• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Bu Pleiss avrupaya gelecek deseler inanmazdım belki Cska ama bize gelecekmiş Allah Allah pek sanmıyorum.

Muazzam bir hamle inşAllah Toney'de ki gibi bir sıkıntı olmaz ve takıma dahil olur.
Şu zamanda yapılacak en güzel ve en doğru tercih.
Nets'in elinden almışsak bide Şam'da kayısı.
Hayırlı olsun Alman Hans'ı :)

Ante Tomic'in bile yer yer sorun yaşadığı, tamamen atletik oyuncu düzenine geçmiş ve uzunların birinci amacının çember korumak olduğu yerde ben doğru isim olduğunu düşünmüyorum. Pleiss, Tyus'la yan yana sahada kalamaz. Kenarda olduğu dakikalarda ikili oyun savunmasında da problem yaşarız. Bu tarihte daya iyisi bulunur muydu diye sorarsanız yapacak bir şey yok derim ama ben Tyus'la yan yana oynayacak, Tyus kenarda olduğununda yine o tarzda oynayacak bir oyuncuyu tercih ederdim.

Caydırıcılıkla pek alakalı değil, savunması da oldukça kötüdür. Hayırlısı olsun ama benim pek içime sinmedi.

Savunması nasıldır? İyi tanıyan arkadaşlar oyuncuyu tanıtabilir mi ne katar ne katmaz?

Herşey de bir hayır vardır sözünün vücut bulmuş halidir Kristic ... Diz sakatlıgı bu ay içinde olmasa muhtemelen yogun tempo icinde bir yerde patlayacaktik ...
Şimd pleiss ismi geçiyor. Ben böyle güzel Win - Win görmedim ... Bundan güzel piyango olamaz.

David pick anlasmanin yakın oldugunu söylemis .

David Pick : Tibor Pleiss
update: sources said Galatasaray is finalizing deal to bring in the German center over soon-to-be retired Nenad Krstic.

Pleiss'in gelmesini çok isterim inşallah kabul eder.

Arkadaş Tibor Pleiss madem boştaydı, Lance Stephenson'ın bile gündeme geldiği forumda nasıl oldu da gündeme gelmedi. Çok ilginç gerçekten. :D Ben mi kaçırdım bilmiyorum. Hayırlı olur inşallah.

tibor pleiss gelsin yarin kurban kesmezssem koyun olayim arkadaslar <=-P<=-P<=-P

Pleiss efsane olacak bizde Laboral de izlerken çok iç geçiriyordum bize gelse keşke diye sonunda oldu :)

Forum efsanelerinden biri daha kadroya katılıyor sanırım. Ee pivot Barcelona görmüş olmazsa olmaz bizde.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pleiss transferinin olacak olması mı yoksa buna sevinen Galatasaray taraftarları mı daha üzücü bilemedim. 10 yıl öncesinin Avrupa basketbolu artık oynanmıyor arkadaşlar şu savunması 0 olan pivotları bu kadar nasıl seviyorsunuz ben anlamıyorum.

Evet ilk tercih Pleiss, cok iyi gidiyordu gorusme, imza olmadan net yazamiyorum gene de cunku o fiyata oldukca iyi tercih :)
İlk tercihin Pleiss olduğunu tahmin etmiştim ama bahsettiğin paraya da gelmez gibi geliyordu,o yüzden pek ihtimal vermiyordum açıkçası.Pleiss benim çok beğendiğim bir oyuncudur gelirse çok mutlu olurum
Diğer taraftan da Furkan'a da katılıyorum,yine profil olarak bence çok doğru profil olmayabilir ama Pleiss ihtimali varsa da ben de çok profile bakmam,muhtemelen koçta böyle düşünmüştür,umarım sıkıntısız gerçekleşir bu transfer.

Gerçekten çok şaşırdım Pleiss transferine umarım gerçekleşir olursa süper transfer olur..Bize hücumda katkısı çok iyi olur savunma kısmı bakalım nasıl olacak..Eğer gerçekleşirse tebrik etmek lazım teknik ekibi ve yönetimi..Üstelik de 700 bin deniyor sözleşmesine süper fiyat!!

Dış şutu bile var . Daha ne olsun

[video=youtube;ZYgzlGQJGeM]https://www.youtube.com/watch?v=ZYgzlGQJGeM[/video]

Evet biri daha beğenilmedi ? Allan'tan Tomic'i falan almadık taraftarın dilinden kurtulamazdık.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adama Duşan muamelesi yapılmış ya hahahhaa çok güzel :D(y)

Pleiss transferinin olacak olması mı yoksa buna sevinen Galatasaray taraftarları mı daha üzücü bilemedim. 10 yıl öncesinin Avrupa basketbolu artık oynanmıyor arkadaşlar şu savunması 0 olan pivotları bu kadar nasıl seviyorsunuz ben anlamıyorum.

Savunması sıfır da denemez bence. Asıl karakteri savunma olan birini istiyorsanız, sizi anlıyorum ancak eylül ayının ortasında, takım olarak büyük hedefler koymuşken bence Pleiss'a hayır diyemeyiz. Ucuza bitecek deniyor bir de. Bir daha kolay kolay gelmeyecek bir fırsat yani.

Geri