Arroyo gelirse Sezon biter, yapma bu hatayı koç..
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Takımın ustunde durarak israr ederek manasinda....Dove Dove ne demek?
100% katılıyorum.
Boşta olan üst düzey koçlar:
Jonas Kazlauskas
Svetislav Pesic
Aito Garcia Reneses
Pini Gershon
Bozidar Maljkovic
Sergio Scariolo
Boşta olan diğer koçlar:
Pepu Hernandez
Sasa Obradovic
Wikipedia'ya göre Andrea Trinchieri'nin sözleşmesi bu sezon sonu bitiyormuş. Burada asıl sorun bizim şubenin durumunun ne olacağı... Bütçemiz ne kadar olur, EL'de olur muyuz, salon işi nolur?..
100% katılıyorum.
Boşta olan üst düzey koçlar:
Jonas Kazlauskas
Svetislav Pesic
Aito Garcia Reneses
Pini Gershon
Bozidar Maljkovic
Sergio Scariolo
Boşta olan diğer koçlar:
Pepu Hernandez
Sasa Obradovic
Hangisi Ergin Ataman'dan daha çok katkı verecek diye düşünüyorsun acaba ? Tamam kendisi başarısız şuanda hemde çok ama bize kazandırdıkları bu basketbol şubesinin yükselmesinde en başta etkili olan kişidir lütfen biraz daha saygılı olalım en azından lig bitene kadar ona müddet verelim ? Bunu hak ediyor yaptıklarıyla
Bütçe kalmadı ki hocam. Russ ya da Dentmondan kuruş ödemeden çıkmak lazım ki imkansiz.Beyler Toney Douglas bostaymis. Bu ay Cleveland'e imzalamis, fakat sözlesmeyi fesh etmisler. Sizce bize nasil olur?
Beyler Toney Douglas bostaymis. Bu ay Cleveland'e imzalamis, fakat sözlesmeyi fesh etmisler. Sizce bize nasil olur?
Sezon başı çok istedğim, nba free agent Hickson'da Çin ' e gelmiş,Fujian'da oynuyor. Maçını izliyeyim dedim, karşı takımda da Banvit'te geçen sene istenmeyen adam Fortson var. 3 çeyrek sonunda Fortson 25 sayı ile oynuyor,Hickson'da 22 sayıyla. 1.1 'e transfer olmuş Hickson
Toney Douglas boşta evet ama şuan teklif yapmaya kalksan 1500'den aşağı gelmez..Tabi zamanında kemiksiz 1400-1500 civarı verilseydi gelebilirdi ama biz ne yaptık ona 500 buna 600 bol keseden dağıttık paraları!!
Yanlışınız var, oyuncu NBA bekledi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Olabilir de olmayabilir de bilemeyiz NBA illeti bi şekilde akıl çeliyor malum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi