• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Ergin hoca Russ'ın top kaybı ve savunma zaafiyetinden yakınmış,bir de hakemlerden. Demek ki sorun Russ'taydı,onu yollayıp Arroyo'yu getirdiğimizde rakipleri 65'te tutabileceğiz. Çok güzel çözüm.

Russ 1 tane top kaybı yaptı. 98 sayının hiçbirinde kabahati yok zaten 1 dakika oynadı. Hocayı anlamıyorum

Arkadaşlar , yazıldığını gördüm ama tekrar etmek gerekli ; yapılacak transfer 16. haftaya kadar yok. Eurolegue için bir çözüm değil, kim gelirse gelsin yani . Geçmiş yıllardaki gibi o olmadı, bu gelsin gibi bir strateji bu yıl için geçerli olamaz maalesef.

Arkadaşlar , yazıldığını gördüm ama tekrar etmek gerekli ; yapılacak transfer 16. haftaya kadar yok. Eurolegue için bir çözüm değil, kim gelirse gelsin yani . Geçmiş yıllardaki gibi o olmadı, bu gelsin gibi bir strateji bu yıl için geçerli olamaz maalesef.

Hocam bu kural konusunda emin misiniz? Zaten oyuncu alabilmek için oyuncu göndermek zorundayız örneğin bir guard almak için Russ Smith'i göndermek zorundayız bu sebeple yeni oyuncular kayıt edilebiliyor diye biliyorum ama yanılıyorda olabilirim. Bu kuralın kaynağı var mıdır acaba?

Russ Smith kaç dakika oynamışta hoca ondan yakınmış,Ergin hoca iyice eline yüzüne bulaştırmaya başladın hocaaa,bize ne yaptığını ne konuştuğunu bilen koç lazım eyy Millet.

İşin en üzücü tarafı yaklaşık 2 milyon para verdiğimiz Russ-Schilib-Diebler üçlüsü yerine daha az para harcayıp DJ Strawberry-Jamon Gordon hamlelerini yapsaydık şuan en az 2 galibiyetimiz vardı.

İşin komik tarafı sezon başında bu forumdan bir kişiye kadro yaptırsaydık şuan Euroleague'de 2 galibiyetimiz vardı :)

Justin Carter veya Jamon gordon u istemeyen yoktur şimdi sanırım. İkisi de Free Agent

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam bu kural konusunda emin misiniz? Zaten oyuncu alabilmek için oyuncu göndermek zorundayız örneğin bir guard almak için Russ Smith'i göndermek zorundayız bu sebeple yeni oyuncular kayıt edilebiliyor diye biliyorum ama yanılıyorda olabilirim. Bu kuralın kaynağı var mıdır acaba?

Ben internette okumuştum bu şekilde ancak siz şimdi söyleyince , Eurolegue yönergesini kontrol ettim. İngilizcem süper değil ama anladığım şu şekilde ; bir Euroleague takımından diğerine yapılabilecek transferler sadece 16. hafta öncesi, ancak diğer liglerden transferler 24. haftaya kadar he hafta salı gününe kadar mümkün. İngilizcesi iyi olan arkadaşlar, 89 ve 90. sayfaları okuyup bilgilendirirse sevinirim.

http://www.euroleague.net/rs/7d48dq...17-euroleague-bylaws-book-19-october-2016.pdf

Russ+Dieblerı yollayalım Carterı alalım. Dentmon harici oyun kurucuya bu kadro yapısı içinde ihtiyacımız olmayabilir. Tabi El de oynatamıyorsak şu an için anlamı yok

Ben internette okumuştum bu şekilde ancak siz şimdi söyleyince , Eurolegue yönergesini kontrol ettim. İngilizcem süper değil ama anladığım şu şekilde ; bir Euroleague takımından diğerine yapılabilecek transferler sadece 16. hafta öncesi, ancak diğer liglerden transferler 24. haftaya kadar he hafta salı gününe kadar mümkün. İngilizcesi iyi olan arkadaşlar, 89 ve 90. sayfaları okuyup bilgilendirirse sevinirim.

http://www.euroleague.net/rs/7d48dq...17-euroleague-bylaws-book-19-october-2016.pdf

During the Regular Season, player additions to the team’s roster may be made up to Round 24. --->24. haftaya kadar oyuncu eklemesi yapılabilir diyor abi burada sanırım. Toplam bildirilen oyuncu sayısı 20 olabiliyor anladığım kadarıyla.

During the same season, a player may only transfer from one EuroLeague club to another EuroLeague club once: during the period between Round 15 and Round 16 of the Regular Season --> Burada da bir oyuncu diğer bir Euroleague takımına sadece bir kere transfer olabilir diyor. O da 15 ve 16. haftalar arasında olabilirmiş yanlış anlamıyorsam.

Yani Arroyo hayırlı olsun diyebiliriz sanırım :)

Russ 1 tane top kaybı yaptı. 98 sayının hiçbirinde kabahati yok zaten 1 dakika oynadı. Hocayı anlamıyorum

Birde adamı ikinci çeyrek sonu son top için soktu. Yahu bari hiç sokma orda oyuna, yada hiç oynatma. Bir ay içinde ne olduda euroleague'in en iyi guardı olucak dediğin adam bir anda tukaka oldu acaba?? Hoca felaket durumda, bence kontrolü tamamen kaybetti, adamı niye aldık, hangi ara euroleague'in en iyi pg'si olucakken en kötüsü oldu, bu karalar kimin?? Tabi bunları sorucak bir mercii olmayınca hocada kontrol tamamen kayboldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takimin 5'ine Kawhi ve Deandre'yi koy yine savunma yapamayacakmis gibi bir goruntu var. Bu kadar kotu savunma sadece oyuncu grubuna yazmaz.

During the Regular Season, player additions to the team’s roster may be made up to Round 24. --->24. haftaya kadar oyuncu eklemesi yapılabilir diyor abi burada sanırım. Toplam bildirilen oyuncu sayısı 20 olabiliyor anladığım kadarıyla.

During the same season, a player may only transfer from one EuroLeague club to another EuroLeague club once: during the period between Round 15 and Round 16 of the Regular Season --> Burada da bir oyuncu diğer bir Euroleague takımına sadece bir kere transfer olabilir diyor. O da 15 ve 16. haftalar arasında olabilirmiş yanlış anlamıyorsam.

Yani Arroyo hayırlı olsun diyebiliriz sanırım :)

Bende o şekil anladım kardeşim.. Teşekkürler :)

Sadece savunma yapan değil aynı zamanda savunmada liderlik yapacak bir isme ihtiyacımız var .Lsame işte o adam di yazık etti hem kendisine hem bize.Şimdi bunu yapabilecek isimlerden biride Jamon Gordon keşke düşünsek .Hem Sinan'ı da yedekler işin hücum kısmında kaptan bu kadar iyi başlamışken pilini bitirmemek lazım .

Sene başı kadro planlaması yaparken ısrarla Dentmon - Markovic ikilisi üstünde durmuştum Markovic'in de Zenit performansını gördükçe iç çekmeden edemiyorum.

3 oyuncu değiştirebilir miyiz sanmıyorum Russ Smith ve Diebler'dan çıkıp ilk etapta Brandon Paul'u alırsak dışarda ekstradan 1 yabancı bekletmekten kurtuluruz. Oyun kurucu transferi de duruma göre yapılabilir ama öncelik gerçekten kanat oyuncusu olmalı.

ergin atamı eleştirmek herkesin hakkı ..bu eleştiri dozuna göre sertde olabilir zira ; bu felaket başlayan sezonun en büyük suçlusu ergin ataman .. fakat bazen kendinizi kaybediyorsunuz..özellikle ergin atamanın milli takım için kendini kovdurtmaya çalıştığını bu takımı bilerek kötü oluşturduğunu iddia eden talihsiz yorumlar gördüm .. ki hocanın bu foruma göz attığını düşünürsek baya bi ayıp ediyosunuz ..

ergin hocanın kendisiyle birebir münakaşa yaşamış birisi olarak söylüyorum ergin hoca bu şube için bir hocadan daha fazlasıdır...her koçun kötü sezonu olmuştur bu da ergin hocanın kötü sezonu olsun bu takım için ergin hocanın 1 sezon boşa harcattırma hakkı vardır kendisi daha uzun süreler takımın başında kalmalıdır..

ergin atamı eleştirmek herkesin hakkı ..bu eleştiri dozuna göre sertde olabilir zira ; bu felaket başlayan sezonun en büyük suçlusu ergin ataman .. fakat bazen kendinizi kaybediyorsunuz..özellikle ergin atamanın milli takım için kendini kovdurtmaya çalıştığını bu takımı bilerek kötü oluşturduğunu iddia eden talihsiz yorumlar gördüm .. ki hocanın bu foruma göz attığını düşünürsek baya bi ayıp ediyosunuz ..

ergin hocanın kendisiyle birebir münakaşa yaşamış birisi olarak söylüyorum ergin hoca bu şube için bir hocadan daha fazlasıdır...her koçun kötü sezonu olmuştur bu da ergin hocanın kötü sezonu olsun bu takım için ergin hocanın 1 sezon boşa harcattırma hakkı vardır kendisi daha uzun süreler takımın başında kalmalıdır..

Nereden kalıyor o hak hocaya ? siz olayın vahametini baştan anlayamamışsınız umarım sizin düşüncenizde olanlar daha fazla türemez.

ekonomik olarak 0 ı vurduğumuz günlerde takımdaki önemli oyuncuların tek tek takımı satıp gittiği dönemlerde ergin hoca vardı takımın başında .. tamam hoca dar rotasyonu seviyor ama 5+1 kişilik kadroyuda yönetmek istemezdi heralde.. hoca bu dönemlerde alcağı ücretten fedakarlık yapıp takımın başında kaldı.. bana kalırsa geri kalan sezonlardada elindeki kadroya göre başarılının üstünde bir kariyeri geride bıraktı bizim takımda ..

şuan hoca formsuz ve depresif olabilir çünkü hepimizden çok hocada umut vardı bu sezon onca sıkınıtılı sezondan sonra iştahla geniş kadro kurayım dedi yanıldı olmadı .2 büyük kumar oynadı russ smith ve krstic ikisinde korkunç batırdı.. şuan hepimizden çok ergin hocanın stresli üzüntülü olduğunu düşünüyorum ..

ekonomik olarak 0 ı vurduğumuz günlerde takımdaki önemli oyuncuların tek tek takımı satıp gittiği dönemlerde ergin hoca vardı takımın başında .. tamam hoca dar rotasyonu seviyor ama 5+1 kişilik kadroyuda yönetmek istemezdi heralde.. hoca bu dönemlerde alcağı ücretten fedakarlık yapıp takımın başında kaldı.. bana kalırsa geri kalan sezonlardada elindeki kadroya göre başarılının üstünde bir kariyeri geride bıraktı bizim takımda ..

şuan hoca formsuz ve depresif olabilir çünkü hepimizden çok hocada umut vardı bu sezon onca sıkınıtılı sezondan sonra iştahla geniş kadro kurayım dedi yanıldı olmadı .2 büyük kumar oynadı russ smith ve krstic ikisinde korkunç batırdı.. şuan hepimizden çok ergin hocanın stresli üzüntülü olduğunu düşünüyorum ..

Oyuncuların kaçmasının sebebi falan da bir şekilde kendisine yazılıyor. Her sezon iki takım kuruyoruz neredeyse. Burada ki çoğu kişi Ergin Ataman'ı seviyor benim gördüğüm kadarıyla. Ama kimsenin bir sezon boş geçirtme hakkının olduğunu düşünmüyorum. Ataman giderse düzeleceğimizi düşünmesem bile ayrılığın iki taraf içinde daha hayırlı olacağı taraftarıyım.

Geri