• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2021-2022 Euroleague

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Furkan Dillice
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
Bayern-Real maçında teknik fauller havada uçuştu.Son 3dk kala ise 5'leyip hem Tavares hemde Poirier oyun dışı kaldılar,Bayern'de 4 sayı öne geçti.Ardından yaptıkları 4 hücumun 3 tanesinde top kaybı yapıp maçı kaybettiler.

Maçta bir pozisyonda pota altında Causeur bomboş topla buluştu.Corey Walden uzun eşek oynar gibi ayağınıda çarparak üzerinden atladı.Hakemler hiçbir şey çalmayıp,hemen dönüşünde Causeur'a savunma faulü,Real benchinede teknik faul çaldılar.Hani neyin nesi bu ? Adamlar haklı itiraz ederken,neyin ego tatmini bu ?

Hakemler her yerde eyyamın kralını yapıyorlar.Futboldada,basketboldada elit maçlarda eyyamın kralı oluyor.

Efes bu sezon keyif vermiyor. Geçenlerde bir arkadaş yazmıştı; kendilerine geldiklerinde iş işten geçmiş olacak. Maccabi beni şaşırtıyor bu sene. İnanılmaz form tuttular. Arka arkaya seri galibiyetlere geçtiler içeride dışarıda.

20 senedir falan Euroleague izlerim.Maccabi 20 senedir hizli hucumu en iyi oynayan takim.Bu ne muthis bir istikrardir yahu helal olsun adamlara.

Loser CSKA son saniyede Maccabi’nin hatasıyla mağlubiyetten kurtuldu.

Pana - Kazan maçı evlere şenlik. Basketbol topunu ilk kez tutan küçük çocuklar gibiler. Bol bol shaqtin fool izliyorum.

Micic bu aksam oynamaya gelmis.Oynamaya gelince de Avrupa’da onu savunabilecek bir oyuncu yok.

Larkin falan hikaye ya.Bu takimda bir Micic iki Simon.

Yalnız efsane bloklar çıktı bu akşamki maçlarda.

Baskonia bu sene 2016/2017 Gs’si gibi takiliyor Euroleague’de :)

Of maca bak.Fb Beko Milano.Fb Beko’nun son maclardaki cikisinin suni mi yoksa gercekci mi oldugunu gosterecek mac budur.Gecen sezon da buna benzer bir cikisin ardindan Efes tarafindan sahadan silinmislerdi.Milano cok iyi takim ve bence rotasyon anlaminda defolari en az olan takim.Bu mac belirleyici olur Fb Beko icin sezonun geri kalani icin.

Vesely başladı gereksiz tiyatro oyunculuğuna. Kendini yerden yere atmalar... Oyununa bak be adam.

Melli arkadan vurmasa; ne güzel izleyecektik, Vesely mi poster oluyor Hines mı diye. Efsane bir sahneydi havada.

Melli buralara bir tik fazla.Basima bir sey gelmeyecekse Mirotic’ten daha cok begeniyorum.

Milano dümdüz etti. Resmen kayaya çarpmışa döndüler. İlk periyodun bitimine 2.30 var ama Fener'in henüz saha içi basketi yok. 1 sayı atabildiler çizgiden.

Uzun suredir boyle bir ilk ceyrek izlememistim bu seviyede.22’ye 3 nedir ya :)

Ataşehir'de Eurolig rekoru kırılıyor sanırım. 3 sadece.

Yalniz Ulker Arena Euroleague’in en soft 3 4 atmosferinden biri.Seyircinin en ufak etkisi yok resmen.

Eğer Şehmus şansa boş turnike atmasaydı 22-1 .. Yani inanılmaz bir şey. Hatta Vesely 1 tane kaçırsa , ilk periyot skoru 22-0 olacaktı. Var mı Eurolig'de daha az sayı atılan bir periyot ? Sanırım rekor şu an Fener'e geçti.

2 basket ust uste gelince costu sari tribun :)

Geri