• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lasme 1 mm gibi tutar verebilecek lükse sahip miyiZ ? Zaten ona o parayı verirsek dogru düzgün para kalmaz elimizde stawary diosunuz oly bile adama 1.9 teklif etti 2 yıllık biz o tutarlara çıkamayız çıksak bile gelmez bze .biİm artık tek yapamamız gerekn ucuz Amerikalı yabancı bulacaZ baska care yok .

Eurocup eskisi gibi değil... Bir tarafta Kazan, Kuban gibi, yüksek bütçeli takımlar; diğer tarafta bu sezonki Karşıyaka, Hapoel gibi, yıllardır üstüne koya koya gelen sistem takımları... Euroleague'den elenip gelenler de var. Bizim gibi yeniden yapılanan, yüksek bütçesi olmayan bir kulübün Eurocup'ta da işi çok zor olacaktır. Üstelik şampiyonluk dışında hiç bir başarının kıymeti yok.

Bu sezon bizim için asıl hedef lig olmalıdır. Geçen sezonki sıkıntıları yaşamazsak, lig finali bizi Euroleague'e taşımaya yeter diye tahmin ediyorum.

Peki Şafak 2. Guard iken Cater'ı tutarsak. Jeter sakat veya formsuzken Şafak'a mı güveneceğiz? Bence yerine bir combo alınmalı bu yüzden.

Ben Carter'ın tutulmasını PG rotosyonu ile ilişkilendirmedim ki sevgili kardeşim. Bence de Şafak doğrudan ikinci PG olmamalı.

İsimleri geçtiği için yazıyorum:

PG: Jeter, Lafayette, Şafak
SG: Sinan, Carter', Lafayette

Üç yabancılı ve yeterli bir guard rotosyonudur.

Jerusalem geri çevirmiş wild cardı galiba

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bakalım neler olacak.
Ama Sofo olmasın.
Cidden büyük sıkıntı olur bizim için.

bence lasme duşan sofo üçlüsü iş yapar

https://twitter.com/eyupyildizz/status/615116255306096641

Bunu da yeni gördüm paylaşıldığını görmedim ama.

Bu arada söylemeden geçemedim Carter'ı istememek değil de, bizim çok net bi şutöre ihtiyacımız var Khalif Wyatt veya Seth Curry gibi illa bu isimler olmak zorunda da değil örnek gösterdim.

bence de kesinlikle iyi bir sutöre ihtiyacımız var. oyunun sıkıştığı anlarda sorumluluk alacak biri. 2 ve 4 numaraya bu tarz iki adam ekleye bilirsek süper olur

2 numara kesinlikle şutör olmalı, 4'ünde gerektiğinde 3lük çizgisine gelip oyunu açması bizim elimizi çok güçlendirir.

Fenerbahçe Sloukas'ı açıkladı.
3 yıllık sözleşme imzaladı.

Bizde hâlâ tek haber yok.

Şimdiye kadar ilgili olduğumuz neredeyse kesinleşen isimlerle anlaşmaya varırsak:

Jeter, Şafak
Sinan, Göksenin
Micov, Emir
X kişisi, Ege
Lasme, Dushan

Gibi bir şey çıkıyor. 4 numara için bir transfer yeterli. Çünkü emir ve micov yeri geldiğinde kısa süreli 4 numarada görev yapabiliyorlar. yani yalnızca Ege ile rotasyona girmeyecek gelen 4 numara...

Tabi en iyisi bir pivot ve uzun forvet aldıktan sonra bu iki mevkiyi bir 4.5 transferiyle desteklemek. Böylece ege ve dushan sadece formda olduklarında sahada kalırlar, onlara mecbur kalmayız ama ekstra katkı yaparsalar da kaymak olur...

Bu isimler arasında en yüksek kontratları olanlar emir, jeter ve lasme. Yani emir şart değil ama olursa iyi olur. Oyun içinde jeter kiltlendiğinde ikinci bir oyun merkezi olur. Ergin hoca geçen milli turnuvada (biraz da mecburiyetten) emir'in üzerine kurdu oyunu. Emir'in eline top değimeden gerçekleşen her hücumda saçmalıyodu milli takım. Jeter dışında sahada böyle ikinci bir yardımcı oyun kurucu olması avantaj.

Bence emir için lige 2. bir garda bütçe ayırmamma riski göze alınabilr. Şafak bence biraz haksız gömülüyor burada. ondan beklenen zaten bir çeyrek kadar sorumluluk alması. Yetenekleri çok üst düzey olan bunları tam randımanla sahaya yansıtma konusunda henüz çok yol alamamış birisi şafak. Şafak psikolojik savaşını kazanırsa milli takımda da dixon'ın ardındaki yerini alır. Eğer geçen seneki yükselişini devam ettiremezse ara transferde buraya bir takviye düşünelebilir.

Ben gelişmelere,burada yazılıp çizilenlere bakıyorum geçen sezondan hiçbir fark yok
-Yine yönetimden boş vaatler
-Yine yönetimden geri vites,küçülüyoruzu yavaş yavaş kabul ettirme
-Yine dünya yıldızları geliyor diyen duyumcular
-Yine bizlerin oynanan duyguları
-Sonra herşeyi kabullenen kitle

Bütçemiz 400 bin euro deseler yine burada kabullenip ona uygun kadro planlayacak insanlarımız var,yapılanmadan bahsediliyor şubede,ne saçmalık bu,bu sene toplama kadro kurulacak,yapılanma bu mu ,her sene idareten kadro kurmayı yapılanma diye yutturuyorlar.Şube ileriye giderken şimdi her sezon daha geriye gidiyoruz,kanıt mı ? Bu sezon hangi Avrupa kupasında olacağız ?

Neyse uzatmaya gerek yok,bu yönetim kendini erken belli etti,benim merak ettiğim Adnan Öztürk ne zaman başkanımız olacak ? Elbet şube şahlanacak ama işte böyle bir süre daha çile çekeceğiz,bu dönemde birkaç genci kazansak bari,Ege Arar'ı kazansak kafi

Jeter - Şafak
Şutör - Sinan - Göksenin
Micov - Carter - Serhat
Brooks - Ege
Lasme - Duşan

Duyumları toparlayınca şöyle bir kadro ortaya çıkıyor. Serhat ismi de baya dillendiriliyor.

Ha ama Serhat ya da Carter alınmaz onun yerine 4.5 diyebileceğimiz (mesela Warrick) biri daha transfer edilebilir. O da mümkün.

Bakalım hocanın yol haritası nasıl.

Bir de Emir için Şöyle bir durum var:

Daçka Emir'i yerli statüsünde oynatmak için Dudley'in kontratını fesetmesi lazım. Yani eğer Daçka, Dudley ile yolları ayırmazsa Emir bizde. Haa eğer Emir için Dudley'i gönderirseler o zaman da Dudley bizim :D her türlü kazanç.

Emir gelsin ya, bizim elimizi çok güçlendirir gerçekten, 3. bi PG almamıza hiç gerek kalmaz. Tek sıkıntı SG ve PF. Erik Murphy bize iyi gidebilirdi aslında bütçeye göre. SG için de tekrar ve tekrar net bi şutör lazım.

David Pick

"Patric Young turned down an offer from Olympiacos in pursuit of NBA comeback, I'm told."

NBA aşkıyla oly'nin tekfini geri çevirdi diyor. Bize yar olmayacağı kesin gibi.

Hala emir denior kimse sormuor emire ne kadar para verilecek bütçeyi asacak mı die .bütcemizin üzerinde bir oyuncu ayeıca hicte begnmiom

Emir ahlâk seviyesi olarak düşük bir oyuncu. Yeteneklerine ve faydasına birşey diyemem. Ha belki her branştaki sporcuları gibi o da fenere gidince bozulanlardandır. Bizde daha ahlaklı bir oyuncu profili de çizebilir.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri