2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Yarın ki maç kadrom
Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Dubois
Torreira Berkan
Rashica Oliveira Kerem
Mertens

Fenerbahçe-karagümrük maçını izleyen bilir. İleri uçta diagne yerine hareketli borini ile oynayıp 4 gol bulmuşlardı.
Duran toplar zayıf karnımız.Gomis ile başlayacaktır, en azından duran toplarda on direği emniyete almak için. Sonrası skora göre şekillenir. Takımımıza başarılar diliyorum.
 
İbrahim Büyükak kimdir ya?
Okan Hoca sen Galatasaray Hocasi olabilcek kadar kalibreli olmadiğını kanıtladın

30milyon insanin beklediği hafta gelmis.

Acuna el pençe duran birini en önemli haftada en önemli idmanda içeri alip paylaşım yaptiriyorsun

Helal sana hocam Fatih Terim olmak nekadar zormuş anlamak lazim.
 
Hakemler baskı altında kalmadan adam gibi yönetsin maçı her türlü vururuz bunlara.Bizim kalitemizde bir takımla bu sene maç yapmadılar daha. İcardi’nin oynaması çok önemli umarım oynar. Gerekirse Berkan’ı sol beke çekip yerli oyuncu sayısı tamamlanır.

Muslera
Boey Nelson Abdülkerim Berkan
Torreira Oliveira
Rashica Mertens Kerem
İcardi
 
Bu maci Fener kazanir. Cok dogru nokta atisi bir kadro ve motivasyonla ancak 1 puan ve uzeri ufakta olsa ihtimal ama sanmiyorum. 2-0 veya 3-0 skor olur.
 
İbrahim Büyükak kimdir ya?
Okan Hoca sen Galatasaray Hocasi olabilcek kadar kalibreli olmadiğını kanıtladın

30milyon insanin beklediği hafta gelmis.

Acuna el pençe duran birini en önemli haftada en önemli idmanda içeri alip paylaşım yaptiriyorsun

Helal sana hocam Fatih Terim olmak nekadar zormuş anlamak lazim.
böyle adamları neden alırlar içeriye ? hiç disiplin yok mu adam bildiğin rakibe bilgi sızdırıyor. böylelerini içeri alan kişileri kınıyorum takıma zarar veriyorlar. ve aynen oyle herkes bir Fatih Terim bosuna olmuyor.
 
Bu kadroya bakinca en guzeli maci izlemeden uyumak. Sonuc belli kendi tahminime gore. Berkan,Baris Alper Yilmaz sahada..Icardi,Torreira,Gomis yedek... Iyiki Cristiano Ronaldo bizde oynamiyor..Boyle hocalar varsa Messi,Ronaldo,Depay vs bize uygun degil..Gelmesinler.. Simdiden gecmis ola.
 
Torreira yildiz maasi alan bir oyuncu. Yedek oynatma luksu kimsenin yok bu oyuncuyu. Demek diyor ki , ben hocayim isimi iyi bilirim. Mac sonu olasi bir faciada hesap vereceksin. Haftada 1 mac oynuyoruz, dunya kupasi arasi etkiledi bahanesi zamanlari gecti artik.
 
Torreira 2.5 ayda 1 tane resmi maç oynadı, Oliviera 'da aynı şekilde. İki tane maç eksiği olan orta saha ve önlerinde Mertens ile ligin en tempolu oynayan takımına karşı öyle çıkmak delilik olurdu. En azından ilk yarı tamamen geçiş oyunu oynayacağız gibi bakalım, bu ileri üçlü ileride top tutmak imkansız.
 
İlk dakikalardaki salaklıkları geçersek ; ilk 45 dakikada kelimenin tam anlamıyla ''muhteşem'' bir oyun vardı sahada. Son yıllarda Kadıköy deplasmanında bu kadar çok pozisyonlara giren Galatasaray hatırlamıyorum. 1 attık ama 2-3-4'ü kaçırdık. Son paslarda veya son vuruşlarda az dikkatli olsaydık 0-3 bitecekti rahat.
Deplasmanda, hele de derbi deplasmanında nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynuyoruz. Daha iyi bir oyun olamazdı. Oyunculara ve Okan Buruk'a tebrikler.
Tabii önümüzde oynanmamış 45 dakika daha var. Bakalım neler olacak.
 
Hakemin de biraz toparlanması lazım. Osayi'nin yaptığı faulü Barış Alper yaptı diye verdi korkusundan. Korneri de kullandırtmadı korkusundan. Daha düne kadar stadın yolunu unutmuş karaktersizlerden bu kadar korkarsa bu maç tamamlanmaz. Bu maçtan sonra o sahaya yığınla madde atan itlere de ceza vermeleri lazım.
 

Üst