Başka transfer yapacakmıyız nedir hangi mevkiiye ??
Evet öyleymiş cidden.O kadar mutlu ki Arroyo, 2 ay sonra menejeriyle haber göndermeye başlamış.Haber asparagas olsa Ergin hoca böyle net bir tavır göstermez ki bugüne kadar Arroyo'ya asla böyle bir tavır koymadı.Bilen bilir Arroyo ilk gittiğinde belki geri gelir diye açık kapı bile bırakmıştı.Ama o bile sahadaki en önemli yardımcısı Arroyo'nun bu yüzsüzlüğüne dayanamamış verdiği demece bakılırsa.
Arroyo'yu biz haketmiyoruz. Arroyo'yu, Porto Riko'nun Santur bilmem ne takımı hakkediyor.O takımı da kendi satın almış ve biz 35 yaşındaki bu adama yıllık kemiksiz 1.5 milyon dolar veriyorduk. Avrupa'da bir adamın eline kemiksiz bu paranın geçmesi için kulüple 2-3 milyon dolarlık anlaşma yapması gerekiyor.
Arroyo bizden uzak olsun.Ona dünyanın en önemli takımlarından, kendi satın aldığı Santur bilmem ne de başarılar.Dikkat etsin kendi oyucularının ödemelerini geciktirmesin, haber gönderdiğine göre belli ki bir sıkıntı var![]()
PuhahahahahahaSenin bahsettiğin Teodosic, Spa falan savunmada Arroyo'dan çok daha hareketli savunma yapıyor. Arroyo gibi bir yeteneği bir tek sen bulmuşsun Avrupa'da. O yüzden şu an Porto Riko'da kendi satın aldığı takımda oynuyor.
Real'in basketbol şubesini geç de Arroyo'yu alsınlar.Malum onlar keşfedememiş, sen önerirsin onlara .Böyle bir yeteneğin bu genç yaşta Porto Riko'da çürümesine göz yumma
Porto Riko'nun orta sıra takımında oynayan adamla, bir kaç gün önce final four'da final oynayan Spa'yı kıyaslıyor.Ergene bak sen
Adam Ergin hocayı canından bezdirdi.Burada ki ergenler hala ölürüz sana diyorlar.
Acaba neden farkedimiyorlar ya? Mesela bence Arroyo Barcanın aradığı pg.Umarım fakederlerYav arkadaş bu adam 1.5 milyon dolarlık kontratı hakkediyor da niye Avrupa'nın önde gelen kulüpleri bu parayı verip Arroyo'yu kadrolarına katmıyorlar?
Real'i, Barca'sı CSKA'sı, Armani'si, Kazan'ı, Maccabi'si salak bir siz akıllısınız.
Barca mal da sen mi akıllısın diye sorayım ben de senin üslupla mademSen kimsin bana basketbolu izleme diyeceksin ! Sen altına pislerken ben basketbol seyrediyordum
Anlamanda kıtlık mı var? Diyorum ki Arroyo bizden aldığı ücreti dünyanın hiç bir yerinde alamaz .Çünkü yaşının da etkisiyle bu ücret karşılığı bir oyun ortaya koyamıyor.Kaldı ki adam bizden ayrıldıktan sonra Euroleague takımlarından bizden aldığının yarısı kadar bile bir teklif almadı.Yani benim söylediğim göreceli bir önerme değil.İspatlanmış bir durum.Adam şu an Porto Riko'da oynuyor.
Peki hücum özellikleri hala yukarda olan Arroyo'nun, yaşı dolayısıyla büyük bir savunma handikapı yok da bonservisi elinde olmasına rağmen niye şu an CSKA'da, Barca'da, Real'de , Maccabi'de, Armani'de, Unics'de değil ?Ya da savunması mükemmel de hücumu kötüleşti, o yüzden mi kontrat alamıyor ? Ya da bütün bu Euroleague takımları mal da bir sen mi akıllısın?
Peki hücum özellikleri hala yukarda olan Arroyo'nun, yaşı dolayısıyla büyük bir savunma handikapı yok da bonservisi elinde olmasına rağmen niye şu an CSKA'da, Barca'da, Real'de , Maccabi'de, Armani'de, Unics'de değil ?Ya da savunması mükemmel de hücumu kötüleşti, o yüzden mi kontrat alamıyor ? Ya da bütün bu Euroleague takımları mal da bir sen mi akıllısın?
Evet 'Adam iyi değil ki Porto Riko liginde oynuyor' tii postlarının hepsinin ücret bahanesiyle üstünü kapatıp geçeceksinAlıntıladığı bütün gönderilerde Arroyo'nun bizden aldığı parayı dünyanın hiçbir yerinde alamayacağını yazmışım. Sanırım bizden kazandığı 1.5 milyon dolarla Barca'dan net olarak kazanacağı 500 bin dolar arasındaki farkı Onur Gürel cebinden karşılayacak.Ya da net 1.5 milyon dolarla brüt 900 bin dolar arasındaki farkı anlayacak kapasitesi yok. Eğer ikinci ihtimalse durum daha da vahim
Source: Barcelona finalizing a one-season, €900,000 gross deal with free-agent superstar Carlos Arroyo.
— David Pick (@IAmDPick)
Ah şu ergenler yok mu ! Ergen diyince kızıyorlar
Barca'nın Arroyo'ya verdiği kontrata da bakarsak, bizden ederinin ne kadar üzerinde kazandığı da belli olmuş oldu bu arada, tıpkı dediğim gibi.
Başka transfer yapacakmıyız nedir hangi mevkiiye ??
Madem Doğukan'ı alacaktık neden Nikolov ve Göktürk'ü gönderdik ?
Onlardan ne fazlası var bu adamın ?
Evet 'Adam iyi değil ki Porto Riko liginde oynuyor' tii postlarının hepsinin ücret bahanesiyle üstünü kapatı geçeceksin
YAV HE HE
Paradan bağımsız adama kalitesiz dediğin 50 tane post var.Sessizce uzaklaş bence artık
Madem Doğukan'ı alacaktık neden Nikolov ve Göktürk'ü gönderdik ?
Onlardan ne fazlası var bu adamın ?
Ben bir şey demiyorum artık![]()
David Arroyo için yıllık 900.000 bin demişti yanlız net rakam değil o brüt olduğunu belirtmişti. İspanyada sporculara uygulanan vergi %43. Sonuç olarak Pick'e göre Arroyo net 500 bin dolar civarı alacak .
Arkadasım o vergi 1 m üzerinde kazananlar için gecerli ayeıca unutmayalım
Arkadasım o vergi 1 m üzerinde kazananlar için gecerli ayeıca unutmayalım
60k euro üzerinde gelire, Madrid'de yüzde 47, Katalunya'da yüzde 49 vergi uygulanıyormuş. Spor için farklı bir durum varsa bilemiyorum.
https://en.wikipedia.org/wiki/Taxation_in_Spain
Arroyo iyi oyuncu, bize çok büyük hizmetler verdi. Kariyerinde başarılar.