2021-2022 Euroleague

Bayern-Real maçında teknik fauller havada uçuştu.Son 3dk kala ise 5'leyip hem Tavares hemde Poirier oyun dışı kaldılar,Bayern'de 4 sayı öne geçti.Ardından yaptıkları 4 hücumun 3 tanesinde top kaybı yapıp maçı kaybettiler.

Maçta bir pozisyonda pota altında Causeur bomboş topla buluştu.Corey Walden uzun eşek oynar gibi ayağınıda çarparak üzerinden atladı.Hakemler hiçbir şey çalmayıp,hemen dönüşünde Causeur'a savunma faulü,Real benchinede teknik faul çaldılar.Hani neyin nesi bu ? Adamlar haklı itiraz ederken,neyin ego tatmini bu ?

Hakemler her yerde eyyamın kralını yapıyorlar.Futboldada,basketboldada elit maçlarda eyyamın kralı oluyor.
 
Of maca bak.Fb Beko Milano.Fb Beko’nun son maclardaki cikisinin suni mi yoksa gercekci mi oldugunu gosterecek mac budur.Gecen sezon da buna benzer bir cikisin ardindan Efes tarafindan sahadan silinmislerdi.Milano cok iyi takim ve bence rotasyon anlaminda defolari en az olan takim.Bu mac belirleyici olur Fb Beko icin sezonun geri kalani icin.
 
Milano dümdüz etti. Resmen kayaya çarpmışa döndüler. İlk periyodun bitimine 2.30 var ama Fener'in henüz saha içi basketi yok. 1 sayı atabildiler çizgiden.
 
Eğer Şehmus şansa boş turnike atmasaydı 22-1 .. Yani inanılmaz bir şey. Hatta Vesely 1 tane kaçırsa , ilk periyot skoru 22-0 olacaktı. Var mı Eurolig'de daha az sayı atılan bir periyot ? Sanırım rekor şu an Fener'e geçti.
 

Üst