• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada muhtemelen doğRudan hocadan haber aldığı için bizim transferlerde yanılma payı sıfıra yakın olsa da İsmail Şenol bile genel anlamda transfer haberlerinde yanılabiliyor dün ya da önceki gün Efes sırtı dönük oyunu olan uzun arıyor dedi bugün Efes Tyrusu açıkladı

Bu oyuncuyu uzundur önermek istiyodum vakit bulamadım bi türlü şimdi paylaşayım arkadaşlar; Lazeric Jones, szolnoki olaj takımında,
Eurocup istatistikleri : 13 sayı, 4.1 assist, 1 top çalma (53.8 üçlük yüzdesi) ile oynamış
Adriatic istatistikleri : 13.3, 3.9 assist, 1.3 top çalma ( %51.9 üçlük yüzdesi) ile oynamış.

Video kısmına gelirsek:

Son sezon : https://www.youtube.com/watch?v=76zdGFcCXZw
Bir önceki sezon : https://www.youtube.com/watch?v=ICD7Mc6sKcw

Açıkcası iyi penetre edebilen top hakimiyeti iyi olan ve şutu istatistiklere göre iyi olan birisi

2 videoyu da izledim.
Gerçekten de penetresi hoş ve iyi top hakimiyeti olan bir isim.
Yaklaşık 6-7 sene önce Gurovic'li Zizic'li kadroda olan Antonio Graves'a benzettim.
Daha detaylı izleyen arkadaşlar varsa bilgilendirirlerse sevinirim.

Şimdi biz Lasmeden sonra daha savunma merkezli düşünüp pota koruyacak savunması ön planda hücümda daha çok kısıtlı sırtı dönük oyunu olmayan Mejri gibi seçenekleri düşünüyoruz ama Atamanın post-up da yapabilen uzun tutkusunu düşünce Mavronun boşta kaldığını unutmamak lazım Malaga ile anlaşamadı Efes işi fos çıktı adam hala boşta

Maccabi Erceg ile ilgilwniyormuş ki bu Ercegin istediği ücretin düştüğü anlamı taşıyabilir okuduklarımdan anladığım maccabinin kalan bütçesi oldukça azalmıştı.

Bir de kostas papan... boşa mı çıktı ki Obra istiyor haberleri çıkmaya başladı NBA ile ilgili arkadaslar aydınlatabilir mi ?

Şimdi biz Lasmeden sonra daha savunma merkezli düşünüp pota koruyacak savunması ön planda hücümda daha çok kısıtlı sırtı dönük oyunu olmayan Mejri gibi seçenekleri düşünüyoruz ama Atamanın post-up da yapabilen uzun tutkusunu düşünce Mavronun boşta kaldığını unutmamak lazım Malaga ile anlaşamadı Efes işi fos çıktı adam hala boşta

Valla savunması hakkında pek bir şey bilmiyorum ama hücumu çok işimize yarar.
Ben yok demem valla Mavro'ya.
Keşke olsa...

Maccabi Erceg ile ilgilwniyormuş ki bu Ercegin istediği ücretin düştüğü anlamı taşıyabilir okuduklarımdan anladığım maccabinin kalan bütçesi oldukça azalmıştı.

Bir de kostas papan... boşa mı çıktı ki Obra istiyor haberleri çıkmaya başladı NBA ile ilgili arkadaslar aydınlatabilir mi ?

K-Pap Denver'a takas oldu geçtiğimiz günlerde. Şu anda garanti kontratı yok zaten takım opsiyonlu. Denver ilerleyen günlerde karar verecek hakkında ancak kontratından çıkılması yüksek ihtimal. Aynı durum Pablo Prigioni'de de var. Yunan medyası da K-Pap'ın Fenerbahçe'nin gündeminde olduğunu ve haber beklediklerini yazdı bugün.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evet Papanikalou ve Dorsey Denver'e takas oldu, Papa'nın kontratından çıktılar, Dorsey'den de çıkacakları konuşuluyor. Schilb ve Lasme'ye sevindim doğrusu.

Şöyle bir kadro var benim de aklımda;

Huertas (Draper), Şafak
Sinan-Schilb
Micov-Göksenin
Green-İzzet-Ege (kiraya verilebilir bence ikinci lig takımlarından birine)
Lasme- Holman (Mavro-Golubovic-Veremeenko-Dragicevic)-Duşan

Böyle bir kadroda Sinan'ı 1, Schilb'i 2 ve 3, Micov'u 3 ve 4, İzzet'i 3-4-5 Lasme'yı 4 ve 5 kullanarak gayet çeşitli savunma ve hücum varyasyonları denenebilir.

Valla savunması hakkında pek bir şey bilmiyorum ama hücumu çok işimize yarar.
Ben yok demem valla Mavro'ya.
Keşke olsa...

Savunması pek iyi değil sanırım biraz da bizim geçen seneki Vou gibi gamsız bir hali var sanki parkede gerçi böyle böyle çığ oldu o borçlar demek ki ama post fundemantali çok iyi şutu var oyun bilgisi var ayrıca dediğim gibi bir boyunu posunu yetersiz görsek de bir uzun savunmacı kimliği ile ön planda post oyunu zayıf bir oyuncu olunca Ataman post oyunu olan bir uzunu denk getirirse almak isteyecektir.Bu arada piyasa düşmeye başladı CSKA-Efes-Barca-Real-FB'den oluşan sınırsızca para harcayabilen beşliyi saymazsak diğer yüksek bütçeli takımlar bütçelerini zorlamaya başladılar (Rus takımları hariç tabi )

K-Pap Denver'a takas oldu geçtiğimiz günlerde. Şu anda garanti kontratı yok zaten takım opsiyonlu. Denver ilerleyen günlerde karar verecek hakkında ancak kontratından çıkılması yüksek ihtimal. Aynı durum Pablo Prigioni'de de var. Yunan medyası da K-Pap'ın Fenerbahçe'nin gündeminde olduğunu ve haber beklediklerini yazdı bugün.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kaç günleri var karar vermek için yeni kontrat bulma şansı düşük mü ki ? Kalinic pazarlığında ellerini güçlendirmek için yaydıkları düşük ihtimallğ bir olasılık mıdır yoksa cidden ciddi sansları var mı ?

Kaç günleri var karar vermek için yeni kontrat bulma şansı düşük mü ki ? Kalinic pazarlığında ellerini güçlendirmek için yaydıkları düşük ihtimallğ bir olasılık mıdır yoksa cidden ciddi sansları var mı ?

Yani bu haberi bir kaç gün önce okumuştum. Kararı verip çıkmış olabilirler yukarıda Anıl çıktıklarını yazmış mesela bir bakmak gerekir. Orada kontrat bulması çok yüksek ihtimal değil bence ama yine de belli olmaz Houston çağırırken çok istekliydi mesela ilk yılında çıktılar kontratından. Fenerbahçe'nin şansına gelecek olursak olabilecek en güçlü rakibi Barca Perperoglou ile anlaşmak üzere. Kalinic hamlesinin bu kadar bekletilmesi başka bir şeylerin kovalandığını gösteriyor bence. Gidebileceği istediği kontratı bulabileceği yerlerde dolu gibi. Şansları var bence.

Hamilton iyi dönmedi ama bjk için yine de fazla

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Savunması pek iyi değil sanırım biraz da bizim geçen seneki Vou gibi gamsız bir hali var sanki parkede gerçi böyle böyle çığ oldu o borçlar demek ki ama post fundemantali çok iyi şutu var oyun bilgisi var ayrıca dediğim gibi bir boyunu posunu yetersiz görsek de bir uzun savunmacı kimliği ile ön planda post oyunu zayıf bir oyuncu olunca Ataman post oyunu olan bir uzunu denk getirirse almak isteyecektir.Bu arada piyasa düşmeye başladı CSKA-Efes-Barca-Real-FB'den oluşan sınırsızca para harcayabilen beşliyi saymazsak diğer yüksek bütçeli takımlar bütçelerini zorlamaya başladılar (Rus takımları hariç tabi )

O zaman buraya hiç uğramasin abi :)
Ah Mejri olsa keşke..

Erceg keske donse ya. Bir savunmaci uzun daha alirsak Erceg'i tolere edebiliriz.

Hucumdaki etkinliginden bahsetmeme bile gerek yok. Gununde olunca nerdeyse takimin skor yukunun ucte birini tasiyor malum.

Lasme-Christmas (ya da baska atlet veya savunmaci bi uzun) yapip Erceg'e donelim. Kafama yatti benim.

2014-2015 sezonunda Krasny Oktyabry formasıyla VTB Ligi’nde 17 karşılaşmaya çıkarken maç başına 27,2 dakika sahada kaldı, 16,4 sayı, 6,1 ribaunt ve 2,1 asist ortalamarı tutturken Eurocup’ta forma giydiği 6 karşılaşmada 24,2 dakika sahada kalırken 13,2 sayı, 4,5 ribaund ve 1,8 asist ortalamaları yakaladı.

Eskisi gibi dönmedi olur mu Muhammed.
Yukarıda istatistikleri var.
Bence çok iyi transfer onlar için.

O , o takımda yaptığı istatistik . Ben pek eski atletikliğini göremedim ama görmeyeli düzeldi mi bilemem

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aman uğramasın Erceg falan. Onun gününde olmasını bekleyerek geçiremem bir sezon daha. Hücumda gününde olursa iyi de savunmada her maç tartışmasız sıfır! Lazım değil..

Bu son gelişmelerden sonra ben epey rahatladım açıkçası. Çünkü Lasme ve Schilb transferlerinin yanında Green ya da Harangody ikilisinden herhangi birisinin de geldiğini varsayarak şimdiden Euroleague seviyesinde 5 oyuncumuz var diyebiliriz: Lasme, Sinan, Schlib, Micov ve Green

Ve ben bu 5 oyuncunun toplam yıllık maliyetinin 3 milyon doları yalnızca biraz aşacağını düşünüyorum. Hadi diyelim ki 3.3 milyon dolar olsun. Göksenin, İzzet, Şafak ve Ege'yle birlikte bu rakam 4'ü bulmuş olsun. Üst düzey bir pg ve Lasme'nin arkasına yaslayacak ikinci bir pivot eklemeye epey bir bütçe kalıyor (esas sıkıntı piyasadaki pg havuzunun çok dar olması)

Bu bütçeyle iki orta seviye guard ve hatta (biri yerli) iki pivot dahi eklenebilir ama ben bütçe bu durumdayken Ergin hocanın öyle Rowland'a falan razı geleceğini sanmıyorum. Mümkün mertebe kalan bütçenin çoğunu üst düzey bir 1 numaraya harcayıp pota altını tek takviyeyle ve belki guard pozusyonunu da yalnızca Safak ve Sinan alternatifleriyle geçeceğini düşünüyorum.

Özetle 1 numarada sürpriz ve sevindirecek bir isim bekliyorum.

(Tabii bütün bu uydurma maliyet hesapları falan benim tahminime dayandığından farklı bir durum da söz konusu olabilir.)

Torku Konya Sean Williams ile 150 bin dolara anlaşmış. Ah keşke biz alsaydık. Bu paraya müthiş bir isim.

Çok istemiştim bu adamı ama olmadı ..Ergin Hoca'ya uyacağını düşünüyordum...Bugün, David Pick yaptığı chat'te Jordan Taylor Alba ile 1+1 imzaladı demiş...Baya da övgüler yağdırmış...

• <cite class="fn" style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; vertical-align: baseline; float: left; width: 627.1875px;">Edwin Kallam</cite>

did Jordan Taylor sign with Alba Berlin ? And do you think he can be top player in Europe…

• <cite class="fn" style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; vertical-align: baseline; float: left; width: 533.1875px;">David Pick</cite>

Edwin,
      ALBA Berlin have signed Jordan Taylor to a 1+1 contract. I think Jordan is a Euroleague level floor general. He is also, IMHO, a solid overlooked NBA backup PG. Jordan was probably the best playmaker in Israel this season, he was an All-Star, and finished Top 10 in multiple categories. I’d go to war with him.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri