Eyvallah genç güzel laf sokmuşsun tebrik ederim.Ben Carter özelinde özel olarak oyun zekasından bahsetmedim öncelikle bu bir kenarda dursun ama demiş olduğumu varsayarsak bile carter gibi hem yetenekleri kısıtlı hem de oyun zekası kısıtlı bir oyuncudansa,manny harris gibi oldukça yetenekli ama oyun zekası çok iyi olmayan bir oyuncuyu tercih ederim kendi adıma.
de vries'e gelince evet iyi bir şutör olabilir ama onun dışında pek bir özelliği olmayan bir oyuncu bence,tabi bu benim fikrim.
Laf sokma gibi bir derdim yok Carter yerine Logan dense daha elle tutulur bir tercih ama Manny Harris ve Carter'ı kıyaslamak Avrupa Basketbolu dinamiklerine hakarettir. Carter skorer değil, toparlayıcıdır. Lider değil, parçadır. Lider skorer olarak hem takıma, hem Carter'a yük. Ha 750'lere falan çıkılacaksa en Carter'in kalmaması gerektiğini de savunurum ama Carter'ın eksik olan tek şeyi şutu. Neler yapabileceğini Kızılyıldız deplasmanında Alba ve Banvit maçında yeterince gördük sanıyorum.
Her karşıt görüşü, laf sokmak olarak nitelendirmekten vazgeçseniz daha güzel olur. Sadece örneğinizin alakalı olmadığından bahsettim.