• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lampe de efsana olde her sene adı geçiyor ama bir türlü bize gelmiyordu. Aslında bu sezon gelmesini istemem.
 
Lampe tam bir odun. Sahsen overrated biri oldugunu dusunuyorum.

Kulup artik isi fantaziye dokmesin de aciklasin sponsor ve transferleri. Beklemekten agac olduk.
 
Her transfer döneminin olmazsa olmazı geleneksel Lampe muhabbeti de başladı. Hayırlı olsun <=-P
 
Lasme 'nin yanına ya uzun boyuyla ön planda (Mejri, Thabeet gibi) yada kalıplı ve gücüyle ön planda ( Sofo gibi) birini bulmak lazım bana göre
 
Sofo-Lasme+Yerli uzun planı bana mantıklı gelmişti aslında.Üzüldüm Sofo'dan vazgeçmemize
 
Lampe uzak dursun Erceg kalaydi o zaman.

Lasmeyi değerlendirirken Efesin Heurtel sonrası dağılan takım ve savunma bütünlüğü göz ardı ediliyor Şubata kadar Lasme gayet iyiydi evet gece hayatı dedikoduları ve Ivko ile takistiklarina dair şeyler var bunlar etkilemiştir performansını ama Efeste Heurtel sonrası Krstic hariç kimin performansı arttı ki?Perper Draper falan düşüşe geçti.
 
Borousis ve Mejri Panathinakos'un listesindeymiş.Hangisini almazlarsa biz alalım
 
Aspor kanalı az önce altyazıda Lasme ile anlaşıldığını yazdı
 
Prigioni bende daha önce yazdım ama NBA'de kontrat bulamazsa emekli olacak diye haberler var. Keşke gelse rahatlıkla 2 yıl oynar onuda söylim.
 
Thabeet'i denemek lazım. Az bir paraya denenebilir. O sırasının adamı değildi lakin bu kadar kolay NBA tarafından sileneceğini hiç düşünmemiştim.
 
Green(Harangody)-İzzet-Ege
Lasme-Sofo-Semih

rotasyonu muazzam olurdu aslında. Sofo olmasa da buna yakın bir rotasyon bekliyorum. Koç bu sefer işi sıkı tutuyor, iyi alternatifleri vardır mutlaka.
 
Hem iki yabanci pivot hem de Semih'e butcemizin yetmesi nerdeyse imkansiz.
 
4 numara transferinde son durum nedir harangodymi greenmi yoksa başka birisini gelicek
 
Bütçe değişebilir, söylentilere inanmak doğru değil. Her kafadan bir ses çıkıyor. Ama Ataman imza attığına göre ağlanacak bir durum da yoktur ortada. İki pivot + Semih de olabilir. Koça güvenimiz sonsuz.. Elinden geleni yapacaktır. Bu sefer iyi bir takım kimyası oluşturacağına inancım tam.
 
Bu oyuncuyu uzundur önermek istiyodum vakit bulamadım bi türlü şimdi paylaşayım arkadaşlar; Lazeric Jones, szolnoki olaj takımında,
Eurocup istatistikleri : 13 sayı, 4.1 assist, 1 top çalma (53.8 üçlük yüzdesi) ile oynamış
Adriatic istatistikleri : 13.3, 3.9 assist, 1.3 top çalma ( %51.9 üçlük yüzdesi) ile oynamış.

Video kısmına gelirsek:

Son sezon : https://www.youtube.com/watch?v=76zdGFcCXZw
Bir önceki sezon : https://www.youtube.com/watch?v=ICD7Mc6sKcw

Açıkcası iyi penetre edebilen top hakimiyeti iyi olan ve şutu istatistiklere göre iyi olan birisi
 
Hepimiz 2 tane 5 numara dedik de ya hoca Harangody'yi 4.5 düşünüp

Harangody-Green-İzzet
Lasme-Semih-(Harongody)

tipi bir uzun rotasyonu kurarsa
 
Bütçe değişebilir, söylentilere inanmak doğru değil. Her kafadan bir ses çıkıyor. Ama Ataman imza attığına göre ağlanacak bir durum da yoktur ortada. İki pivot + Semih de olabilir. Koça güvenimiz sonsuz.. Elinden geleni yapacaktır. Bu sefer iyi bir takım kimyası oluşturacağına inancım tam.

Evet, iki pivot + Semih güzel olur. Bir tanesi yaz liginde performans gösteremediği için piyasası düşük ama potansiyelli bir oyuncu mesela... Genç, atletik, patlayıcı ama toy... Düşük kontratla böyle bir takviye yapılırsa Lasme'nin yanına Semih takviyesi de yapılabilir bütçeyi çok aşmadan. Hem yerli kalitemizi de arttıran bir hamle olur. Devşirmeler dışında bize gelebilme ihtimali olan Semihten daha potansiyelli ve hatta kariyerli kaç oyuncu var ki sanki?
 
Hiç fena bir oyuncu değil.İyi bir bire biri var.Deliciliğide iyi.Düşünülebilir.
 
Thabeet yerine 2.20lik bi direk diksek potaaltına daha etkili olur en azından top çarpıp girer arasıra.Bütçemiz az yerli seviyemiz belliyken maceraya gerek yok.Prignioni 2.guard olarak düşünülebilir ucuza gelecekse tabi ama bunun için net bi Türk uzun lazım o da sadece Semih oluyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst