2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Mümkünse Gaines ayarında 4 gelsin de undersize kalsın, ben fitim. :) hücum rebo toplayıp ekmeğini taştan çıkartan, taş gibi 4 numaraydı. O tip 4 numaralar pek kalmadı zaten artık.
O kadronun posteri de hala durur evimde.
Güzel takımdı. Tufan olsaydı ve 5.yabanciyi Britton Johnsen yerine doğru dürüst kullansaydık belki kupamız olurdu. Gaines sert mücadeleci bir adamdı Hite 'in da yeri ayrıdır bende.

Gruptaki Charleroi maçında 35 yaşındaki Riddick uzunlarimizi denize dökmüştü. Kağıt üstünde 5 uzunumuz vardı parkede 3.

Underdog başaltı takım olmak daha heyecan verici en azından benim için ama sorun eldeki yerliler başaltı kalitesinde değil. Goksenin Sadık dışındakiler ligde kalmaya oynayan takımların seviyesindeki oyuncular, bir üst seviyeyi zorlayacak potansiyelleri düşük. Misal Bahcesehirdeki 4 kaliteli yerliyle doğru yabancılar bulursan herkesi zorlarsın.

Darius thompson anladığım kadarıyla Melo'nun ikamesi pek değil, tam anlamıyla combo gard. Bost giderse diyede bir sordurulmuş olabilir çünkü kontratı da devam ediyormuş ama savaş durumundan dolayı ayrılan kesimden. Eğer ön alana bu tipte bir isim bakıyorsak 3 numaraya bir saf skorer bakacağız heralde diğer türlü yerliler bu kadar yetersizken üretme konusunda sezon genelinden sıkıntı yaşarız. Belkide Egehan da kovalanıyordur hala resmi bir açıklama gelmedi Efesten.

Darius thompson anladığım kadarıyla Melo'nun ikamesi pek değil, tam anlamıyla combo gard. Bost giderse diyede bir sordurulmuş olabilir çünkü kontratı da devam ediyormuş ama savaş durumundan dolayı ayrılan kesimden. Eğer ön alana bu tipte bir isim bakıyorsak 3 numaraya bir saf skorer bakacağız heralde diğer türlü yerliler bu kadar yetersizken üretme konusunda sezon genelinden sıkıntı yaşarız. Belkide Egehan da kovalanıyordur hala resmi bir açıklama gelmedi Efesten.

Melo'nun ikamesi aradığımızı sanmıyorum çünkü onun transfer süreci biraz piyangodan çıkmıştı. Şimdi daha keskin bi oyun tarzına gideceğimizi düşünürsek Rob Gray, Darius Thompson gibi topu yere vuran kısalara gitmek daha doğru olur.

Melo'nun ikamesi aradığımızı sanmıyorum çünkü onun transfer süreci biraz piyangodan çıkmıştı. Şimdi daha keskin bi oyun tarzına gideceğimizi düşünürsek Rob Gray, Darius Thompson gibi topu yere vuran kısalara gitmek daha doğru olur.
Pistiolis 'in Obra geleneğinden geldiğini düşünürsek işi savunmadan başlatmak istiyordur. Thompson' ın da savunma özelliği var heralde ama ligde underdog olarak bir şeyler yapmak istiyorsak bir tane şuursuz bir skorere ihtiyacımız var en azından onun riskini almalıyız.

Bütçemiz yetersiz deyip Mahir Ağva ve Yunus Emre Sonsırma gibi kalitesiz oyunculara Milyonlarca TL dökmenin hiçbir anlamı yok. Bu ikisine vereceğimiz paranın üstüne 1-2 Milyon Tl daha koyup Kartal Özmızrak'ı ya da Furkan Haltalı'yı (bonservisiyle) alabiliriz. Geçen sezon başında Rıdvan, Ege ve Göksenin'de yaptığımız gibi boş yere para vereceğiz yoksa.

Emre Akbaba transferinde donemin yonetimini almak mecburiyetinde birakan Ultraslani hatirlatti bana.4m Euroya mal olmustu bize.
Ayrica Erkan’i begenmeme ragmen bence boyle bir tag acilacaksa daha elzem bir ihtiyacimiz olan Furkan Haltali icin acilmali.(Onun icin de acilmamali da oncelik acisindan belirtmek istedim)

Erkan ile ilgileniyor muyuz, yoksa temenni mi?

Muhaymin ile anlaşmış olmamıza rağmen Erkan ile ilgleniyorsak bu sene sonundaki kadro mühendisliğimizi devam ettirmek istiyoruz demektir.

3 numarayı iki Türk ile geçip Bost-Canaan-Thompson rotasyonunu kovalıyor olabiliriz ki epey heyecan verir bu 3’lü

Erkan ile ilgileniyor muyuz, yoksa temenni mi?

Muhaymin ile anlaşmış olmamıza rağmen Erkan ile ilgleniyorsak bu sene sonundaki kadro mühendisliğimizi devam ettirmek istiyoruz demektir.

3 numarayı iki Türk ile geçip Bost-Canaan-Thompson rotasyonunu kovalıyor olabiliriz ki epey heyecan verir bu 3’lü
Bana temenni gibi geldi.Cunku acilan tag taraftar tarafindan gelen bir talep gibi.

Emre Akbaba transferinde donemin yonetimini almak mecburiyetinde birakan Ultraslani hatirlatti bana.4m Euroya mal olmustu bize.
Ayrica Erkan’i begenmeme ragmen bence boyle bir tag acilacaksa daha elzem bir ihtiyacimiz olan Furkan Haltali icin acilmali.(Onun icin de acilmamali da oncelik acisindan belirtmek istedim)
Belki orda şu mantık vardır uzun da Samet Furkan durumu netlesmese de Ahmet var. 2/3 hatta pg yi de katarsak boşta sadece Kenan ve Kartal var. Bana kalsa öncelik Mahir Ağva 'yı iptal etmek olmalı 1-1.5 m boşa gidecek