Tyus tan daha savunmacı ve atlet ? Deandre Jordan ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tyus tan daha savunmacı ve atlet ? Deandre Jordan ?
Jameel McKay Avusturalya liginde oynuyor şuan. İsmail Şenol un da takip ettiği bir oyuncu, Tyus- Jameel pota altını hayal bile edemiyorum, MUAZZAM. İsmail Şenol onerirse koç kesinlikle almayı düşünür...Muhammed; DeAndre Jordan değil,geçenlerde bir arkadaş paylaştı ismi yanlış hatırlamıyorsam Jaleel McKay idi,oynadığı ligi bilmiyorum ama seyrettiğim videolarında Tyus'dan daha uzun boylu daha atlet bir oyuncu,illaki bu oyuncu olacak değil muadili bir oyuncuda olabilir fizikli,daha uzun boylu olması lazım zaten ama bu özellikleri gördüm sanki bu oyuncuda beğenmiştim.
Ben sadece şunu merak ediyorum, koç sezon başı kadroyu bir kağıda yazıp önüne koyduğunda ne düşündü acaba?
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Asil akli olan denemeden yanilmadan gelecegi gormeye calismaz. Yukarida 1 tane var ikinciye gerek yok!!!
yapmayın allah aşkına Mehmet Beybutceleri degistirde goreyim senin zombradovicini beyim!!!
Savunma yapamadigimiz için Fast Break de yapamıyoruz demişti FB maçı sonrası, eee koç sen bu takımın savunma yapamayacağını sezon başı anlayamadın mi?Hoca hızlı Smith,Daye ve Tyus ile çok hızlı oynayan bir takım olacağız demişti.Ama heralde hızlı hücumun temelinin savunmadan geçtiğini unuttu heralde ...
Efesle f4 yaptığında 2 lig vardı avrupa da. Euroleauge ve suproleauge. Sonra hem ülkerspor hem de efes'le büyük bütçeleri batırdı.F4 yapti efesle, senin obradovicte 1. yil 10. oldu 2. yil f4 - arastirin yazin lutfen, rezil olmayalim.
Olayın özü bu zaten,F4 bizi kesmez demek yerine ya da olmayacağını bile bile hedefimiz F4 demek yerine,kısacası bol keseden sıkmak yerine sahada mücadele eden,ne yaptığını bilen ve son topa kadar kovalayan bir takım olması yeterli.Valla benim için mesele bütçe veya f4 yapmak değil.. Ataman onu kombine satısı için söyledi ve beni rahatsız etmişti bu o zaman..
Burda diğer takımlara göre düşük bütçende olsa , bu kadar kötü takım kimyası ve kötü oynamaya hakkın yok.. Brose kadar oynayıp f8 zorlasan ipekçiye giden taraftarı rencide etmesen gene kafi bana.. Ben iyi basketbol görmek istiyorum, savaşan bir takım.. olay bu.. f4 kalmasada olur ..