• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar,kulüp içerisinden birinin amcaoğlunun ex aşkının kaynının kuzeninin metresinden aldığım bilgiye göre galatasaray 5 tane yabancı oyuncu alacakmış.kesin bilgi,yayalım...

Arkadas bi biz transfer aciklamadik. Hakikatten sinirimi bozuyor bu durum. Ted kolejliler kadar kadro kurup kuramayacagimiz belli degil.

Dursun Ozbek de buyuk fiyasko. Yalan dolan bu da.

Arkadaşlar böyle transferleri yapmak için önce vizyon sahibi olmanız lazım.Bizim yönetimimizde maalesef vizyonun V'si yok.

Rakeem Christmas için kendi ölçütlerimce kararımı verdim dün gece. Transeri net olarak istemiyorum.Tamam hücum yönünde çok fazla birşey beklemeyebiliriz bu tip atlet uzunlar için ama Rakeem'in pozisyon bilgisi çok zayıf. Atlet ama savunmada caydırıcılığına da şahit olamadım bir türlü Las Vegas'ta.Yani şurası evet bak oldu diyemedim izlediğim maçlarında da geçirdiği yılın aksine. P.Young etkisi yapar mı ki acaba diye bu kadar net konuşamıyor sürekli bir daha izleyeyim diyordum. P.Young etkisi beklemek bence hata olur. Vegas performansı sezon performansına göre oldukça geride eğer böyle bir transfer olacaksa Vegas'a gitmeye gerek yoktu.

Başkani tartışmaya gerek yok sampiyon olduktan sonraki dansindan sonra sildim zaten. Anlamsiz biri! Son derece silik ve vizyonsuz! Tutturmus otel de otel diye ula otel dedigin onca zahmete dagmen yillik 3-4 m$ getirecek rakiplerimiz sadece sponsorluktan 4-5 kati para aliyor.. Capsiz herif Bunda hemfikiriz.. Şimdi meseleleri ele alalim bir bir.. Sponsorluk dediler.. Yillik 3 m gibi komik rakamlara bile imzalayamadik henuz. Sonra ergin hocam kendi kariyerini dusunur ve gider diye dusunurken gayet neseli bir sekilde iddiali aciklamalar yapti.. Bence karalar baglamayalim yönetimle bu is olmaz zaten de ergin hoca hala takımın basinda ise isi riske atmaz iddiasiz bir kadroyla yola cikmaz. Zaten yeterince bahanesi var ayrilmak icin kimse de bisey demez.... Sonuc su ki ergin hoca varsa iddiali takim kurulur yoksa iste o zaman karalar baglayalim! Kombinelerimizi iptal edelim...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rakeem Christmas için kendi ölçütlerimce kararımı verdim dün gece. Transeri net olarak istemiyorum.Tamam hücum yönünde çok fazla birşey beklemeyebiliriz bu tip atlet uzunlar için ama Rakeem'in pozisyon bilgisi çok zayıf. Atlet ama savunmada caydırıcılığına da şahit olamadım bir türlü Las Vegas'ta.Yani şurası evet bak oldu diyemedim izlediğim maçlarında da geçirdiği yılın aksine. P.Young etkisi yapar mı ki acaba diye bu kadar net konuşamıyor sürekli bir daha izleyeyim diyordum. P.Young etkisi beklemek bence hata olur. Vegas performansı sezon performansına göre oldukça geride eğer böyle bir transfer olacaksa Vegas'a gitmeye gerek yoktu.

Oğuzhan son durumda adayların kimler?

David pick haislipin maccabiye yakin oldugunu soylemis.surekli yonetimin vizyonsuz oldugundan yakinilmis forumda.bana göre ligimiz avrupanin en iyi ligi ve burada parlayan oyuncularla dahi cok ideal eurocup kadrosu kurulabilir.ergin hocanin takim idaresi antrenorluk bilgisiyle ilgili en ufak suphem yok ancak oyuncu seciminde surekli isim yapmis oyunculara yonelmesi oyuncu secimiyle ilgili sıkıntılarının oldugunun bi gostergesi diye düşünüyorum.

Oğuzhan son durumda adayların kimler?

Bende tam karar veremiyorum Mehmet. Mesela Hasheem Thabeet 2.20 buralarda iş yapabilir dedim daha dikkatli izlemeye başladım adamın sahada akıllı yaptığı hareket olmadığını gördüm. Rakeem iyi yıl geçirdi diye olumlu baktım şimdi tam ters taraftayım. Famous'ı baştan beri söylüyorum ama başka bir Avrupa takımıyla anlaşmak üzereymiş diye duydum. Alex Len iyi bir oyuncu ama buralara dönmez , Alan Williams iyi istatistikler yapıyor , kendisini de izliyorum ama ihtiyacımız olan oyuncu değil. Bobby Portis iyi başladı ama buraya gelmez bence yine. Daha isimler var eve geçince yazarım ama aday belirlemekte zorlanıyorum.Sağlam kafa yorup her açıdan değerlendirmek gerekiyor , bu gece veya yarın kafa yormaya çalışırım.

Bende tam karar veremiyorum Mehmet. Mesela Hasheem Thabeet 2.20 buralarda iş yapabilir dedim daha dikkatli izlemeye başladım adamın sahada akıllı yaptığı hareket olmadığını gördüm. Rakeem iyi yıl geçirdi diye olumlu baktım şimdi tam ters taraftayım. Famous'ı baştan beri söylüyorum ama başka bir Avrupa takımıyla anlaşmak üzereymiş diye duydum. Alex Len iyi bir oyuncu ama buralara dönmez , Alan Williams iyi istatistikler yapıyor , kendisini de izliyorum ama ihtiyacımız olan oyuncu değil. Bobby Portis iyi başladı ama buraya gelmez bence yine. Daha isimler var eve geçince yazarım ama aday belirlemekte zorlanıyorum.Sağlam kafa yorup her açıdan değerlendirmek gerekiyor , bu gece veya yarın kafa yormaya çalışırım.

Famous kimle anlaşıyormuş ?

Thabeet olmaz ya gerçekten boyundan başka hiç bişeyi yok sahada. Alex Len, Bobby Portis gelmez buralara. Famous'u alabilseydik iyiydi. Greg Smith, Fab Melo, Henry Sims, Lucas Nogueira hakkında ne düşünüyorsun gerçi bazıları D League'de oynamıyor ama bilgin vardır seninde.

Bir kaç sezon önce Uşak Sportif de forma giyen Eli Holman a ne dersiniz?

Burda yazıldı çizildi çok sefer ama hiç gündemimize gelmedi sanırım.. Hatırladığım kadarıyla son derece güçlü ve atlet bir oyuncuydu.. Sözleşme durumu ne bilmiyorum ama düşünülebilir sanki..

Thabeet olmaz ya gerçekten boyundan başka hiç bişeyi yok sahada. Alex Len, Bobby Portis gelmez buralara. Famous'u alabilseydik iyiydi. Greg Smith, Fab Melo, Henry Sims, Lucas Nogueira hakkında ne düşünüyorsun gerçi bazıları D League'de oynamıyor ama bilgin vardır seninde.

Abi Lucas Nogueira şu an Vegas'ın en formda uzunlarından birisi. 2 yıl önce İspanya'da ortaya koyduğu oyun sonrası kendini NBA'e atmak istedi yani gelir mi biliyorum ben isterim onu.Ama işte 22 yaşında oyuncu, hemen buralara gelmek istemiyorlar , zorlamak istiyorlar biraz daha. Kontrat durumunu ve oyuncunun fikrini öğrenmek lazım bunun için de menajeri ile irtibata geçmek gerek. Ben beğeniyorum ama Nogueira'yı isterim yani.Henry Sims'i bu bütçeyle getirebileceğimizi de düşünmüyorum. Fab Melo'yu yakın zamanda izlemedim son durumunu pek bilmiyorum. Hani havuzda oyuncular var işte mesela Mike Muscala da fena oynamıyor ama hepsi NBA kovalıyor. 4-5 gün sonra kontrat durumları daha net ortaya çıkar , o vakitten sonra Avrupa'ya döndürebiliriz bazı oyuncuları. Şu anda Vegas'ta çok sayıda Avrupa takımının temsilcileri var ve hepsi bekleme aşamasındalar.Beklemek lazım biraz daha ama bizim de sabrımız tükeniyor işte.

Fab Melo gelirse avrupanin tozuni attirir bence

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Josh Carter, Harris, Eric Buckner falan düşünsek bari. Bunlar çok atlet ve çok skorer oyuncular. Oyun zekâları da iyi.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Josh Carter, Harris, Eric Buckner falan düşünsek bari. Bunlar çok atlet ve çok skorer oyuncular. Oyun zekâları da iyi.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Josh Carter Karşıyaka'yla anlaştı. Buckner Telekom'da. Ama bu bütçeyle Manny Harris'e çok sevinirim.

Perper Barcaya gidiyormuş.
Sanders ile ilgilenmezler artık sanırım.D. Thomasta kesin olarak boşa çıkmış deniyor

Rowland ile nelsoni bi arada almaktansa nelson yerine dogusu alip yabanci hakkimizi sammy meija da kullanabiliriz diye dusunuyorum.
Dogus icin kafandaki plan nedir dostum? Pg yi bu adama emanet etmek mi? Sutu ve oyun kurabilme yetenegi cok sinirli. Tek pozitif yonu hizi ve sicrama yetenegi ama ben takimimda boyle bir pg istemem sahsen. Maliyeyininde az olacagini dusunmuyorum.

Bu iBB'deki Stephenson'un eksiği nedir post oyunu olmayan atletik 5 numara kategorisindeki diğer seçeneklerden..ya da özgül sorayım Young bu oyuncudan hangi özelliklerinden ötürü ve ne kadar üstün mesela ?

Genç Kazım; Caleb Green, Rowland, Sofo ve Rakeem ile anlaştık diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri