Los Angeles Lakers

GSW'ın yardımcı antrenörü Luke Walton, Lakers'ın koçu oldu.

Kobe yok nasıl olacak gelecek sene bilmiyorum ama hayırlı olsun...
 
Harika oldu Luke Walton işi.Şampiyonluğa yürümenin şartlarından biri iyi bir koçla çalışmak.Nbade şampiyon olan takımların(yakın zamanda) hiç birinin çok kötü/kötü bir koçla şampiyon olduğu görülmemiştir.Waltonun iyi bir teknik ekip kuracağına inancım tam.

Yazın piyasa çok karışacak,hamleleri görmek lazım.Herkes herkesi alabilir.Gönüllerde KD yatıyor tabi ama çok zor.
 
Timofey Mozgov'la 4 yıllık, 64 milyon dolara anlaştık.
Resmen kazık yedik.
Cidden yahu diyorum !!

Jordan Clarkson ile 4 yıl 50 milyon dolarlık sözleşme konusunda anlaştık.
Luol Deng ile 4 yıllık 72 milyon dolara anlaştık.

Madem bu kadar çok paramız var Kevin Durant, Paul George falan yapsaydık ya !!
 
Her yönden çok iyi bir hamle oldu Lakers için. Hem Mozgov'un saçma sapan kontratından kurtuldular, hem Ball'a yer açtılar, hemde PG13, LeBron veya Jimmy Butler için ellerini kuvvetlendirdiler. İyi bir takas oldu . Nets açısından ise daha bi 3-5 yıl herhangibir iyi durum olması mucize olur.
 
Bence yanlış bir hamle oldu Lakers adına. Ben Ball ve Russell'ın yan yana oynayabileceğini düşünüyorum. Bence takaslanması gereken kişi Clarkson'dı


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
SON DAKİKA: LeBron James'in Kevin Durant'e Los Angeles Lakers'a gelmesi için mesaj attığı belirtiliyor. Haberin kaynağının Stephen A. Smith olduğunu belirtelim, kendisi her zaman en güvenilir kaynak olmamıştır.

(via@herseynba)
 
Yanlış okumadıysam GSW DeAndre Jordan’la ilgileniyormuş. Bence LeBron konusundan daha mühim bu transfer gerçekleşirse [emoji1]


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Takas konuşmaları sürerken, Kawhi Leonard'ın fikri değişmedi. Leonard, Los Angeles Lakers'a gitmek istiyor. (@wojespn)

Kawhi de gelir birde üstüne DMC gelirse GSW'ın işi çok zor olacaktır artık.
 
Kentavious Caldwell-Pope, Los Angeles Lakers ile 12 milyon dolar karşılığında 1 yıllığına anlaştı. (@ShamsCharania)

Lakers KCP ile tekrar anlaşmış. Bu durumda Cousins'ı alma ihtimali en azından serbest piyasadan alma ihtimali kalmadı. Muhtemelen Kawhi takası için tüm şartları zorlayacaklar.
(@kaankural)
 
Son düzenleme:
LeBron James, Lance Stephenson ve JaVale McGee seneye Los Angeles Lakers’ta birleşti. LeBron ile aynı menajere sahip Kentavious Caldwell-Pope da bir yıl daha takımda kaldı. Lakers, seneye hikayesi bol bir takım olacak.

İsmail Şenol
 
Bu başlık altındakilerin çoğunun Lakers'lı olduğunu biliyorum. Ama şunu da belirtmek isterim ki yıllarca LeBron nereye gitse o takıma sempati besleyen biri olarak artık bir LeBron 'hater'ıyım ben de. Kral öldü LeBaloon oldu benim için*broken heart*
 
LA Lakers taraftarı olarak bu hamleyi kabullenemiyorum, yapanlara yazıklar olsun. LA Lakers yönetimi Kobe Bryant'ın efsane olduğu takıma kendini kral eden(Çakma Kral) loserı almamalıydı!
 

Üst