• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Fatih Terim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tugay Aktepe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Hocam inşallah başarılı olur.

Bu Pana bizim efsaneleri bir bir takımın başına getiriyor. Sırada kadın basketbol takımı için Ekrem Memnun var herhalde 😄

Bu Pana bizim efsaneleri bir bir takımın başına getiriyor. Sırada kadın basketbol takımı için Ekrem Memnun var herhalde 😄
Panalıların forumuna girebilseydim Ekrem hocayı önerecektim ama üye olmak zorundaymışız :D Ekrem hoca da giderse evime kocaman pana bayrağı asarım valla hahah.

Panalıların forumuna girebilseydim Ekrem hocayı önerecektim ama üye olmak zorundaymışız :D Ekrem hoca da giderse evime kocaman pana bayrağı asarım valla hahah.
Kesinlikle artık ikinci takımımız Panathinaikos oldu 😄 iki efsanemizde çok başarılı olur umarım.

Panathinaikos'u şampiyon yapar.

Bir başkanlarına filan bakayım dedim Panathinaikos da baya farklı bir yapı varmış. En üst yapı Panathinaikos AO onun başkanı ayrı Panathinaikos FC futbol başkanı ayrı, Panathinaikos BC basketbol başkanı ayrı, Panathinaikos VC voleybol başkanı ayrı yani her branşın ayrı ayrı. İnşallah hoca başarılı olur.

İnşallah hoca başarılı olur ve Pana şampiyon olur.

Geri