• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pg:X-Şafak Sg:Sinan- Schlib Sf:Micov-Göksenin Pf:X-Izzet-Ege C:Lasme -X Boş olan yerlerin hepsine yabancı gelecektir belki pivot Bölümü'ne bir Türk daha gelebilir onun dışında bir Combo veya şutör alınabilir Yazdığım kadro dışında 1veya 2 numaraya bir transfer daha olabilir yabancı bile olabilir belki 7 yabancılı kadro kurabiliriz bence süpriz bir Doğuş hamlesi dahi olabilir

Arroyo'nun gidişinden sonra guard oynayan Sinan'ı 1 numaraya yazma ihtimalimiz nedir? Top onun elinde rakip sahaya girince performansı artıyor.

Sürpriz bir Doğuş hamlesi tamamen anlamsız olur.Biz asıl pg çıktığı vakit ona yakın kalite biri irsin oyuna yön versin istiyorsak Doğuş'un burda misyonu ne olacak ki? Ne oyunu yönlendirebilir,ne şutu var,atletik olmasına rağmen penetre etmeyi de bilmiyor.Hiç gerek yok

Sürpriz bir Doğuş hamlesi tamamen anlamsız olur.Biz asıl pg çıktığı vakit ona yakın kalite biri irsin oyuna yön versin istiyorsak Doğuş'un burda misyonu ne olacak ki? Ne oyunu yönlendirebilir,ne şutu var,atletik olmasına rağmen penetre etmeyi de bilmiyor.Hiç gerek yok
Haklısında ben bir Türk transferi yapacağımızı düşünüyorum Semih ve serhatla ilgilenmiyorsak kimi alacağız bilgin varmı Ersin olabilir ama izzetten sonra o da biraz garip duruyor 5 numaraya bir yabancı daha alacağımızı düşünüyorum

Resmi aciklamalar gelsin oyle sevinicem :(

Biraz beyin fırtınası yapınca Barca'nın muhtemel bir Arroyo hamlesi sonrası boşta olan Huertas'ın oraya dönmeyeceği kesinleşecek.Euroleague'in baş ve baş altı takımlarının kısa rotasyonu neredeyse tamamlanmış durumda ve Huertas'a istediği paralara yakın ücret verebilecek takım konumunda Kuban,Daçka ve biz kalıyoruz.Ergin Ataman'ın elinde top isteyen dominant oyun kurucuları sevdiği Vrbica Stefanov'dan beri bilinen bir gerçek.Şapkadan çıkan tavşan Huertas olursa kimse şaşırmasın.

Lasme transferi çok sevindirici... :) Keşke Young'ı tutabilseydik... Young & Lasme iyi bir ikili olabilirdi. :)

Huertası daha önce yazmıştım kesin olarak ayrılacak Barcadan, Nba deneyecekti ama o iş zor onun için bize gelirse vizyon transferi olur bu sene düşüş yaşadı yerini ve özgüvenini kaybetti doğru ama zaten bunlar olmasa bize gelmesi söz konusu olmaz.Yeniden liderlik verilen ve özgüveni artan bi Huertas Eurocupta kalite farkını çok rahat koyar ortaya bu riske girilebilir..

İsmail Şenol'un Sofo haberinden sonra duyumcuların çoğunun troll olduğu net olarak ortaya çıktı. Oyuncu menajerleri ve birkaç basın mensubu hariç kimseye itibar etmemek lazım. Schilb ve Lasme anlaşmaya varılan isimler olarak görünüyor ancak, resmi açıklama gelmeden kesin bitti demiyorum ben.

Yavaş oyuncu kalmadı takımda nihayet.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lasme - Christmas gibi bi rotasyon olursa ve Harangody ile anlasilamazsa PF'ye Erceg'i geri getirelim?

Dontaye Draper'ın durumu nedir bilgisi olan var mı?Huertel gelmeden önceki performansı çok tatminkardı ayrıca savunmasıda iyi.Bütçemiz düşükiken umarım 7 yabancılı kadro kurmayız.Tribünde bekletecek paramız yok.Tribündeki yabancı olayı takım kimyasının oluşmasına negatif etki ediyor.

Lasme - Christmas gibi bi rotasyon olursa ve Harangody ile anlasilamazsa PF'ye Erceg'i geri getirelim?

Erceg'in kalitesi üzerine konuşmayacağım. Katkısı üzerine de... Ama sahada kemik sesi çıkarken, millet can alıp can verirken bu herifin nerdeyse kucağına düşen rebounda bile elini uzatmaya çekinmesi, herkeste aynı takım heyecanı varken kafasını eğip, ayaklarını yere sürüye sürüye umursamdan yürümesi benim çok sinirimi bozuyor. En kritik dakikada bile üzerinden basket atan kısaya el göstermeye bile üşenen bir Erceg ya da bu kişilikte herhangi bir oyuncuyu umarım bizim takımda izlemek zorunda kalmam.

Dogus nba takimlari ile gorusme icerisinde.Ama efes oyuncuyu tutmak istiyor.Engin atsur efes haberleri balon.

Huertas'ın çok şık asistleri olmasına karşın Arroyo gibi saf guard değil daha çok potayı düşünen bir oyuncu. En güzel yanı 1-2 oynayabilir. Fakat Ataman'ın kafasındaki sisteme uyar mı bilmiyorum. Ancak uysa da bize gelene kadar EL takımlarından teklif alacağı kanaatindeyim.

Erceg de uzak dursun. Ben de savunmada elini kaldırmayan oyuncu görmek istemiyorum artık.

Engin atsuru ivkovic istedi.Tuncay Ozilhan istemedi.Ayriyetten orlando magic 2.2 milyon dolar buyout onerdi saric icin ama Tuncay Ozilhan 5 milyon dolara olur demis dolayisiyla saric hala efeste.

Yaz ligine bir bakayım dedim de Keith Benson epey iyi iş çıkarmış.Aslında ayakları çabuk, uzun, etkili bir blok tehtidi var.Orta mesafesi de vardı.Ucuz maliyetle düşünülebilir.Böylece guard için ayırdığımız miktarı daha da artırabilir.Kaldı ki Schilb ile de maximum 500 000 dolara anlaşmışızdır.

Bu Dentmon'ı beğenmem ancak adam korkunç şutör. Forum efsanesi Seth Curry yüzde 20 lerde 3 lük atarken Dentmon yüzde 50'nin üzerine çıkmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri