biz de isterdik Delaney-Hackett-Langford-Micov-Erceg-Lasme rotasyonu kurabilmeyi lakin malumun ilanını fazla kurcalamaya gerek yok.

Burda herkes daha iyi nasıl sorunsuz takım kurulurun derdinde. Oyuncunun ismi olup olmamasının önemi olmadığını öğrenemedik gitti bir türlü.

Bir de şu var. Galatasaray Basketboluna bu oyuncuyu mu yakıştırdınızcılar. Yahu. Kimdir bu Galatasaray Basketbolu? Aylarca oyuncusunun maaşını ödeyemeyen, hala 2 yıllık oyuncularla davaları süren, takım kaptanını parasını ödemeyerek takımdan göndermeye zorlayan, takımdan gidenlerin arkasından iğrenç haberler yaptıran leş bir şube yönetimi varken ne yapmamızı istiyorsunuz?

İsimli oyuncu meselesi. Jawai Barça görmüş. Ne verdi? Hiç. Pocius, Madrid görmüş. ne verdi? hiç. Vougioukas Avrupa'yı dolaşmış, ne verdi? Hiç. Maric, Avrupa'nın her ligini dolaşmış ne verdi? Hiç.

Kendimize hep Olympiakos gibi olmalıyız diyoruz ama unnamed oyuncuyu yazınca Galatasaray'a bunu mu yakıştırdınız oluyor vallahi çok ilginç bir durum bu.

NBDL ve Avrupa Liglerine ilgi duyan herkes 2-3 milyon dolara bile kadro kurabilir. Avrupa'da ve Amerika'da öyle oyuncular var ki keşfedilmeyi bekleyen. Görmek isteyene tabi. Patric Young, Jawai'den daha az kazandı yahu. Patric piyangoda büyük ikramiyedir ama kazanımım var demen için illa büyük ikramiye tutturmayı beklememek gerekiyor.

Jeter-Feldeine-Micov-Brooks-Lasme rotasyonu son 2 yılda kurulan takımlardan daha az maliyetli ve daha çok başarılı olur. Bu bu kadar nettir.

Bravo Furkan..

Julyan Stone için birden fazla pozisyonu savunabildiğini söyleyebilirim, Markoda o işi iyi yapardı az mismatchup da savunmadı zorici

Furkan'ın dediği James Feldeine'de iyi bir oyuncudur. Cantu'da iyi bir yıl geçirdi ondan önce iki senede İspanya'da oynamıştı. İki numarada hem skor katkısı alabileceğimiz bir isim hem de topu yönlendirebilecek bir oyuncu. Savunması da iyidir savunma bilgisi yüksektir, pas arası iyi yapar. All arounder bir oyuncudur. Jeter-Feldeine-Sinan-Micov çok iyi bir kısa rotasyonu oluşturur.

Hepsinden önce aylardır yazdığım Jeff Brooks gelsin artık şu takıma. Herşeyi bir tık yukarıya taşıyacaktır. Oyunun görünmeyen yönlerine etkisi çok yüksek. Takımı bir arada tutan tutkal görevi görüyor. Tavuk adamıştım küçük başa doğru çıkartıcam artık adağımı :D

@İlhan, Julyan Stone içinde dediğim gibi harika bir savunmacı, maçını da izledim çok yönlü katkı veriyor. İtalya'da yarı final serisini 25 dakika 5 sayı 6,5 ribaund 4,5 asist ortalamalarıyla oynadı. Ama 4/16 üçlük ortalaması var 7 maçta. Şutunu 2 tık yukarıya taşıması lazım üst seviyede kendini kabul ettirip kalabilmesi için. O şut performansıyla bizde oynaması zor bence.

4 numaradaki Brooks'un ön adı ne idi Jeff'miş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri