• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Emir geldiğine göre artık Schilb’e gerek yok.bence gönderilmeli.ondan açılan maaş boşluğu ile de iyi bir pivot alalım.D-leauge den veya Maccabi’ye gitmediyse Colton Iverson,Mavrokefalidis...

Micov,Diebler,Schilb,Emir...gereksiz bir doluluk var o bölgede..Emir takımın hem savunma gücünü arttıracaktır hemde 1-2-3 hatta ve hatta 4 (Micov’un 4 oynadığı gibi geçen sene bazı sıkıştığımız maçlarda) oynayabilir.Hücumda da asist özelliği geniş saha görüşü ile çok faydalı olacaktır.Schilb’in oyun kurma ve saha görüşü özelliğine bence artık gerek yok diye düşünüyorum..onu gönderip Krstic ve ondan oluşan bütçe boşluğu ile pivot aldıktan sonra belki bir de Göksenin’in siyahisi combo alırız..valla iyi bir pivot ve combo gelirse ben euroligde final four olur diyorum ligide bir sakatlık v.s olmazsa alırız,bu sene Baskette tarih yazarız ! :)

Ben üzüldüm krstic e ilk defa kalın zeki uzun bir pivotumuz olmuştu tanju kardeşim varmı bir duyumun

patric young icin zorlasak ne olur acaba ? belki gelir belli olmaz valla, sakat degilse ondan iyisi samda kayisi

Iverson nasıl olur acaba dostlar.

Lucas Nogueira ne durumda getirebilirmiyiz?

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mavroyu almayız umarım. Fersu çok güvenilir değildir ama bu sene tutturmuşluğu var o yazmış sanırım. Tanju mavro bize önerildi tercihimiz değil yazmıştı tek güvencem o. :) Alacağımız uzun baya önemli aslında final8 bile çok kolay değil. Eurolig bu sene çok zor. Çok iyi kadrolar var. Kolay gözüken Zalgiris ve Kızılyıldız deplasmanlarından çıkmak bile kolay değil...

Geçen sene ne Anadolu Efes ne de Daçka takım olabilmişti, bu sene ise bence Fenerbahçe, Anadolu Efes, Daçka ve Galatasaray gerçekten takım olacak görüntüde. Yabancı oyuncuların potansiyelleri her takımda hemen hemen aynı seviyelerde. Mesela Vesely, Udoh, Bogdanovic diğer tarafta Granger, Cotton, Dunston Daçkada Wanamaker, Anderson, Moerman Bizde ise Dentmon, Micov, Daye. Emir'e gelecek olursak lig şampiyonluğunda önemli etken yerli katkısı olabilir. Bu yüzden Emir bence önemli bir transfer.

Sinan güzel bir vlog calismasi yapmiş

[video=youtube;tTul-MMCKJ4]https://www.youtube.com/watch?v=tTul-MMCKJ4[/video]

Tibor Pleiss Nets ile kampa katılacakmış.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Henry Sims

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pleiss geldi Pick'e göre

Ergin hoca Nets'in elinden almiş

Pleiss gelecek diyor Pick, Tanju abi nerdesin

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vaziyet alın buralar coşacak.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nasıldır bu arkadaş (:

Mükemmel bir hamle. Sirti dönük oyun, orta mesafe, ortalama üstü sertlik, blok tehdidi, sertlikten yılmama, her şey var.

Daye'in ceza şutları Pleiss'ın sırtı dönük oyunlarıyla daha da değerlenecek.

Tyus-Pleiss rotasyonu Avrupa çapında üst seviyede

Pleiss güzel transfer, Krstic'den daha çok sevindiğim kesin. Ama ortalama üstü sertliği olduğuna katılmıyorum. Laboral ve Barça'da iken izlediğim Pleiss açıkçası vasat sertlikte bir oyuncuydu. Bu sezon ki zorlu EL pivotlarına karşı yumuşak mı kalır yoksa ortalama sertlik gösterir göreceğiz. Hayırlı olsun.

Evet ilk tercih Pleiss, cok iyi gidiyordu gorusme, imza olmadan net yazamiyorum gene de cunku o fiyata oldukca iyi tercih :)

Daye, Thompson, Tyus, Pleiss.

Su butceyle kurulabilecek en ust duzey uzun rotasyonu. Yas ortalamasida cok iyi.

Pleiss gelirse tek soru isaretinmiz Schilb olacak sanirim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri