Fatih Terim

Twitterda sürekli Fatih hocamızla ilgili birçok şey tt oluyorken,Fatih hocanın bu paylaşımı yapmasını samimi bulmadım.Birkaç yıl sonra yine kendisine teklif gelirse ''Galatasaraylı Fatih yuvasına geri döndü'' diyerek gelmez mi ?

Daha önce bir daha hoca olarak gelmeyeceğim dedikten sonra gelmedi mi ?

Bu paylaşımı yapmasa ve herhangi bir spor programında son durumlarla ilgili konuşsa,kendi itibarıyla ilgili konuşsa benim için çok daha samimi olurdu.Mesela kişilerin önemi yoktur,Galatasaray'a hep birlikte sahip çıkmamız lazım şeklinde paylaşım yapsa daha güzel olmaz mıydı ?
 
Benim fikrime göre; hoca biraz kamuoyuna oynamayı seviyor. Özellikle camianın nabzına güzel şerbet veriyor bunu seviyor. Jest ve mimikleri, poz kesmeleri, paylaşımları, her bir tavrı buna örnek. Bu benim fikrim tabii. Ayrılış şeklinin şık olup olmadığı noktasına gelirsek; milyonlarca kişinin küfrettiği, herkesin nefret ettiği Demirören'le gülücükler içinde pozlar vererek bizi bırakıp gitmesi de çok şık değildi sanırım. Bir Fatih Terim aşığı olarak hazmedememiştim o gün o olayı.
 
O dönem iktidarla arası iyiydi hatta iktidarla arası genelde hep iyiydi. Başakşehir ve Adana'da 2 stad da ismi var. rte belgeselinde de yer aldı kendisi yani öyle boş hülyalara kanmayın. Yakın arkadaşı Mehmet Ağar'ın da hangi cenahta olduğuna bir bakın.
 
Fatih Hoca ile yolların ayrıldığı haberleri gelmeye başlar başlamaz yorumcular Milli Takım yolunu yapmaya başlamıştı ama sonradan bu söylemler duruldu.
 
Fatih Hoca ile yolların ayrıldığı haberleri gelmeye başlar başlamaz yorumcular Milli Takım yolunu yapmaya başlamıştı ama sonradan bu söylemler duruldu.
Terim daha çalışamaz herhangi bir yerde başkan sebebini açıklayamam dedi ama bence bürokrasiden uyarı geldi başkana mustafa cengiz o bürokrasiden gelen birisi olarak söylemişti muhtemelen mehmet ağar bağlantıları ile ilgili olduğunu düşünüyorum başarı başarısızlık nedeniyle olmadı değişim onu söyleyebilirim
 
Egosundan, kiniinden canıyla uğraşan rahmetli Mustafa Cengiz’e bile neler yaptığını unutmadık. Bu karakterde birinin hiçbir hareketinde samimiyet aramam. Uzak olsun..
Bu anlamsız kindan vazgeç arkadaş asıl uzak olması gereken bu ön yargılı, anlamsız kinci, doğruları hizmetleri unutan bu garip zihniyettir. Bu adam Türk futbolunun en büyük figürlerindendir haliyle egosu olacak abes-i iştigal ama Guardiola'da ego yok mu? Rahmetli MC ve A.Albayrak'ın inde kendisine büyük hataları oldu ama karşılıklı oldu herşey.. Herkesin önünde böyle garip yönetim antrenör çatışması bir daha görmeyiz umarım..
 
Son düzenleme:
Son 2.5 sezonda başarısız olduğunu herkes biliyor buna rağmen taraftar kimseye göstermeyeceği sabrı göstermiştir fatih terime. kalmalı diyenler son 2.5 sezondur sahadan habersiz sanırım. son 2 sezon olduğu gibi bu sezonda kupasız kapatacağız ve 2.5 yılda sahada da her sezon daha kötüye giden bir galatasaray gördük.
 
Son düzenleme:
Son 2.5 sezonda başarısız olduğunu herkes biliyor buna rağmen taraftar kimseye göstermeyeceği sabrı göstermiştir fatih terime. kalmalı diyenler son 2.5 sezondur sahadan habersiz sanırım. son 2 sezon olduğu gibi bu sezonda kupasız kapatacağız ve 2.5 yılda sahada da her sezon daha kötüye giden bir galatasaray gördük.
Kesinlikle haklısın şampiyonluktan sonra ciddi bir ivme düşüşü oldu, Gomis'in gidişi herşeyi yerle bir etti büyük düşüşün başlangıcıydı Gelmiş geçmiş en büyük golcülerimizden biri olan oyuncumuza 1.5 milyon fazla vermeyeceğiz diye çok daha fazlasından x50milyon dolarlardan olduk...Abdürrahim efendinin divan konuşmasını unutmuyorum "Galatasaray'ın geleceğinin yok olmasına izin veremezdik'" diyordu şampiyonluğu getiren adam +2 yıldan 1.5tan 3 milyon zam istedi diye bunları söyledi 3-5 milyona koca Galatasaray'ın geleceği gidecekmişmiş uyutmak istediler herkesi...Diagne'te 13 milyonu bir seferde sokağa attlar futbolcuya verileni saymadım daha ve Galatasarayımızın bu aymaz adama 4 yıl katlanmasına, sportif olarak çökmemize zemin hazırladı... Kimse rahmetli MC ve yönetimini bunlardan iyiydi diye savunmasın...
Saygılar.
 
Son düzenleme:
CDF1B953-A758-4AE6-9E5E-C00920E95B0A.png
Ah be Hocam nasil raki icersin ? Raki fiyatlarindan haberin yok galiba ? Yoksa menajerlerden goturdugun paralarla mi iciyorsun (!) ? Bir de rakinin yaninda nasil peynir ve kavun olmaz ? İstifa.. Dusmedi mi bu daha ya buralara ?
 
Kovulduğundan beri rahat duramıyor. Dışardan nasıl karıştırsam diye 7/24 düşünüyor. Sürekli birileriyle görüştü haberleri, basına foto servis etmeler, satılık kalemlere haber yaptırmalar. Aile üyelerinin çocukça paylaşımları… Başarısızlığı kabullenip önüne bakmak varken, bu neyin egosu, kibiriyse artık.

Gönderildikten sonra kendisinden “Galatasaray’a, hocasına, yönetimine vs. sahip çıkalım” diye bir şey duydunuz mu? Hani aslolan Galatasaray’dı? O kural sadece, Galatasaray’dan para kazanırken, gündemdeyken, popülerken geçerli oluyor demek ki. Şeyhi o kadar çok uçurdular ki, kulübü yaratan kişi zannediyor kendisini. Kapıdan kovulduğu yere bacadan girmeye çalışıyor. Umarım bir daha hiçbir şekilde kesişmez yollarımız.
 
Stadda locası olan şahıs neden davet bekler? Daha doğrusu neden davet haberlerini yaptırır. İbrahim Seten ile bu yakınlık neden? Hani bu bipçiler ayağını kaydırmıştı? Arkadaş bağınız sadece Galatasaray'a olsun. Menajer damadı olanlara değil.
 
Şov yapmak istese maça gider, şovunu da yapar,kimse de gıkını çıkaramaz.Kovulmadan 3 gün önce bırakmak isteyip de yok olmaz hocam devam diyenlere, gereğinden daha medeni bir cevap vermiş.Umarim genel kurulda konuşur da ne olup bitmiş anlamış oluruz.Zaten ibra olamayıp başkan giderse ki Terim'i kovduğu halde,çapsız bulduğum halde yine de kalmalı, seçim aynen hoca değişimi gibi zamansız olur,gelecek yönetimin seçim kozu yine Terim olur.
 
Once para veren birileri ciksaydi bari. Sonra alkislariz hep beraber.
Gecen sene de hoca vardi satis olmadi mesela. Onun yerine eski 20 kusur milyon euro gorduk.
5 topcuya 70m deger yazmislar, bir baska populer referans sitesi kiraliklar ve free ayrilacaklar haric komple takima 80-85m deger yazmis. Hocanin basarilarini merak eden, alkilsamak isteyen olursa zaten muzeyi gezmesi yeter. Bu biraz yapistirma durmus.
 
Fatih hocamizdan bu insanoglu ne bekliyor hala cozebilmis degilim.. 10 yilda 10 sampiyonluk mu ? Hangi hoca bunu yapabilmis.Mourinho,Conte,Tuchel gibi hocalarin ara ara rakiplerine sampiyonluklar kaptirdiklarini goruyoruz.Gecen sezon averajla kacan sampiyonlukta hocaya asla ve asla suc bulmuyorum. Hocanin fenerasyona karsi nasil tek birakildigi ortada,Albayrak bir oyle,bir boyle ne dedigi belirsiz hoca ve bir onceki baskan arasinda gidip geldi.Yine muthis bir geri donusle bana gore cok basarili oldu Imparator. Bu sezon basinda genclestirme politikasi yanlis yapildi. Kadro kimyasi yanlis kuruldu. Burda zincirleme hatalar soz konusu. Hagi,Popescu vari ( Taslica,Aboubakar,Fernando) tarzi 3-4 yildiz etrafina gencler alinsaydi iste kimya tam oturmus olurdu. Berkan-Taylan ikilisini Malatyaspora koyun cidden hic farketmez. Bizde ilk 11 oynamalari ciddi mucize. Omer Bayram vs saymiyorum bile. Bu sene yapilan hatalar oldugu acik. Ama genel baktigimizda Fatih hocamizin yanina kimse yaklasamaz. Bunu umarim basta siyasi destekli ilerleyen Abdullah Avci olmak uzere diger Terim kompleksi ile yasayanlar biliyordur.
 

Üst