LaQuinton Ross u ben de yazmıştım ama Okaro White onun gibi birden fazla pozisyonda oynayamayan, daha az göze batan bir oyuncuydu. Üçlük yüzdesi filan da düşündüğümden iyiymiş.
Eurocup - EL seviyesi konusuna da pek katılmıyorum. Eurochallenge deseniz tamam, çöp bir lig ama kendi ligimizdeki takımlardan ikisi EL de F4 hedefleyen, en az 2-3 takım da Eurocup ta şampiyon olacak kalibrede takımlar. Zaten EL seviyesi neye göre belirlenecek? 5-6 sene önce Eurochallenge MVP sini alıp Eurocup ta işimize yaramaz diye tekme tokat gönderdiğimiz adamı bugün Maccabi aldı ve EL de 2-3 sezondur gayet ön planda. İran liginde de var EL takımlarında oynayanlardan daha iyi oyuncular, bir oyuncunun iyi menajerle çalışması onu EL ye sokar belki ama iyi oyuncu yapmaz.
Lasme bize geçtiğimiz yıl Young ın verdiği katkıyı verecek bir oyuncu değil. Daha spesifik alanlarda işimize yarardı elbette, ikili oyun savunması vs gibi. Efes in Fener in bıraktığı oyunculara sulanmayı geçmek lazım, küçük takım ezikliği gibi Draper ından Janning ine kim serbest kalsa atlıyoruz.
Bu sezon ligimiz oldukça eğlenceli geçecek çünkü her takım iyi transfer yaptı. Umarım biz de iyi hazırlanırız.