2021-2022 Euroleague

Marko Simonovic Bulls'la mı anlaştı ben mi yanlış görüyorum, Sportando yazdı. Bildiğimiz 35'lik Simonovic değil mi bu ?
Kokoskov mevzusu da çok sinir zıplatmıştır karşı tarafta. Yani adam çok ilginç bir adam. Transferleri yapıp takımdan mı gidecek çözemedim. Zaten aylardır gitmeye yol yapıyor gibiydi.
 
Kokoskov zaten NBA’de devam eder. Avrupa’yı pek umursadığını ya da orada işsiz kalıp döneceğini sanmıyorum. FB için Djordjevic olabilir; boştaydı sanırım ? Pardon Başkan Ali Koç’tu; Erdem Can’la sezona başlar onlar.
 
Fenerlilerin yeni koç ile ilgili beklentilerini görüşlerine bakıyorum. Erdem Can koç olsun diyen bir kesim var olsun bence de bizim açımızdan iyi olur fener zayıflamış olur ama akılcı bakmak gerekirse hayat da basketbol da bence o kadar romantik değil. Erdem Can koç olsun görüşünün Ömer Uğurata koç olsun görüşünden bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Yabancı koç tercih edeceklerdir diye tahmin ediyorum. Djordjevic ve Pitino'dan birini tercih ederlerse kendi adıma şaşırmam. Reneses iyi bir tercih olur benim çok beğendiğim bir koçtur.
 
3 maçta 90 fark yediler Efes'ten. Ne olursa olsun o kadronun hakkı bu değil.
bence Efes çok iyiydi fb çok kötü değildi. Efesle yapılan maçlar çok baz alınmamalı. Son birkaç sezonda efes hemen hemen herkesi o şekilde yendi zaten. Olayı buradan okursanız bence yanılırsınız. Kadrosuna ve bütçesine göre bence Kokoskov gayet başarılıydı.
 

Üst