2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Fatih hoca sonrası isimleri td lik için geçen Torrent, Kovac, Bülent Korkmaz falan yetersiz isimler.
Yerli olarak Okan Buruk, yabancı olarakta Favre ya da Roger Schimtd hamleleri çok daha iyi olur. Ama açıkçası kim olursa olsun işi Fatih hoca sonrası geldiği için çok zor olacak. İnşAllah takımımız için hayırlı ve başarılı bir karar alınır...
 
Fatih hoca sonrası isimleri td lik için geçen Torrent, Kovac, Bülent Korkmaz falan yetersiz isimler.
Yerli olarak Okan Buruk, yabancı olarakta Favre ya da Roger Schimtd hamleleri çok daha iyi olur. Ama açıkçası kim olursa olsun işi Fatih hoca sonrası geldiği için çok zor olacak. İnşAllah takımımız için hayırlı ve başarılı bir karar alınır...
Okan uzak dursun bizden yıllar önce kankası Emre ile bedava İnter'e gidip sonra verilen parayı az bulup bjk ya giden 400-500 kişilik başatşehirin baskısına dayanamayan adam bizden uzak dursun.
 
İyi bir yabancı hoca eğer kendi ekipleriyle şubeyi baştan aşağı yönetmeyi kabul etmezse benzer şartlarla Bülent Korkmaz ile anlaşılması gerektiğini düşünüyorum. Alanya'dan ayrılması oldukça tuhaftı ama iyi top oynatıyor, kulüpte de Fatih Hoca'dan bile çok daha fazla kredisi var.

En önemlisi de kulübeye iyi yardımcıların gelmesi. Özellikle de takım gençleşecekse bu oyuncuları geliştirecek koçlara ihtiyacımız olacak.
 
Sezon sonuna kadar domenec ile devam edip, gelecek sezonda teknik ekibi olan, gerçek profesyonel ve FUTBOL oynatmaya çalışan bir hoca ile devam etmeliyiz. 2.5 yıldır berbat bir teknik ekip, profesyonel yapıdan uzak, futbol oynamayan bir takım izledik. şu 2.5 yılda kim olsa bu kadar sabredilmezdi.. mesela basketbol ekibimiz ekrem hoca ile devam etti ama ekrem hoca bunu istemem vb şeyler demedi ve iyi bir personel dağılımımız oldu. farkındaysanız basketbol takımımız gelecek adına umut veriyor. 1 senede dipten çıkıp, eski seviyemize döndük. gelecek sezonlar içinde euroleague katılım ve ligde şampiyonluğa oynayacağımızı hissettiriyor kuralan yapı.
 
Bence anlaşılacak teknik adam kadroya göre seçilmeli. Bu takımın az çok neyi iyi yapabildiği belli bu yapabildiği şeylerin aksini oynatan bir adamı getirirsen proje diye adlandırdığın şeye ihanet etmiş olursun. Benim gönlümden geçen genç bir Alman teknik adam olmuyorsa ise Avusturya ekolünden bir isim isterim son zamanlarda iyi hocalar çıkartan bir ülke. Yeni gelecek isim eğer bu hafta gelirse de kendisi çok zorlu bir fikstür de bekliyor olacak.
 
Son düzenleme:
Bence sorun sadece teknik kadroda değil. Mevcut kadro çok vasat , kesinlikle ilk 11 için 5-6 futbolcu , kaliteli yedek içinde 4-5 futbolcu transferi lazım.
Takımın hemen ; Babel ,Feghouli, Lyundama , Yedlin , Assancou ve akabinde Diagne , Morutan , Van Haoulttan kurtulması lazım. Duruma göre Omara da bakılmalı.
Yerlilerde de ciddi temizlik yapılmalı.
 
Son düzenleme:
Torrent gelmiş hayırlı olsun. Kendisi hakkında çok komik yorumlar görüyorum sosyal medyada. Sen git futbol tarihinin belkide en iyi takımını çalıştıran hocalardan biri ol sonra gelsinler burada sanki futbolun içine dün girmişsin komik komik yorumlar yazsınlar. Elbette birinci adam olmakla yardımcı olmak çok farklı ama ciddi anlamda saygı duyalacak bir taktisyen Torrent. Avrupa'nın iyi takımlarında ki yardımcılar bizde ki gibi değilki bildiğin bu işe hep birlikte kafa yoran teknik ekipler. Torrent doğru tercih midir yada başarılı olur mu bilemiyorum açıkcası işi çok zor. Terim 'in üzerine gelmesi taraftarın sabırsızlığı falanda kendisini çok zorlayacak etmenler.
 
Ben kariyerli yabancı bir hoca olsam Galatasaray'ada Fenerbahçe'yede,Beşiktaş'ada gelmem.Senin ülkendeki taraftarlar sabırlı mı değil,üzerinde baskı olacak mı olacak,peki senin takımlarının Avrupa'da devamlılığı olan başarısı veya ilerleyişi var mı yok ? Potansiyelli oyuncuların var mı yok.Ligde şampiyonluk amacın var mı yok.Seneye Avrupa'ya gitme olanağın yüksek mi değil.Ne cezbedecekte gelecekler ?

Taraftarında gelen kim olursa olsun belli noktaya dek sabır göstermesi lazım,baskı oluşturmaması lazım.Yönetimi her zaman eleştirelim fakat tepkiyi yanlış kişiler üzerinden yapmayalım.

İnsallah Torrent ve takımımız için hayırlısı olur.
 
Ben yabancı hocadan yana olduğum için Dome Torrent'e negatif yaklaşmıyorum. Top class bir yabancı hoca getiremeyeceğimize göre bu tip hocalara yönelmek sürpriz olmadı. Hayırlı olsun. Çok umutlu değilim ama umarım başarılı olur.

Lakin merak ettiğim bir konu var. Hoca için neden bir imza töreni yapılmadı? Adam gece uçaktan indi, sabah idmana çıktı. Ne web sitesinde bir haber var, ne bir basın toplantısı? Bu mudur Burak Elmas'ın vaad ettiği kurumsal iletişim?
 
Hangi takımı tuttuğunun bir önemi yok mevcut statüsünde. Ben de bir GS'li olarak Fenerbahçe'de tercüman veya benzer statülerde görev alırım tabii. Ancak geçmişteki söylemleri, paylaşımları, twitleri önemlidir.
 

Üst