• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X Yabancı / Şafak
Sinan / Schilb / Göksenin
Micov / Serhat
Green / İzzet / Ege
Rakeem / Sofo / Semih

Mevcut şartlar ve bütçede gayet iyi bir kadro bana göre.. Guard pozisyonunda iki oyuncu kalıyor gibi düşünmeyin burda koç Sinana güveniyor ve onu combo guard olarak oynatmayı planlıyor schilb hamlesi ilede bu açık.. Sofoyu da pek istemiyorsunuz ama bu adamın arkasında Anadolu takımlarında duracak Pivot yok geçen sene ligde ki maçlarda nasıl sıkıntı yaşadığımızı gördük 10-15 dakika kadar bile olsa yanındaki atletik uzunla (christmas gibi duruyor) mutlaka fark yaratır.

Mardy Collins ile Dentmon hiç fena olmaz.Birbirlerini iyi tamamlayabilecek iki oyuncu.Organizatör Mardy Collins.Skor olarak Dentmon.

X Yabancı / Şafak
Sinan / Schilb / Göksenin
Micov / Serhat
Green / İzzet / Ege
Rakeem / Sofo / Semih
Inşallah yazdığın gibi olur eğer Pg Takım'ı taşıyacak yönetecek skorer biri olursa Dentmon forumda geçiyor onun gibi birini bulursak süper kadro olur Rakeemde sofo Semih 3lüsü maliyeti fazla olabilir bir Bölgeyi 3 yabancıyla Geçmek ne kadar doğru bilemiyorum ama sofo gibi bir ısrarımız varsa yapacak bir şey yok ama bu aralar sevindim en azından hareketlilik var ismi sır gibi saklanan iyi bir yabancı daha alacağımızı düşünüyorum Ergin hocaya güveniyor kararlarına SAYGI duyuyoruz.

Aradığımız guard Eric Maynor olabilir.

Sofo Semih Christmas fazla lüks olmaz bu

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sofo-x şeklindeki bir rotasyon intihar bana göre sofo nun arkasında muhakkak 2 tane adam olmalı bunca yıldırda bu şekilde kullaniyor sofo ile oynayan takımlar zaten yeterince az para harcadık daha ne olsun artık bu kadar da olsun .Aslında Rowland yerine nelson daha da bir iyi olur topa baskımız artar savunma direncimiz de artar.

Marshon Brooks hala boşta.Zor bir transfer olsa da yoklamakta fayda var.

Telfair / Wyatt / Safak
Sinan / Serhat / Goksenin
Schlib / Micov
Green / Izzet / Ege
Famous / Semih / Sofoklis

Butceyi dusununce,

Dentmon - Safak
Schilb - Sinan
Micov - Goksenin
Green - Izzet - Ege
Christmas - Semih

Benzeri bir sey olabilir. Ben hala Sofo'dan vazgececegimize inaniyorum cunku butce cok kisitli. Famous ya da Christmas gelir gibi. Sene icinde de altinci yabanciyi -combo mesela- aldik mi tamamdir.

Butceyi dusununce,

Dentmon - Safak
Schilb - Sinan
Micov - Goksenin
Green - Izzet - Ege
Christmas - Semih

Benzeri bir sey olabilir. Ben hala Sofo'dan vazgececegimize inaniyorum cunku butce cok kisitli. Famous ya da Christmas gelir gibi. Sene icinde de altinci yabanciyi -combo mesela- aldik mi tamamdir.

Ben Christmas yerine Famous'a daha cok sicak bakiyorum. Fundamentali daha iyi yanina Semih olacaksa Famous secilmeli. Cunku iyi bir Semih'te savunmada ciddi caydirici olabilir. 2.12-3 zebellah gibi adam, mental sorunlari var.

Guard / Combo
Serhat / Sinan / Goksenin
Schlib / Micov
Green / Izzet / Ege
Famous / Semih

Iki kisa oyuncuyu iyi secersek cok iddiali kadro olur.

Semih fenerden ayrılacak mı bakalım önceden Galatasaray da oynamam tarzında açıklamaları vardı diye hatırlıyorum ama Ataman faktörü ile bence gayet derinlik katar rotasyona, yerinde bir hamle olur.

Semih su an bosta. Yanlis hatirlamiyorsam FB Ulker 850 bin dolar vermisti gecen sene.

650 - 700 civarina ikna edersek iyi bir transfer olur diye dusunuyorum.

Semih su an bosta. Yanlis hatirlamiyorsam FB Ulker 850 bin dolar vermisti gecen sene.

700 vivarina ikna edersek iyi bir transfer

700 civarı bence Semih'in şu an ki form durumuna da bakarsak bence fazla. Eski Semih için iyi bir ücret ama şu an ki Semih için bence 700 civarı fazla.

Ben sizin kadar Oyuncuları tanımıyor ve bilmemekle beraber ismi geçenlere göre bir kadro hazırladım
Hepimiz hemen hemen aynı Kadroları yazıyoruz benimkine sizin yazdıklarınız gibi umarım sofo olmaz çünkü bizi çok zor duruma düşürüyor ve çok riskli
Pg-Guard-Combo-Şafak Sg-Sinan-Serhat-Göksenin Sf-Micov-Schlib Pf-Green Izzet-Ege C-Famous-Semih Christmas Famous yerine olabilir Bana göre kadro hemen hemen kesinleşti çok büyük bi ihtimal Sf ve Pf yazdığımız gibi olucak tek sorun 1-5e yapılacak iyi Pg ve pivot

Rixhard Hendrix gibi bir adam boştayken ne Famous'la ne de Christmas'la uğraşırım

Guard konusunda Luke Ridnour için ne dersiniz? En son Toronto Raptors serbest bıraktı.

Hendrix cok iyi adam severimde.Ama boyu 2 metre.Kulac uzunlugu ne kadar uzun olsada.Bu boy kisaligi bence bizi etkiler eger 208 civari bir 4 numaramiz olmazsa.Sonucta takimin pivotunun 2 metre olup 3 numaranin 203 olmasida garip bir durum.

Guard konusunda Luke Ridnour için ne dersiniz? En son Toronto Raptors serbest bıraktı.
Halil selam,

Bir şeyi 40 defa söylersen olur derler. Dikkat ediyorum 34 yaşına gelmiş ve bu ana kadar NBA dışına çıkmamış Luke Ridnour u devamlı olarak dillendiriyorsun. Ben hiç mi hiç ihtimal vermiyorum ama çaban takdire şayan :)

Israrla söylüyorum aradığımız guard Bryce Cotton bence. Ridnour olacağını düşünmüyorum ama bilinmez tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri