• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2021-2022 Euroleague

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Furkan Dillice
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
Marko Simonovic Bulls'la mı anlaştı ben mi yanlış görüyorum, Sportando yazdı. Bildiğimiz 35'lik Simonovic değil mi bu ?
Kokoskov mevzusu da çok sinir zıplatmıştır karşı tarafta. Yani adam çok ilginç bir adam. Transferleri yapıp takımdan mı gidecek çözemedim. Zaten aylardır gitmeye yol yapıyor gibiydi.

Marko Simonovic Bulls'la mı anlaştı ben mi yanlış görüyorum, Sportando yazdı. Bildiğimiz 35'lik Simonovic değil mi bu ?
Kokoskov mevzusu da çok sinir zıplatmıştır karşı tarafta. Yani adam çok ilginç bir adam. Transferleri yapıp takımdan mı gidecek çözemedim. Zaten aylardır gitmeye yol yapıyor gibiydi.

99'lu olan. Mega Leks'te oynuyor.

İyi bari akıl sağlığımı korudum. İyi küfür edecektim NBA'e.

Micov Buducnost ile anlaşmış fakat işin ilginç kısmı şu; Galatasaray formasıyla paylaşmışlar hoş geldin diye.

Obradovic'in Partizan 5 numara pozisyonu için Gaziantep'li Jaiteh'i istiyormuş...

Othello Hunter > Bayern. Trinchieri’nin transfer politikasını çok beğeniyorum.

Kokoskov Dallas yolcusu. Adama ne kadar küfretseler az. Ben bile bilendim herifin yaptığına. Geldiğinden beri hep emanet takıldı, hezimetler yaşattı; şimdi de kadro kurdurup arkasını dönüp gidiyor.

Fenerbahçe, Pitino ya da Schiller çözebilirse bence + bile yazabilir ama Kokoskov'un Avrupa kariyerinin bitişi gibi bu.

Fenerbahçe, Pitino ya da Schiller çözebilirse bence + bile yazabilir ama Kokoskov'un Avrupa kariyerinin bitişi gibi bu.
Pitino ok ama Schiller için erken fb seviyesi. Kim var boşta fb'ye uygun koç?
Trinchieri'yi isterler ama o da kulübünü bırakmaz bence bu aşamada

Kokoskov zaten NBA’de devam eder. Avrupa’yı pek umursadığını ya da orada işsiz kalıp döneceğini sanmıyorum. FB için Djordjevic olabilir; boştaydı sanırım ? Pardon Başkan Ali Koç’tu; Erdem Can’la sezona başlar onlar.

Udoh Bolonga'ya imza. Atmis.
Yaslandi ama bûyûk iş yapmislar.

Kokoskov zaten NBA’de devam eder. Avrupa’yı pek umursadığını ya da orada işsiz kalıp döneceğini sanmıyorum. FB için Djordjevic olabilir; boştaydı sanırım ? Pardon Başkan Ali Koç’tu; Erdem Can’la sezona başlar onlar.
Sportando yazmış; Fener Djordjevic’i düşünüyormuş :D

Fenerlilerin yeni koç ile ilgili beklentilerini görüşlerine bakıyorum. Erdem Can koç olsun diyen bir kesim var olsun bence de bizim açımızdan iyi olur fener zayıflamış olur ama akılcı bakmak gerekirse hayat da basketbol da bence o kadar romantik değil. Erdem Can koç olsun görüşünün Ömer Uğurata koç olsun görüşünden bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Yabancı koç tercih edeceklerdir diye tahmin ediyorum. Djordjevic ve Pitino'dan birini tercih ederlerse kendi adıma şaşırmam. Reneses iyi bir tercih olur benim çok beğendiğim bir koçtur.

Kokoşkov'un gitmesi şikecilerin işine gelir. Yeni gelecek koç ondan kötü olamaz.

Kokoşkov'un gitmesi şikecilerin işine gelir. Yeni gelecek koç ondan kötü olamaz.
Erdem Can size uyar o zaman:) Bence Kokoskov gayet iyi koç fb bu durumdan karlı çıkmaz hele ki de sezonun bu döneminde.

Erdem Can size uyar o zaman:) Bence Kokoskov gayet iyi koç fb bu durumdan karlı çıkmaz hele ki de sezonun bu döneminde.
3 maçta 90 fark yediler Efes'ten. Ne olursa olsun o kadronun hakkı bu değil.

3 maçta 90 fark yediler Efes'ten. Ne olursa olsun o kadronun hakkı bu değil.
bence Efes çok iyiydi fb çok kötü değildi. Efesle yapılan maçlar çok baz alınmamalı. Son birkaç sezonda efes hemen hemen herkesi o şekilde yendi zaten. Olayı buradan okursanız bence yanılırsınız. Kadrosuna ve bütçesine göre bence Kokoskov gayet başarılıydı.

Kazan güzel transferlerine bir de Jekiri'yi eklemiş.
Zalgiris de Emmanuel Mudiay'i almış...

Kokoskov ayrılığı resmileşmiş.

Geri