2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Biz yine de beklentileri düşük tutalım. Galatasaray basketbolu ve yüksek bütçe, kolay kolay kavuşamayan ikililerden. Yapmak isteyen de engellenir.
 
Transfer konuşuyoruz da aklıma bu Şuacan Pişkin geldi ne oldu o çocuğa adam kariyerine neredeyse oynamadan Galatasaray adını yazdırdı vallahi.
 
Berk TT'ye gitmiş.Can Uğur Öğüt de Antep yapmış.Kartal muhtemelen kalır. Kenan epey kıymete biner Tofaş ve KSK'de yerli 1 numara yok onlardan biri alır muhtemelen. Bizim yedek guard Yunus Emre olacak herhalde bari Enes'i alsak 2 numara için
 
Son düzenleme:
Türk guard kalmadı piyasada. Can Uğur, Can Korkmaz, Berk, İsmail Cem falan transfer yaptı hep. Biz Rıdvan ve Yunus Emreyle sezona gireceğiz gibi. En azından Kenanı alsaydık.
 
Türk guard kalmadı piyasada. Can Uğur, Can Korkmaz, Berk, İsmail Cem falan transfer yaptı hep. Biz Rıdvan ve Yunus Emreyle sezona gireceğiz gibi. En azından Kenanı alsaydık.

Bütçeleri dramatik düşmedi ise Tofaş ve KSK , özelikle KSK, Kenan için kesenin ağzını açacaktır. Şaka maka Ege ve Rıdvan'dan biri belkide ikisi birden kaladabilir gerçekten.
 
Mahir gelecekse Ege kalmaz herhalde. Rıdvan iyi niyetle mücadele etmek dışında kalmak için yeterli bir performans göstermedi. Bu yerlilerle nasıl başarılı olacağız 6.yabancıyla gittiğimiz yere kadar herhalde. Ayıp gerçekten 7 takım arasında Daçka Telekom Bursa Bahçeşehir Tofaş Karşıyaka Antep en kötü yerli rotasyonunu oluşturmaya mı çalışıyoruz eldeki Goksenin ve Sadık ayarında bile yerli alinmayacaksa nasıl güçlenecek takım?
 
Yigit Arslan’a ne kadar buy out ister acaba Tofas ? En azindan 2 numaraya onu alirsak Bostla olasi bir Darius Thompson transferlerinde oyun kurucu yukunu bir nebze de olsa alabiliriz bu oyuncularin ustunden.Topu yere vurabilen yerli almamiz lazim.
 
Yiğit Arslan iyi oyuncu ama top getiremiyor sene başında çok zorlandık baski yapan takımlara karşı. Yiğit Yunus'tan iyi top getiren saklayan biri değil.

Bir uzun bir guard alacaksın yerli 2 kişi yeter.

Berkay Enes Taşkıran Bursasporla anlaşmış. Ne diyeyim ben size? Ligde dar rotasyonla ıkınarak oynamaya devam anlaşılan.
 
Son düzenleme:
Eğer Kenan ı almazsak organizasyon anlaminda sıkintı yasarız. Basarili oldugumuz su son 10-11 maclik donemde takimda topu getirebilen 3 tane ana oyuncumuz vardı. Bost Canaan ve Melo. Yine 3 tane top getirebilecek oyuncu lazim takıma.
 

Üst