Novgorad ile imzaladı epey de oldu
Ben sanırım isimleri karıstırdım

Novgorad ile imzaladı epey de oldu
Tamm da kadroda Göksenin ve egede var niye eklemiyosunuz bunları:-D :-D yalnız kadro başarılı kc rives süper olur şansımız varsa sonuna kadar gidilmeli.Emir fenerde kalacak büyük ihtimal, kalmasa bile ücretini biz karşılayamayız..
Huertas / Şafak
Rivers / Sinan
Schilb / Micov
Green / İzzet
Lasme / Semih
Şöyle yapsalar harika olur ama bu kafayla zor
Dentmon - Safak
Schilb - Sinan
Micov - Goksenin
Green - Izzet - Ege
Lasme - Semih
Kalemi kagidi alip hesapladim boyle bi kadro maksimum 5,9 milyon dolara falan geliyor.
Wyatt ya da Kc Rivers transferiyle 6,5 milyon dolara tas gibi takim kurariz.
Yani her ne kadar kil olsam da Semih transferi oldukca onemli.
Kc Rivers bence de güzel bir transfer olur, misal Emir'i alalım deniliyor, Emir gibi 1-2-3 her rolü savunur, Khimki'deyken oyun kurma görevini de üstlenmişti, Real'de Final 4'daki şut performansı da çok üst düzeydi. Emir gibi istikrarsız oyuncu yerine Kc Rivers çok güzel bir ekleme olurdu ama tabi yabancı sınırı sıkıntısı da malum. Bir şekilde Ersin'i kapatabilsek hem istikrarlı hem şutu var hem de 4-5 oynayabiliyor ki Lasme'ye o konuda çok güvenmiyorum ben, Efes'teyken çoğu zaman şutu riske edilen bir oyuncuyu 4.5 olarak değerlendirmek sıkıntılı kaldı ki 3'lüğü geçtim orta mesafesi bile istikrarlı değil.
Huertas/Hodge-Şafak
Rivers-Sinan-Göksenin
Schilb-Micov
Green-İzzet-Ege
Lasme-Ersin.
Bütçenin durumuna göre ve sezonun ilerleyişine göre Amerikalı atlet bir uzunu 7.yabancı olarak ekleyebiliriz, bence 4 numaradaki problemler hariç taş gibi kadro. Green ve Lasme'ye 25+ süre verip, Ersin 20 ve İzzet-Ege de kalan 10 dakikayı paylaşırsa bizi idare eder.
Daçka'nın o pozisyonunda Bjelica var zaten bir de Harangody ismi geçiyordu böyle olursa belki kontratından çıkabileceklerini düşünüyorum. Ha olmazsa bence Semih Erden'İ zorlamalıyız ama dediğim gibi Lasme'nin 4-5 oynayabiliyor denmesi pek makul değil bence, şutu pek net değil kendisinin. Yoksa bütün yollar yabancı uzuna çıkıyor bu da combo guard olayını çöpe atıyor en azından kısa vadede.
Harangody işi olmadı. Ersinin kontratından çıkıp başka bir oyuncu almak çok pahalıya gelir ona gözleri kesmez bence.
Mutlak suretle 1 yerli almalıyız ilk 5 için.Lasmenin şutuna bende güvenmeyiroum ama 4 numarada eşleşme sorunu yaratır savunma direncini yukarı çeker fakat bu seferde Semih olsun Lasme olsun çok çabuk faul sorununa giriyorlar bu da ayrı bir sorun ben pivota Semihi istemem şahsen atletik pota altı sertliği olan 1 uzun çokca işimizi görecektir.
En oluru bana göre Emir.
Dorsey ve Bourousis serbest kalmış.