2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Şu anki transfer politikamızı hiçbir taraftar bilmiyor hatta yönetim bile bilmiyor bence. Para edecek bütün oyuncuları satacağız galiba Belhanda, Maicon vs. sonra da bedava veya kiralık oyuncular bakacağız gibi duruyor. Devre arasında takımı komple değiştirmek ne kadar doğru olur bilmiyorum çünkü tarihte hiçbir takım devre arasında kritik yerleri değiştirerek şampiyon olmadı.
 
Emre Taşdemir beğendiğim bir futbolcuydu. sakatlık olayını çözerse mutlaka faydalı olur.
Alan Carvalho tamammış ama bizim istediğimiz oyuncu mu bilmiyorum.
 
Alan'da işler karışık 19 ocak ta sözleşmesi bitiyor ancak bazı yerlerde kulübün sözleşmesini opsiyon kullanıp otomatik 6 ay uzattığı yazıyor ve yıllık ücretinin 6 milyon euro olduğu yazıyor.Forvet transferi yapsınlar gerekirse genç oyuncu olsun ama alsınlar artık şunu.
 
Leipzig maçının ilk yarısını izledim.
Rakip defanstan 2 kişiyi sırtına alıp götürecek bir 9 numara lazım Galatasaray’a. Mustafa Cengiz’e göre 3 büyükler arasında en çok gole sahip forvet hattı Galatasaray’da olduğu için sorun yok. İnan edin vırt zırt. Başka numarası yok.
Sinan ilerde tek olamaz. Keşke sene başında 3,5e bakmadan gönderseydik.
 
Biz Eren'e laf ediyoruz tamam gol yollarında filan becerisi iyi değil ama hiç değilde mücadele ediyordu.Ama asıl Sinan'ı göndermemiz gerekiyormuş bugün onu anladık ve görünen forvette gelmeyecek Emre ve Marcao ile transferi kapatacağız.

Katılıyorum bence de Eren'e gereksiz yükleniliyor. Evet belki Gomis gibi takımın gol yükünü sırtlayacak bir oyuncu değil ama bu kadar itin şeyine de çıkarılacak bir oyuncu değil. Yedek forvet olarak durmalıydı zaten sözleşmesi sezon sonunda bitiyor, uzatmazsın olur biter. Böyle yaparak hem oyuncuyu tamamen kaybediyorsun hem de oyuncuyu satmakta zorlanıyorsun çünkü biz gönderirken adam gibi göndermesini bilmiyoruz. Mobbing yaparak gönderirsen oyuncunun değeri düşer ve para kazanamazsın.
 
Bu da bizim **** yönetime yazar. Ağzımı bozmak istemiyorum. Şimdi Alan gelince nolucak zannediyorsunuz? Tek forvet olacak. Adam 2 maç boş geçsin bakın nasıl kurda kuşa yem oluyor basında. Onu geçtim Allah korusun 1 ay sakatlansa forvette kim oynayacak. Neresinden tutup sövsen elinde kalıyor..
 
Belhanda'yı da satmışlar.
Emre 1-2 ay daha yok. Rodriguez gitti. Belhanda'yı da gönderiyorsun. 1 hafta sonra maçlar başlıyor. Malesef ki Selçuk ile ikinci yarıya giricez. Forvet konusunu açmaya gerek yok zaten. Diyecek söz bulamıyorum...
 
Köfte ekmekçi taraftar grubuda büyük başkan diyordu salonda.Yalnız bu seferde transferler olmazsa Fatih hoca lafı bindirir geçer.Abdürrahim denen zat hala eski kafa ile transfer yapıyor.Allah hocaya ve bize sabır versin.
 
Hozamla mukemmel bir isbirligi icindeyiz hic kimse merak etmesin Allahin izniyle 4. havalimani ihalesini de alirsam forveti siz o zaman gorun. Di mi Fatih Hozam :)
 
“Forvet alınmazsa biz sahaya iner forvet oluruz , kenetlenin” diyen ahmak sürüsü oldukça her dönemi boş geçeriz merak etmeyin. Kulübün durumun ülkenin durumuyla yarışır halde.
 
WKQS5L.jpg
 

Üst