Ekrem Memnun

İçimden bir his sezon sonunda Maljkovic'in kovulup, gerçek hocanın takımın başına geçeceğini söylüyor. Hadi hayırlısı, özledik...
 
Ekrem hoca şu takımın başında olsa kafayı yer, bir kaç oyuncu döver çeker gider muhtemelen. Gelecek sene daha iyi olacağını da düşünmüyorum.
 
Erkek takımında olmaz artık Ekrem Memnun. Mutlaka kadın takımına kazandırılmalı zaten başımızda hoca yokken.
 
Bir şansı kesinlikle hakediyor.Koç olarak çok güvenirim ancak takımımızın ve şubenin durumu ortada.Bu seneyi geçiş senesi olarak düşünmek gerekir.Yeni yönetimle yeni bir yol haritası çizilebilir.Başarı çok zor ama umarım mücadeleyi görebiliriz kendisiyle.
 
Kadın basketbol takımında ben olsam değerlendirirdim.Erkek takımı için yetersiz gelecektir. Hiç umudum yok. Orhun Ene,Ergin Ataman,Ufuk Sarica disinda bask bir Turk coach yok zirveye şampiyonluğa oynatacak.
 
Ekrem hoca umarım olur. Yıllardan beri istiyordum. Kendi de istiyordu erkek takımını biliyoruz zaten. Tek sıkıntı kendi kurmadığı ve görünen o ki sıkıntılı bir kadroya koç olarak geliyor. Şu sezonu atlatırsa seneye kendi kafasındakileri uygular diye düşünüyorum. Ömer Uğurata da daha çok genç ona da ileride sıra gelecektir mutlaka. Bence de birlikte çalışsalar Ekrem hoca ile keşke. Ekrem hocadan sonra da o koçumuz olur.
 
Hayırlı uğurlu olsun. Geç kalınmış bir hamle. Hiç Ömer Uğurata macerasına girmeden göreve getirilmeli, hatta yapılacak transferler de Ekrem Hoca'nın isteğine göre yapılmalıydı. Kulüp tarihinin en zor zamanlarından birinde bir Galatasaraylı olarak elini taşın altına koyuyor. İşi çok zor. Allah yardımcısı olsun.
 

Üst