• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu adını yazdığınız adamlarda bütün gün internetten sizin baktığınız sitelere bakıyor beyler...Başka bir kaynakları falan yok..Takibi bırakın ve yazmayın isimlerini gözünüzü seveyim...

Fersu Yahyabeyoğlu Lasme'nin Eurolig'i istediğini ve Panathinaikos'un Tyus olmazsa B planının Lasme olduğunu söylüyor.
Aynen bende şimdi gördüm bu hafta Çok kritik hafta sonuna kadarbazı transferler belli olucak kesinlik kazanacak

Şu adını yazdığınız adamlarda bütün gün internetten sizin baktığınız sitelere bakıyor beyler...Başka bir kaynakları falan yok..Takibi bırakın ve yazmayın isimlerini gözünüzü seveyim...
Aynen Cem abi eurohoopstaki haberi Türkçe'ye çeviriyolar yaptıkları tek şey

Lasme - Rakeem
Sizce ?

Oyun kurucu transferini merakla bekliyorum malum İsmail Şenol oyun kurucu transferi yapmadan oyuncu alınmayacak gibi birşeyler yazmıştı.

Lasme ve Sofo ikilisi savunmada özellikle caydırıcılık anlamında sıkıntılı bir ikili olacaktır.
Lasme-Famous iyidir ama Lasme-Sofo gerçekten olmaz.

Rakeem'i izleyen herkes çok ham olduğunu ve epey vakte ihtiyacı olduğunu belirtiyor.Avrupanın elit çember savunuculaından Lasme gelebiliyorsa uğraşmaya gerek yok Rakeem falan

Lasme yıllarca Pana'da 1.uzun olmuş,Euroleague yılın savunmacısı ödülünü dahi almış bir isim.Lasme caydırıcı olmaz demek bana enteresan geliyor doğrusu.O kadar oyuncu arasında beleşten yılın savunmacısı olmadı bu adam

Bu sene transferde oldukça ketum gidiyoruz pek sızdırma yapmıyoruz bu konuda hemfikiriz herhalde .Lasme ismi neden bu kadar gündemde kaldı GSTV muhabiri hocaya direk sordu.Gizli kalması gereken birşey olsa sorabilir miyidi bence hayır.Gizli kalmasının o kadar da önemli olmaması ne demek aslında oyuncu ile o kadar da ilgilenmiyoruz :) .

Peki Lasme ismi neden geçti basketbolla yakından ilgilenmeyen ortalama bir Gs taraftarınında bilebileceği bir oyuncu Lasme orada daha çok taraftar rahat olsun kalilteli oyuncularla da ilgileniyoruz mesajı verildi aslında

Lasme için pazarlık da olduğumuzu sanmıyorum ancak kelepir düşrse alırız bence zaten kısa süre sonra başka bir açıklamada hoca Lasmeden vazgeçildiğini söyledi ve mealen bir oyuncuya yüksek ücret vereceksek o oyuncu hücumda fark yaratacak bir oyuncu olmalı diye de ekledi Lasme bu tanıma uymuyor

Lasme'nin tek eksiği güçlü olmaması. Ama artıları say say bitmez. Şutu var, pozisyon bilgisi üst düzey, iyi bir takım oyuncusu. Yani kısaca Lasme'nin gelme ihtimali varsa hiç düşünmeyelim.

Peki geldiklerini varsayarsak lasme ve sofodan sonra Bir beş numara transferi daha olurmu olmalımı Görüşlerinizi bekliyorum bana göre sanki bir Türk daha Lazım beş numaraya keşke Furkan dönse

Arkadaşlar bırakalım artık şu twitter duyumcularını. Fotospor-fotomaç mantığında adamlar.
Her duyumu gerçekleşmiş gibi yaz. Yazdığın yüz bilgiden biri tutunca biz yazmıştık de.
Getirmedikleri adam kalmadı yaz başından bu yana. En güzeli scilb oldu. Hiç dedikodusu olmamıştı dolayısıyla haber yapamadılar :)

Yine troll olsa da,ara ara boşa sallasa da duyumcular için de Kazım iyi diğerlerinden.Fersu'nun falan hiç bir yerden duyum aldığı yok

Lasme / Sofo / Semih üçlüsü ile eurolig seviyesinde uzun rotasyonumuz olurdu. Birbirini tamamlayıcı oyuncular hepsi

Yine troll olsa da,ara ara boşa sallasa da duyumcular için de Kazım iyi diğerlerinden.Fersu'nun falan hiç bir yerden duyum aldığı yok

Yok be Onurcum, Eurohoops daha önce girdi haberi..Diğer söylediklerinden de tutanı pek görmedim...

Sosyal medyada sırf "ben demiştim" demek için her duyduğunu, her gördüğünü, her aklından geçeni yazan bir sürü duyumcu adı adı altında bilgi kirliliği yaratan adam var. Uzak durmak lazım.

Hoca her konuştuğunda acele etmeyeceğiz, bekleyeceğiz, en uygun zamanı kollayacağız dedi. Burada herkes kendi kendine gelin güzey olup verdi veriştirdi.

Lasme durumu da (doğruysa) hocanın ve kulübün transfer haritasının bir kopyası adeta. Biz ve bir kaç kulüp daha talip oldu. Bizden istediği rakamlar (yine hocanın beyanına göre) diğer takımlardan talep ettiğinin üstündeydi. O yüzden geri çekildik. Şimdi ise oyuncu büyük ihtimalle bizim seviyelerimize geldi ve olay tekrar alevlendi.

Aynı durum Sofo için de geçerli olabilir. Misal Jetter de tam tersi örnek. Anlaştık ama gittikçe fiyat arttırdı sonunda iş olmadı.

Sofo+Lasme yapılacaksa Semih kesin alınacak anlamına gelmeli Sofo zaten 15 dakika anca sahada kalıyor Lasmede çok sık ve kolay faul sorunu yaşıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri