• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serhat gecen sezon başında 3 yıllık anlaşma imzaladı Fenerle yıllık 1.6 milyon lira civarı olduğunu yazıldı birkaç yerde.Yaklaşık 550-600 bin dolar yani 2 yıl daha garanti kontratı olan oyuncu üç aşağı bes yukarı aynı meblağ ile garanti kontratından vazgeçer .Muhtemelen Serhat için fazla olduğunu düşünüyordur Ergin hoca ki ben de buna katılıyorum .

Ama Semih serbest oyuncu pazarlık kapısı açık (Fenerden 700 bin dolar alıyor deniyordu bizden zengin bir talibi yoksa bir miktar altında almaya çalışıyoruzdur) ayrıca Atamanın herseye rağmen sık sık övdüğü bir adam Semih fark yaratacak bir oyuncu olduğunu düşünüyor en azından böyle bir potansiyeli olduğunu düşünüyor. Serhatı söz konusu meblağdan tercih etmeme konusunda katılıyorum ama muhtemel Semih tercihi ne kadar doğru ben de emin değilim

Ayrıca Emiri nasıl alacağımızı anlamış değilim 1.6 milyonluk kontratı karşılyarak mı alacağız ya da mesele biz 1 milyon vereceğiz Fener GS'ya gidecek oyuncunun 2 yıllık kaybı olan yaklaşık 1.2 milyon avroyu fesih bedeli olarak mı ödeyecek.Yok Emir paradan feragat edecekse fenerin 4 yıllık bir milyon avro teklfini red edip sözleşmeyi bedelsiz fesh etmeyi kabul edecek biz de 4 yıllık 1 milyonluk bir sözleşme yaparak mı alacağız.

4 numara bölgesi zayıf kaldı bence skor yönü yüksek point guard gerek kadro dar sayı potansiyeli düşük bir takım olacağız gibi.

4 numara bölgesi zayıf kaldı bence skor yönü yüksek point guard gerek kadro dar sayı potansiyeli düşük bir takım olacağız gibi.

Muhtemelen Lasmenin dört numaraya çekilme opsiyonu ve zaman zaman Micov-Schilb'i 3-4,4-3 oynatma opsiyonu ile kompanse etmeyi planlıyoruz o sorunu bu arada eğer Semih gelirse belki son yabancı uzunda 4-5 oynayabilecek bir isim olabilir .

Emir fenerde kalacak büyük ihtimal, kalmasa bile ücretini biz karşılayamayız..

Huertas / Şafak
Rivers / Sinan
Schilb / Micov
Green / İzzet
Lasme / Semih

Şöyle yapsalar harika olur ama bu kafayla zor

NTV'de kayda değer birşey dendi mi ?

Rotasyonumuzun dar olduğundan sıkıntı olabileceğinden bahsedilmiş

Rivers yerine MarShoon Brooks daha iyi olmaz mı sizce?

Rivers yerine MarShoon Brooks daha iyi olmaz mı sizce?

Olur.. Hatta Dj Kennedy 'de gayet olur..

Ama asıl mesele şu ki Serhat Çetinin Daçka yolunda ve piyasada doğru düzgün türk şutör iki numara kalmadığına göre oraya bir yabancı oyuncu almamız gerçeği bence..

Hocanın pg olarak gittiği isimler sayıldı hiç biri olmadığını sölediler

Huertas Nba`den sözleşme beklediğini olmazsa Galatasaray ile parasal konuları konuşma yapabileceğini söledi,birde 5numara gelcek diyor İsmail Şenol

İhsan Bayülken ise Bence biraz şartları zorlayıp Huertası alırsa Galatasaray başka bir seviyede olur ,Gerekirse Bütçeyi geçip en kısa sürede Huertası gelmeye ikna etsinler dedi.Kadro Kısıtlı dedi okadar.

Muhtemelen Lasmenin dört numaraya çekilme opsiyonu ve zaman zaman Micov-Schilb'i 3-4,4-3 oynatma opsiyonu ile kompanse etmeyi planlıyoruz o sorunu bu arada eğer Semih gelirse belki son yabancı uzunda 4-5 oynayabilecek bir isim olabilir .

Tek olumlu yanı Schilb'in skorer yönü olabilir ama o da istikrarsız olabiliyor bence takımın skor yönü kuvvetli Jamont Gordon tarzı bir comboya ihtiyacı var.Schillb bunu ne kadar karşılar büyük soru işareti.

Şu Eric Maynoru alamamamız hadisesini anlaşmış değilim .

Şikebahçeülker, Efes, Daçka, Ksk, Bjk ve Trabzon'dan sonra nihayet bize sıra geldi. Guard'ın öneminden bahsedildi. İhsan Bayülken kadronun sayı olarak çok yetersiz olduğu 14 kişi falan olması gerektiğini aksi takdirde antrenman yapmanın da güç olacağını belirtti. İsmail Şenol da bir guard ve bir pivot alacağımızı ancak piyasada fazla guard olmadığını ve mantıklı olarak beklediğimizi söyledi.

Redding ve Taylor Brown'ın olduğu yerde Serhat yine bütün sezon bench'de oturur.Serhat için en akıllı iş Karşıyaka'ya gitmek olur Ksk'da zaten Can Altıntığ ve Iverson'dan sonra 3 numaraya yerli bir oyuncu arıyormuş.Fersu yine üfürmüş olabilir.

Emir'in hala Fener'de kalmayacağını düşünüyorum bize gelir mi bilmiyorum ama Emir orada kalmaz Kalinic sonrası mutlaka bi yolu bulunur çıkarlar kontratından.

Tek olumlu yanı Schilb'in skorer yönü olabilir ama o da istikrarsız olabiliyor bence takımın skor yönü kuvvetli Jamont Gordon tarzı bir comboya ihtiyacı var.Schillb bunu ne kadar karşılar büyük soru işareti.

Bence de yedi yabancı bir saf pg, bir combo, bir uzun şeklinde olsa iyi olur ama bütçe önemli

Huertas - Şafak

Sinan - Şutör (Brooks/Kuric/DJ Kennedy/Hopson) - Göksenin

Micov - Schilb

Green - İzzet - Ege

Lasme - Semih

Ya da

Huertas - Şafak

Emir(Combo gibi kullanacağız.) - Sinan - Göksenin

Micov - Schilb

Green - İzzet - Ege

Lasme - Borousis/Holmen/Mavro

Yapılabilir alınacak yerliye göre. Ilk takıma sezon ortası bir 5 numara. Ikinciye ise şutu iyi bir guard alınır. Bence iki kadro da çok iyi olabilir.

Jamont türünün son örneklerinden biriydi bence. Öyle potaya gittiğinde durdurulamayak kadar güçlü, delici, hızlı, şutör aynı zamanda oyun kurabilen birini bulamayız, bulsak da alamayız sanırım.

Redding ve Taylor Brown'ın olduğu yerde Serhat yine bütün sezon bench'de oturur.Serhat için en akıllı iş Karşıyaka'ya gitmek olur Ksk'da zaten Can Altıntığ ve Iverson'dan sonra 3 numaraya yerli bir oyuncu arıyormuş.Fersu yine üfürmüş olabilir.

Emir'in hala Fener'de kalmayacağını düşünüyorum bize gelir mi bilmiyorum ama Emir orada kalmaz Kalinic sonrası mutlaka bi yolu bulunur çıkarlar kontratından.

Ve şu an Emir'i bizden başka alabilecek takım yok. Daçka Serhat'ı almış. Efes transferi kapattı. Diğer takımların bütçeleri düşük. Bence Emir'i ya biz alırız ya da FB'de kalır.

Jamont türünün son örneklerinden biriydi bence. Öyle potaya gittiğinde durdurulamayak kadar güçlü, delici, hızlı, şutör aynı zamanda oyun kurabilen birini bulamayız, bulsak da alamayız sanırım.

Aslında Gordonda skor yönü kuvvetli bir oyuncu değildi daha çok savunmasıyla ön plana çıkıyordu fakat koç onun skorer kimliğe bürünmesini istedi,sağladı takımın skora ihtiyacı oldugunda gerekli katkıyı veriyordu.Jamont tarzı özel oyuncular pek yok haklısın ama saydığın özellikleride barındıran bir oyuncu değil aradıgım skor yönü kuvvetli belirli bir seviyede oyun kurma yetisine sahip biri olabilir.
Kaçırmasaydık Josh Akognon vardı müthiş şutördür kendisi oyun kurar,ihtiyacımız olan skor katkısını sağlar iyi bir oyuncuydu yanılmıyorsam Partizana gitti şimdiki durumu bilmiyorum ama.
[video=youtube;JJcJKKoijpk]https://www.youtube.com/watch?v=JJcJKKoijpk[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri