Yabancı transferlerinde buralar bayağı alev alacak gibi. yerli transferlerinde ise tam tersi
Güzel takımdı. Tufan olsaydı ve 5.yabanciyi Britton Johnsen yerine doğru dürüst kullansaydık belki kupamız olurdu. Gaines sert mücadeleci bir adamdı Hite 'in da yeri ayrıdır bende.Mümkünse Gaines ayarında 4 gelsin de undersize kalsın, ben fitim. hücum rebo toplayıp ekmeğini taştan çıkartan, taş gibi 4 numaraydı. O tip 4 numaralar pek kalmadı zaten artık.
O kadronun posteri de hala durur evimde.
Darius thompson anladığım kadarıyla Melo'nun ikamesi pek değil, tam anlamıyla combo gard. Bost giderse diyede bir sordurulmuş olabilir çünkü kontratı da devam ediyormuş ama savaş durumundan dolayı ayrılan kesimden. Eğer ön alana bu tipte bir isim bakıyorsak 3 numaraya bir saf skorer bakacağız heralde diğer türlü yerliler bu kadar yetersizken üretme konusunda sezon genelinden sıkıntı yaşarız. Belkide Egehan da kovalanıyordur hala resmi bir açıklama gelmedi Efesten.
Pistiolis 'in Obra geleneğinden geldiğini düşünürsek işi savunmadan başlatmak istiyordur. Thompson' ın da savunma özelliği var heralde ama ligde underdog olarak bir şeyler yapmak istiyorsak bir tane şuursuz bir skorere ihtiyacımız var en azından onun riskini almalıyız.Melo'nun ikamesi aradığımızı sanmıyorum çünkü onun transfer süreci biraz piyangodan çıkmıştı. Şimdi daha keskin bi oyun tarzına gideceğimizi düşünürsek Rob Gray, Darius Thompson gibi topu yere vuran kısalara gitmek daha doğru olur.
Forumun Twitter hesabından Erkan Yılmaz paylaşımı yapılmış. Açıklama bekliyoruz
Bana temenni gibi geldi.Cunku acilan tag taraftar tarafindan gelen bir talep gibi.Erkan ile ilgileniyor muyuz, yoksa temenni mi?
Muhaymin ile anlaşmış olmamıza rağmen Erkan ile ilgleniyorsak bu sene sonundaki kadro mühendisliğimizi devam ettirmek istiyoruz demektir.
3 numarayı iki Türk ile geçip Bost-Canaan-Thompson rotasyonunu kovalıyor olabiliriz ki epey heyecan verir bu 3’lü
Belki orda şu mantık vardır uzun da Samet Furkan durumu netlesmese de Ahmet var. 2/3 hatta pg yi de katarsak boşta sadece Kenan ve Kartal var. Bana kalsa öncelik Mahir Ağva 'yı iptal etmek olmalı 1-1.5 m boşa gidecekEmre Akbaba transferinde donemin yonetimini almak mecburiyetinde birakan Ultraslani hatirlatti bana.4m Euroya mal olmustu bize.
Ayrica Erkan’i begenmeme ragmen bence boyle bir tag acilacaksa daha elzem bir ihtiyacimiz olan Furkan Haltali icin acilmali.(Onun icin de acilmamali da oncelik acisindan belirtmek istedim)
Amerikada kolej liginde oynuyor diye biliyorum. Hatta draft zamanı 1'ci tur ilk 15 içinde seçilir deniliyor.Bu Adem Bona vardı o nerede şimdi?