• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa'da beni kısalardan Huertas, uzunlardan Bourossis dışında heyecanlandıran oyuncu kalmadı.Dentmon ve ya Begic gelirse heyecanlanmam ama yine de iyi derim

En iyisi NBA'i ve Çİn liginden kesilecek oyuncuları beklemek

Jeff Withey NBA'de FA olmuş. Kesinlikle gündeme gelmeli. Avrupa için savunma özellikleri çok üst düzey. Hücumda p&r bitirse yeter.

LaQuinton Ross u ben de yazmıştım ama Okaro White onun gibi birden fazla pozisyonda oynayamayan, daha az göze batan bir oyuncuydu. Üçlük yüzdesi filan da düşündüğümden iyiymiş.

Eurocup - EL seviyesi konusuna da pek katılmıyorum. Eurochallenge deseniz tamam, çöp bir lig ama kendi ligimizdeki takımlardan ikisi EL de F4 hedefleyen, en az 2-3 takım da Eurocup ta şampiyon olacak kalibrede takımlar. Zaten EL seviyesi neye göre belirlenecek? 5-6 sene önce Eurochallenge MVP sini alıp Eurocup ta işimize yaramaz diye tekme tokat gönderdiğimiz adamı bugün Maccabi aldı ve EL de 2-3 sezondur gayet ön planda. İran liginde de var EL takımlarında oynayanlardan daha iyi oyuncular, bir oyuncunun iyi menajerle çalışması onu EL ye sokar belki ama iyi oyuncu yapmaz.

Lasme bize geçtiğimiz yıl Young ın verdiği katkıyı verecek bir oyuncu değil. Daha spesifik alanlarda işimize yarardı elbette, ikili oyun savunması vs gibi. Efes in Fener in bıraktığı oyunculara sulanmayı geçmek lazım, küçük takım ezikliği gibi Draper ından Janning ine kim serbest kalsa atlıyoruz.

Bu sezon ligimiz oldukça eğlenceli geçecek çünkü her takım iyi transfer yaptı. Umarım biz de iyi hazırlanırız.

Asya liglerinde çok acayip oyuncular var. Özellikle Lübnan ve Filipinler entresan. Haddadi'ye gıcık olsam da bir gitmek lazım. Ne kazanıyor acaba takımında?

İzleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler için ;

Caleb Green ;
[video=youtube;WBXXyL5qWIo]https://www.youtube.com/watch?v=WBXXyL5qWIo[/video]

Blake Schilb;
[video=youtube;tZWgO5LTaD8]https://www.youtube.com/watch?v=tZWgO5LTaD8[/video]

Vladimir Micov;
[video=youtube;eBaptuKggys]https://www.youtube.com/watch?v=eBaptuKggys[/video]

Şafak Edge ; https://www.youtube.com/watch?v=l7wuWGRKbns

Green transferini gorunce alacağımız atletik pivot bence cok onemli. Kesinlikle ribauntlarda dominant ve p&r savunmasinda ayakları cabuk biri olmalı. Bence Calebb Green hücumda opsiyon hazirlanirsa fark yaratır zaten Erceg'ten kötü savunma da yapmaz. Bu hamlelerden sonra zaman zaman temponun oyun icinde çok yükseldiği bir Galatasaray görebiliriz. Tempo yükseldiğinde o sapıtmayacak guardı bulmak elzem tabii. ??

Imzalar tamam beyler. Oyuncu ve menajerleri bile teyit etti, zaten sozlesme olmadan resmi aciklama yapilmaz kulupten :) Transfer yasaginin tamamen kaldirilmasi icin ugrasiliyordur muhtemelen.

Hosgeldiniz Green ve Schilb!

FA dan Henry Sims' e yonelmeliyiz buralarda cok is yapar

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Malaga hendrixe 450 bin euro verecekmiş.gercekten transfer yapmayi bilmiyoruz

Arkadaslar Lasme isi henuz bitmemis, sadece puruz cikmis ve gorusmelerimiz devam ediyormus.

Asya liglerinde çok acayip oyuncular var. Özellikle Lübnan ve Filipinler entresan. Haddadi'ye gıcık olsam da bir gitmek lazım. Ne kazanıyor acaba takımında?

Haddadi değil de İran da final serisinde ona karşı oynayan Ryan Richards çok iyi olurdu. Seriyi Haddadi nin takımı kazandı ama Ryan Richards Haddadi den çok daha çeşitliliği olan bir oyuncu. Sanırım Çin e gitmiş. Adamı yıllardır takip ediyorum, şurada gelse denen Mejiri yi filan donunda sallar.

https://www.youtube.com/watch?v=7AxFCembBXU

Filipinler de de Ndiaye, Famous, Emmett, McMorrow ve kötü şutuna rağmen sokak stiliyle Arizona Reid alınabilecek oyunculardı.

Kuzmic'e bir ilgimiz olur mu acaba? Hiç izlemedim kendisini ama nedense kendisine sebepsiz bir sempatim doğdu :)

Bu Ryan Richards ne kadar acayip biseymis oyle ya, cok enterasan....

Green, Richards, Lasme iyi olurdu valla. Tek videodan yorum yapilmaz ama fazla para almaz sanirim, girilebilir bir risk gibi duruyor.

Erceg'in daha atletik, daha sizeli hali.

Prensip anlaşması ne demek? Site de açıklıyorsan anlaşma bitmiş demek olmuyor mu?

NTV 16:00 haberlerinde caleb green transferi haberini verirken soyledi.oyuncunun menajeri rakami artirmamizi istemis.

Şube yönetimimiz bir ilke daha imza attı... Prensip anlaşmasını resmi sitede açıklayan ilk kulübüz...Bu gururu da bize yaşatan yönetime teşekkürler...

Ryan Richards iyi bir oyuncuya benziyor.3 sayılık tehditi, sırtı dönük oyunu ,ayak çabukluğu ,yarı sahayı hızlı kat etmesi gibi önemli özellikleri var.Lasme'nin peşinde koşacağımıza böyle bir iki oyuncuyu kadromuza katarsak daha iyi olur.

Şube yönetimimiz bir ilke daha imza attı... Prensip anlaşmasını resmi sitede açıklayan ilk kulübüz...Bu gururu da bize yaşatan yönetime teşekkürler...

Abi imzalar tamam Green ve Schilb'te. Muhtemelen transfer yasagi kalkmamistir. Bes alti oyuncuya borc vardi cunku. Taa iku sene evvelden borclar var.

Green twitterdan kulubu takip etmis, transfer haberini rt'lemis. Schilb'in menajeri de imza atildigini dun aciklamistim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri