• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Okan Gecir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Icardı transferi bitti mi ne oldu ? İnsallah almışızdır.

Profesyonel futbolcu Omar Elabdellaoui’nin sözleşmesi tek taraflı feshedilmiştir.

Marsilya, Amine Harit transferini açıkladı.

ÖZEL | Galatasaray, Freiburg'dan Roland Sallai'yi transfer listesine ekledi.

• Oyuncunun menajeri şu anda Istanbul'da! (Salim Manav)

Mauro İcardi, Galatasaray’a hayırlı olsun.

✈️ Galatasaray, PSG ve Arjantinli oyuncuyla anlaşma sağladı. (Ertan süzgün)

Icardi, Galatasaray'a hayırlı olsun.

📄 Galatasaray ve PSG kulüpleri arasındaki evrak işlemleri tamamlanıyor.

🔗 (Salim Manav)

Çağlar'ı alabilsek keşke.

Çağlar'ı alabilsek keşke.
Çağlar bize gelmesi zor gibi keşke olsa. Sakatlanmasaydı Mert Müldür daha iyi olurdu aslında çünkü sağ - sol bek ve savunmanın göbeğinde oynayabiliyor.

Bu senede yanlış transferler yapıyoruz ; Icardi ( sadece kiralık 3,250 milyon euro ) , Oliveria , Seferoviç.
Mertens çok kaliteli ana yaştan dolayı soru işaretleri var kafamda. Kanat da düşünüp 10 numaraya transfer yapmalı idik.
Torreria ve Midtjsö içime sinen transferler.

Aslında 18 milyon euroya Nelsonu satıp , bu paraya kaan+mert+ yabancı stoper almalı idik.

*Çağlar bakalım hangi Türk takımına gelecek. Bjk ve Fb yaparsa şaşırmam.

*Biz Mert'i niye alalım ki Dubois ve Boey varken.

*Anholt yerine geçen isimler tatmin edici değil, kalsa daha iyi sanki. Regulion olsaydı enfes olurdu.

*Kerem ve Yunus'u kesecek bir kanat oyuncuya ihtiyacımız var. Özellikle Kerem'i her maç yüzü çok asık. Maaşına uygun bir zam yapılmalı. Yunus'a da aynı şekilde. Mesela ben olsam Gaziantep maçında Barış Alper'i oynatırdım Kerem yerine.

*Bu takıma gerçek bir 10 numara şart. Evander olsa keşke...

Icardi yetmez.Lucas Moura da gelirse tam olur. Taylan,Berkan,Kerem,Yunus ile ne Messi,ne Ronaldo tam randimanli verim verebilir. Yapilmasi gereken sol aciga Emre Kilinc,saga Moura. Bu sablonda Icardi show yapar.

Buna penaltı verecek hakeme düdük astırırlar. Tamam, çifte standart var, yönetimin şimdiden MHK'yı filan sıkıştırması gerekiyor ama buna da penaltı denmez.

20.saniyede ayağa müdahale edip şutunu ve dengesini bozuyor yahu🤦‍♂️ neyse..

İcardi bakalım gelecek mi? Gelirse ceza alanı bitirici iz olur. Ama mesele ondan sonra başlıyor. Ceza alanına o topu getirecek oyuncuları ve oyunu bulmalıyız. Evander ve Moura bu konuda çok kritik isimler. Yoksa işimiz zor...

20.saniyede ayağa müdahale edip şutunu ve dengesini bozuyor yahu🤦‍♂️ neyse..

Gerçekten de hiçbir şey yok. Ayağı üzerinde sekmiş Mertens. Zaten topa vurmuş, ondan sonra müdahale varmış gibi sekmiş ve düşmüş. Birincisi hak var, hak yemek var. İkincisi de her şeye itiraz edersen ciddiyetini kaybedersin. Zaten hakkımızın yendiği pozisyonlar var, elle oynamada olduğu gibi. Sağlam şekilde onların üzerine gitsek yeter.

Mesele Icardi değil , mesele Falcao da olmadı. Bu adamlara pozisyonu kim hazırlayacak ? Bu adamlar topu ayağına isteyen, final pozisyonunda topla buluşturman gereken adamlar. Ben Falcao'nun ayağına top değmeyen maçları hatırlıyorum. Üçüncü bölgeyi organize edecek ne bir sistemimiz var ne de bir oyuncumuz. Şayet canavar gibi bir forvetin yoksa bu sistemle zor. Herkes de Gomis değil. Bu adamı alıyorsan takım halinde de iyi olacaksın. Bu adam da tamamlayıcı olarak 20-30 gol atacak. 29 yaşında Icardi'yi getirmek de başarıdır bu arada.
Gomis ve Seferovic'i yedeğe atacağız o zaman da Seferovic'e ne diyeceksin kızağa çekerken ? 4-4-2'ye dönsek dönebilir miyiz bu kadro yapısıyla onu da bilmiyorum.
Mertens'i de iyi görmedim geçen maç. Ama şu ortamda oyuncuları sağlıklı da değerlendiremiyorsun.

Bu takimi bozan 2 adam var. Abdulkerim gercekten kotu bir isim degil. Pva ve Kerem. Bu 2 oyuncu resmen takimin bu hale gelmesindeki en buyuk etken.. Acilen bu 2 isim gonderilmeli. Emre Kilinc ve bir sol bek transferi yapilirsa cok farkli olur. Ben bu 2 ismin gonderilip, AdanaDemirden Vargas(Sol acik) ve Caner Erkin'in alinmasini isterdim.

Çağlar Söyüncü haberleri çıkmaya başladı. Olursa stratejik açıdan çok önemli bir hamle olur. Rakiplerimizin almaması açısından çok önemli. Keşke 3 lü oynayabilen bir hocamız olsaydı derim...

Muslera

Nelsson Çağlar Abdüş

Dubois Sergio Torreira Anholt

Yunus İcardi Mertens

3 4 3 ü ile çok güzel bir kadromuz olmuş olurdu.

Şu anki sistemimize göre de iyi iş yapardı ama bu sefer Nelsson yedek kalır. Ona da içim sinmez...

Muslera

Dubois Çağlar Abdüş Anholt

Torreira Sergio

Yunus Evander Mertens

İcardi

gibi bir kadroda çok güzel olurdu.

Keşke daha önce ilgilenmiş ve kadroya katmış olsaydık. O zaman Nelsson'u 18-20 ye satardık. Regulion'u bonservisi ile alırdık. Hatta önüne kaliteli bir kanat oyuncusu da almış olurduk. Hayırlısı olsun...

*Çağlar bakalım hangi Türk takımına gelecek. Bjk ve Fb yaparsa şaşırmam.

*Biz Mert'i niye alalım ki Dubois ve Boey varken.

*Anholt yerine geçen isimler tatmin edici değil, kalsa daha iyi sanki. Regulion olsaydı enfes olurdu.

*Kerem ve Yunus'u kesecek bir kanat oyuncuya ihtiyacımız var. Özellikle Kerem'i her maç yüzü çok asık. Maaşına uygun bir zam yapılmalı. Yunus'a da aynı şekilde. Mesela ben olsam Gaziantep maçında Barış Alper'i oynatırdım Kerem yerine.

*Bu takıma gerçek bir 10 numara şart. Evander olsa keşke...
Çağlar Türkiye'ye gelmez. Keşke biz alabilsek.

Mert'i alma ihtimalimiz varsa hiç düşünmeye bile gerek yok. Yabancı sınırı olduğu sürece çok büyük joker olur.

Regulion'u hangi kafayla alabileceğimizi düşünüyorsun?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Mert, Çağlar, Cengiz üçlüsünden birini alabilsek yerli rotasyonu için harika olur.

Geri