• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Arroyo gelirse Sezon biter, yapma bu hatayı koç..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

100% katılıyorum.

Boşta olan üst düzey koçlar:

Jonas Kazlauskas
Svetislav Pesic
Aito Garcia Reneses
Pini Gershon
Bozidar Maljkovic
Sergio Scariolo

Boşta olan diğer koçlar:

Pepu Hernandez
Sasa Obradovic

Hangisi Ergin Ataman'dan daha çok katkı verecek diye düşünüyorsun acaba ? Tamam kendisi başarısız şuanda hemde çok ama bize kazandırdıkları bu basketbol şubesinin yükselmesinde en başta etkili olan kişidir lütfen biraz daha saygılı olalım en azından lig bitene kadar ona müddet verelim ? Bunu hak ediyor yaptıklarıyla

Wikipedia'ya göre Andrea Trinchieri'nin sözleşmesi bu sezon sonu bitiyormuş. Burada asıl sorun bizim şubenin durumunun ne olacağı... Bütçemiz ne kadar olur, EL'de olur muyuz, salon işi nolur?..

Trinchieri'nin filan bizi tercih etmesi mümkün değil abi, hiç o rüyalara girmeyelim. Trinchieri gidecekse büyük bir takıma gider bu saatten sonra

100% katılıyorum.

Boşta olan üst düzey koçlar:

Jonas Kazlauskas
Svetislav Pesic
Aito Garcia Reneses
Pini Gershon
Bozidar Maljkovic
Sergio Scariolo

Boşta olan diğer koçlar:

Pepu Hernandez
Sasa Obradovic

Aman abi aman bu yazdığın koçların çoğu 60 yaş üstü adamlar ve şu kadro ellerine verilse muhtemelen 2 hafta bir sonra boş turnike yerken kalp krizinden giderler

Hangisi Ergin Ataman'dan daha çok katkı verecek diye düşünüyorsun acaba ? Tamam kendisi başarısız şuanda hemde çok ama bize kazandırdıkları bu basketbol şubesinin yükselmesinde en başta etkili olan kişidir lütfen biraz daha saygılı olalım en azından lig bitene kadar ona müddet verelim ? Bunu hak ediyor yaptıklarıyla

Cem kardeş; O ismi yazılanların her hangi birisi gelse bu takımı Ataman'dan daha kötü yönetemez.

Önemli olan o ismi yazılanlardan takıma seviye atlatacak belli sistemi olan her şeyden önemlisi işine saygılı,ciddi nerede çalıştığınıda bilen başarıya aç ve ne yaptığını söylemleriyle beraber bilen koç'u seçebilmek,kendi düşüncemi yazayım ( diğer arkadaşlarında düşüncelerine saygı duyarım ) dört isim üzerinde durulabilir sırayla, 1. Svetislav Pesic,2. Jonas Kazlauskas, 3. Sergio Scariolo, 4. Aito Garcia Reneses, bu dört koç arasındanda en iyisi hangisi ise seçilebilir,sanki Ülkemizde Yugoslav ekolüne hakim koç'larda varken Pesic daha uygun gibi geliyor bana.

Beyler Toney Douglas bostaymis. Bu ay Cleveland'e imzalamis, fakat sözlesmeyi fesh etmisler. Sizce bize nasil olur?

Takımın öncelikli sorunu savunma iken o yüzden Arroyo gibi savunmada yeni bir kara delik daha eklemek çok mantıksız bence... Yol yakınken hatadan dönmekte fayda varken hata üstüne hata eklemeyelim şu dönemde. Takım sonuçta sayı atabiliyor ama özellikle kısa savunması facia durumda. Daha çok savunmacı, fizikli, az biraz organizasyon kabiliyeti olan bir oyun kurucu (Russ Smith'in yerine) ile savunma ve atletik özellikleri ile ön plana çıkan bir 2-3 numara (Schilb veya Diebler'ın yerine) az çok toparlayabilir takımı.

Beyler Toney Douglas bostaymis. Bu ay Cleveland'e imzalamis, fakat sözlesmeyi fesh etmisler. Sizce bize nasil olur?
Bütçe kalmadı ki hocam. Russ ya da Dentmondan kuruş ödemeden çıkmak lazım ki imkansiz.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Toney Douglas boşta evet ama şuan teklif yapmaya kalksan 1500'den aşağı gelmez..Tabi zamanında kemiksiz 1400-1500 civarı verilseydi gelebilirdi ama biz ne yaptık ona 500 buna 600 bol keseden dağıttık paraları!!

Sezon başı çok istedğim, nba free agent Hickson'da Çin ' e gelmiş,Fujian'da oynuyor. Maçını izliyeyim dedim, karşı takımda da Banvit'te geçen sene istenmeyen adam Fortson var. 3 çeyrek sonunda Fortson 25 sayı ile oynuyor,Hickson'da 22 sayıyla. 1.1 'e transfer olmuş Hickson

Sezon başı çok istedğim, nba free agent Hickson'da Çin ' e gelmiş,Fujian'da oynuyor. Maçını izliyeyim dedim, karşı takımda da Banvit'te geçen sene istenmeyen adam Fortson var. 3 çeyrek sonunda Fortson 25 sayı ile oynuyor,Hickson'da 22 sayıyla. 1.1 'e transfer olmuş Hickson

Valla hocam neleri kaçırdık neleri..Şu takımda Toney ve Hickson olsaydı düşünemiyorum bile neler olacağını!! Tabi hoca yine yanlarını doğru dolduramayabilirdi :) İşin acı tarafı da bu 2 adamı biraz zorlasak Russ- Schilb ve Diebler parasına alabilirdik!! Sanırım elimizdeki Euroleague avantajını en kötü kullanan takım bizizdir!!

Toney Douglas boşta evet ama şuan teklif yapmaya kalksan 1500'den aşağı gelmez..Tabi zamanında kemiksiz 1400-1500 civarı verilseydi gelebilirdi ama biz ne yaptık ona 500 buna 600 bol keseden dağıttık paraları!!

Yanlışınız var, oyuncu NBA bekledi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yanlışınız var, oyuncu NBA bekledi.

Evet biliyorum haklısınız ama zaten oyun kurucu için baya beklemiştik bence asıl sorun yaptığımız teklifti..Adama 1100-1200 civarı net ücret diğer gerisi bonuslar ile 1500'dü..Adamda bu teklif karşısında beklemeye devam etti..Bana kalırsa kemiksiz 1400-1500 verilseydi gelebilirdi..

Olabilir de olmayabilir de bilemeyiz NBA illeti bi şekilde akıl çeliyor malum.

Olabilir de olmayabilir de bilemeyiz NBA illeti bi şekilde akıl çeliyor malum.

Kesinlikle öyle işte biraz daha cazip teklif sunup duruma göre hareket edebilirdik ama geçti gitti artık bu saatten sonra olması imkansız..

Bu başlığa sene boyunca yazmak zorunda kalmak durumunda kalmadığımız günler de gelecek diye umuyorum.

Kaç senedir senenin ortasında yap-boz işleri bıktırdı artık. İki oyun kurucu ve iki de uzun aldık, takımda 4 tane SF var ama hala bu pozisyonlara adam arayıp diğer pozisyonları da buradaki oyuncularla kapamaya çalışıyoruz. Gelecek oyuncunun ait olduğu havuz da belliyken konuşsam tesiri yok, sussam gönül razı değil durumu söz konusu oluyor.

Arroyo bunu dün instagram'dan paylaşmış.

arroyo.png

Geri