• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Xxx-safak
Sinan-göksenin
Micov-schilbb
Xxx-izzet-ege
Lasme-xxx
3 xxx yere yabanci gelecek borousis veya meijriyi birini pana birini biz alalim :) meijri olsun ama.
Neyse ergin hoca o kadar abdye gitti birini almadan dönmez heralde dwight powell olsa ne iyi olur 4e :)
Guard icin draper kötü tercih olmaz. Keske delaneyi zorlayabilecek gücümüz olaydi.
Bence sartlar olusursa bir türk yahut bir devsirme alabiliriz. Ersin sanki olabilir gibi geliyor dacka emiri alir gibi hissediyorum. Serhat ve ersinle cok iyi rotasyon oluruz aslinda. Ya su pg transferi netlesse de bir rahat etsek.

Çok istemiştim bu adamı ama olmadı ..Ergin Hoca'ya uyacağını düşünüyordum...Bugün, David Pick yaptığı chat'te Jordan Taylor Alba ile 1+1 imzaladı demiş...Baya da övgüler yağdırmış...

• <cite class="fn" style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; vertical-align: baseline; float: left; width: 627.1875px;">Edwin Kallam</cite>

did Jordan Taylor sign with Alba Berlin ? And do you think he can be top player in Europe…

• <cite class="fn" style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; vertical-align: baseline; float: left; width: 533.1875px;">David Pick</cite>

Edwin,
      ALBA Berlin have signed Jordan Taylor to a 1+1 contract. I think Jordan is a Euroleague level floor general. He is also, IMHO, a solid overlooked NBA backup PG. Jordan was probably the best playmaker in Israel this season, he was an All-Star, and finished Top 10 in multiple categories. I’d go to war with him.

İnterbasketteki Albalı kullanıcı Kikanovici direk duyurdu bugün resmi anlaşma olduğu için ama Jordan Taylor için halen resmen bitti demedi resmi bir açıklamada yok henüz gerçi sözleşmenin süresini bile vermiş ama

İnterbasketteki Albalı kullanıcı Kikanovici direk duyurdu bugün resmi anlaşma olduğu için ama Jordan Taylor için halen resmen bitti demedi resmi bir açıklamada yok henüz gerçi sözleşmenin süresini bile vermiş ama

Sürekli bana söylenene göre diye haber veren biri, bu kadar net söylüyorsa, sanırım doğrudur Kutay Bey...Hayırlısı, bakalım Alba'da neler yapacak..Eurocup'ta belki de rakip oluruz ilerleyen turlarda...

Semih - Emir ikilisini veya Ersin - Serhat ikilisini kadroya katarsak yerli rotasyonumuzun çok iyi olacağını düşünüyorum.Bu durumda pota altına Lasme'nin yanına Christmas tarzı atletik bir uzun daha alınabilir.Bu arada Eric Maynor Varese'de oynamaya devam edecek mi,bize gelme durumu olabilir mi,bu konuda bilgisi olan var mı? Şöyle bir kadro güzel olurdu bence

Eric Maynor - Şafak
Sinan - Göksenin - Serhat (Emir)
Micov - Schilb
Grenn (Harangody) - İzzet - Ege
Lasme - Christmas - Semih (Ersin)

Sürekli bana söylenene göre diye haber veren biri, bu kadar net söylüyorsa, sanırım doğrudur Kutay Bey...Hayırlısı, bakalım Alba'da neler yapacak..Eurocup'ta belki de rakip oluruz ilerleyen turlarda...

Yine de sekiz gündür resmi açıklama olmayınca insan belki diyor uslup da biraz abartılı savaşa falan girmeler :)

Westerman nasil bir oyuncu bir kac yerde ismi bizle aniliyor bir iki kiside görünce sorayim dedim

Yine de sekiz gündür resmi açıklama olmayınca insan belki diyor uslup da biraz abartılı savaşa falan girmeler :)

Evet menejerlik şirketi bile açıklamadı...Bende şüpheye düştüm ama vardır bir bildiği diye düşünüyorum... Savaşa bile giderim demiş onunla ..Demekki çok güveniyor..Ben o kadar iddialı konuşamam açıkçası ama yine de gündemde olan birçok isimden, oyunun iki yönünüde daha iyi oynadığını düşünüyorum...

Evet menejerlik şirketi bile açıklamadı...Bende şüpheye düştüm ama vardır bir bildiği diye düşünüyorum... Savaşa bile giderim demiş onunla ..Demekki çok güveniyor..Ben o kadar iddialı konuşamam açıkçası ama yine de gündemde olan birçok isimden, oyunun iki yönünüde daha iyi oynadığını düşünüyorum...

Jeter ile bizim anlaştığımızı da ilk pick söyledi aralarda da Jeterı övüp durdu mesela bazı menejerlerle arada iş tutuyor olabilir mi diyorum Alba çok kurumsal bir klüp kesin anlaşma olsa sekiz gündür açıklanır sanki hala bir umut olabilir

Jeter ile bizim anlaştığımızı da ilk pick söyledi aralarda da Jeterı övüp durdu mesela bazı menejerlerle arada iş tutuyor olabilir mi diyorum Alba çok kurumsal bir klüp kesin anlaşma olsa sekiz gündür açıklanır sanki hala bir umut olabilir

Ama anlaşmamış olsa, neden anlaştı deyip piyasasını kapatsın hocam...Ortalığı kızıştırmak için açıklamalar yapardı gibi geliyor bana...

Eyüp Yıldız'dan yeni açıklama gelmiş.

Galatasaray'da Lasme, Schilb ve Caleb transferleri tamam. Ayrıca iki transfer daha yapılacak.

Şafak
Sinan-Göksenin
Micov-Schilb
Green-İzzet-Ege
Lasme

Eldeki rotasyon bu şuan. İki yabancı hakkımız var. Yan parçaları fena oturtmadık gibi duruyor ama oyun kurucun ve pivotun kadar söz hakkın vardır. O yüzden bu sezon nerelere oynayacağımızı son iki transferimiz belirler. Ej Rowland'ın da Sofo gibi duyumcu uydurması olduğunu düşünüyorum. Ergin Ataman mücadeleyi seven bir adamdır, Ülker ve Efes'le baş edemeyecek bir kadroyla yola çıkmaz. Özellikle Point Guard pozisyonu için sürpriz bir isim bekliyorum.

Bir şey daha ekleyeyim. Rowland beğenmediğim bir isim değil mesela geçen seneki skandal olmasa ve biz Arroyo'nun yanına bir isim olarak düşünseydik itirazım olmazdı ama eğer Ergin Ataman'ın belirttiği gibi hedefimiz ligde ve Eurocup'ta en yukarıya oynamaksa bu takımın net şekilde oyunun temposunu ayarlayan, yeri gelince dizginleri eline alabilecek bir lidere ihtiyacı var ve bu malesef Rowland değil.

Eyüp Yıldız'dan yeni açıklama gelmiş.

Galatasaray'da Lasme, Schilb ve Caleb transferleri tamam. Ayrıca iki transfer daha yapılacak.

Bügüne kadar Sofo da tamameı Bugün Şenol Sofo yattı demese tamamlar listesinde Sofo da vardı Allah aşkına ....Green bence net degil şuan net olsa İsmail Şenol yazardı belki yarın netleşir ama şu an değil

@Cem bey belki Pick bitti diyor menejer klüplere öneriyor :) resmi açıklama olmaması yine de anlamlı bence umut dünyası

Guard(25)-Sinan(10)-Şafak(5)
Schilb(20)-Sinan(15)-Göksenin(5)
Micov(30)-Schilb(10)
Green veya Harangody(25)-İzzet(10)-Ege(5)
Lasme(25)-Pivot(15)

Bilgi kirliği yabancı basında da var bu sefer Pao Mejri ve Hendrixden birini seçecek diyorlarmış.Hersey olabilir yani

Arkadaşlar KC Rivers Real'de geçen sene ne kadar para Aldı bilen var mı? Düşünülürse müthiş olur bence.

Twitter'da GSHoops Caleb Green'in sözleşmesi kulübe gelmiş fakat başka bir aday için bekletiliyor yazmış o adayı belirtmeden.

150 bin dolara Sean Williams çok iyi transfer. Başıma birşey gelmeyecekse Sean Williams ayıkken Lasme'den daha iyi oyuncu bence.

Geçen sezon Ted Kolejliler'de oynayan Kalin Lucas'da oyun kurucu için düşünülebilir.

Twitter'da GSHoops Caleb Green'in sözleşmesi kulübe gelmiş fakat başka bir aday için bekletiliyor yazmış o adayı belirtmeden.

150 bin dolara Sean Williams çok iyi transfer. Başıma birşey gelmeyecekse Sean Williams ayıkken Lasme'den daha iyi oyuncu bence.

Geçen sezon Ted Kolejliler'de oynayan Kalin Lucas'da oyun kurucu için düşünülebilir.

GSHoops'un twitini sportando da haber yapmış.

Harangody'dir o isim :)

Bu arada Harangody'nin ismi bana direkt eskilerden pivotumuz Handlogten'i animsatiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri