2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Tüm takımı kutluyorum, özellikle Nelsson harika, kusursuz bir maç çıkardı. Apo da iyiydi. Hatasız oynadılar. Berkan beklediğimden çok daha iyiydi. Bir sürü önemli eksikle kadıköy’den 3-0 galibiyet çıkarmak nefis iş gerçekten. Çocukluğumuzdaki lanetten sonunda kurtulduk sanırım. Eskiden her maça yenicez diye hazırlanıp yenilirdik. O yüzden bir süredir kaybederiz diye takılıyorum ve kazanıyoruz.

Icardi, Sneijder’den sonra gördüğüm en özel derbi performanslarını sergiliyor. Helal olsun, mükemmelsin!

Jesus dedeye serum taksınlar, Ali Koç da 5 yıldızlı bir 3 temmuz paylaşımı yapsın tamam.

Bizim için kutlama zamanı.

Şen Ola Cim Bom, Şen Ola!
 
Tam onları yazmaya geldim. Kerem'in ayağına basılan pozisyon en az sarı ! İkinci yarı Kerem'in çalım atacakken Osayi'nin formasını çekip boğazına elle vurması da hem faul hem de son adam olduğu için sarı/kırmızı verilebilirdi. Barış'ın çalım atmışken rakibinin önünde olmasına rağmen arkadan indirilmesine ''Barış faul yaptı'' kararı ayrı komedi.
 
Son 7 maçta 7 galibiyet alan bir Okan Hoca var. Sadece 21 puan almadık. Aynı zamanda bu maçları güzel futbolla hak ettik. Sinmeden oynamak hep hayalimizdi. İşte öyle oynayınca da böyle sonuçlar alıyorsun. Şu an bizden mutlusu yoktur herhalde ligde. Okan Buruk da bu formunu devam ettirirse yeni bir bela yaratabiliriz bunların başına Fatih Terim gibi tıpkı.
''Fener rezil oynadı baştan beri'' yorumlarını görüyorum sosyal medyada falan. Hiç katılmıyorum. İlk dakikadan itibaren ısıran saldıran baskı yapan bir FB vardı. Ama sonra Galatasaray oyununu öyle bir oturttu ki sahaya; hem savunmada hem hücumda ekarte edip yok etti Fener'i.
Bir parantez de Muslera'ya... Yine adamların kâbusu oldu. Bakmayın 0-3 bittiğine. En az 2-3 yüzde yüz golü çıkardı yine maşallah. Özellikle Batshuayi'nin köşeye giden golünü çıkarması muazzamdı.
 
İbrahim Büyükak kimdir ya?
Okan Hoca sen Galatasaray Hocasi olabilcek kadar kalibreli olmadiğını kanıtladın

30milyon insanin beklediği hafta gelmis.

Acuna el pençe duran birini en önemli haftada en önemli idmanda içeri alip paylaşım yaptiriyorsun

Helal sana hocam Fatih Terim olmak nekadar zormuş anlamak lazim.
Fatih Terim olmak isteyen kim, yok acunmuş, yok kalibreymiş şu dakikadan sonra 3 derbide 2G-1B performansı olan, en yakın 2 rakibine deplasmanda 10 gol atıp gol yemeyen bir takımın antrenörüme çapsız demek veya ima etmek hadsizlik ötesidir. Hocam sen bir süre hoca hakkında konuşma istersen komik oluyor artık..
 
Harika bir galibiyet oldu. BŞ maçındaki gibi tarihi bir fark da olabilirdi. Emeği geçen herkese teşekkürler. Yönetim, Okan Hoca, oyuncular.... 👏
 
Berkan yine tertemiz topunu oynadı, yanında futbolcu olunca bir 6 oynayınca gayet oynuyor çocuk. Barış Alper de farklı bir çeşitlilik katacak ileride, sol bek dışında transfere ihtiyaç yok gibi. Önümüzdeki 10 maçın 7 si içeride, mart ayında çok farklı yerlere gidebilir iş.
 
Kadro tas gibi..Sezon basinda da soylemistim ligin en iyi kadrosu acik ara bizde.Sol bek dahil hic bir takviye yapilmasa bile Gs rakiplerinden cok daha iyi bir kadroya sahip.Ama birebir bildigim birsey var ki en az 3 tane transfer yapilacak.Sol bek ve forvet kesin..3.su ya stoper ya da kanat oyuncusu olacak..
 
Bu arada gecen sezonki hamleler cok elestirilmisti normal olarak.Cunku takim basarisiz olmustu.Ama su anda bakinca 1m Euroya transfer edilen Sacha Boey,2m Euroya transfer edilen Baris Alper,7m Euroya transfer edilen Victor Nelsson harcadigimizin birkac katini kazandiracak gibi..Kazandirmasinin otesinde su an muthis oynuyorlar.Buna da bir yorum isteriz tabi..
Bunun disinda kiralik giden Morutan harcanandan daha fazlasina satilacak gibi..
Bir tek Cicaldau kazigi kotu oldu.Ama onun disinda gecen sezon bonservisiyle yapilan hamleler su an takimda gayet cok iyi rol oynuyorlar.Berkan Kutlu’yu da su an takimda onemli bir rol oyuncusu olarak sayabiliriz.
Sozde menajerlerin kucagina dusmustu,guzel para indirmisti sevgili efsanemiz Fatih Terim..Bugun goruyoruz ki cok bilen arkadaslarimiz yine bir cacik bilmiyormus.Bunu da soylemek isterim.
 
Fatih Terim olmak isteyen kim, yok acunmuş, yok kalibreymiş şu dakikadan sonra 3 derbide 2G-1B performansı olan, en yakın 2 rakibine deplasmanda 10 gol atıp gol yemeyen bir takımın antrenörüme çapsız demek veya ima etmek hadsizlik ötesidir. Hocam sen bir süre hoca hakkında konuşma istersen komik oluyor artık..
Mac bitmis işkembe kübradan sallama ne güzel be bu kadar icinde oturduysa keske maç öncesi yazsaydin...

Kazanmamiz dogru söyledigimi örtbas etmez pasa
Look at the tabela 😉
 
Son düzenleme:
Mac bitmis işkembe kübradan sallama ne güzel be bu kadar icinde oturduysa keske maç öncesi yazsaydin...

Kazanmamiz dogru söyledigimi örtbas etmez pasa
Look at the tabela 😉
Maçtan önceden aynı fikirde olduğuma önceki yazılarımdan bakabilirsin, yazdıklarımı iyi okumalısın dediğinin doğru olduğuna sadece senln gibi eyyam seven tipler inanıyor.
Takıntılarını kenara bırak objektif kafayla maçları izle dostum, bir de Kadıköy'e en son ne zaman böyle top oynatan antrenörün oldu bir düşün 😉
 

Üst