Kalp ritmim bozuldu,son 30 dk.seyredemedim.Cok şükür 3 olmuş, fena sapladik eziklere. Sezon sonuna kadar böyle umarım.
Dede saçları boyatmıştı maç içinde beyazladı yine.Sıra sende dede derken boşa dememiştik
Derbide kaybederiz ya da berabere biter diye düşünüyorum. Tabii şöyle kötü oynayarak, şans golüyle ya da hakem hatasıyla falan kazansak süper olur.
Maça gelirsek enteresan bir maç bekliyorum nedense. Farklı şeyler olacak gibi.
Aynen abi maç 2-0 olmasa İrfan'a kırmızıyı vermezdi. İlk yarıda Szalai Kerem'in ayağına bastı vermedi kırmızıyı.Bugün oynanan maçın sonucu bizi kandırmasın Halil Umut Meler adlı hakeme düdük astırılmalı.
Fatih Terim olmak isteyen kim, yok acunmuş, yok kalibreymiş şu dakikadan sonra 3 derbide 2G-1B performansı olan, en yakın 2 rakibine deplasmanda 10 gol atıp gol yemeyen bir takımın antrenörüme çapsız demek veya ima etmek hadsizlik ötesidir. Hocam sen bir süre hoca hakkında konuşma istersen komik oluyor artık..İbrahim Büyükak kimdir ya?
Okan Hoca sen Galatasaray Hocasi olabilcek kadar kalibreli olmadiğını kanıtladın
30milyon insanin beklediği hafta gelmis.
Acuna el pençe duran birini en önemli haftada en önemli idmanda içeri alip paylaşım yaptiriyorsun
Helal sana hocam Fatih Terim olmak nekadar zormuş anlamak lazim.
Mac bitmis işkembe kübradan sallama ne güzel be bu kadar icinde oturduysa keske maç öncesi yazsaydin...Fatih Terim olmak isteyen kim, yok acunmuş, yok kalibreymiş şu dakikadan sonra 3 derbide 2G-1B performansı olan, en yakın 2 rakibine deplasmanda 10 gol atıp gol yemeyen bir takımın antrenörüme çapsız demek veya ima etmek hadsizlik ötesidir. Hocam sen bir süre hoca hakkında konuşma istersen komik oluyor artık..
Maçtan önceden aynı fikirde olduğuma önceki yazılarımdan bakabilirsin, yazdıklarımı iyi okumalısın dediğinin doğru olduğuna sadece senln gibi eyyam seven tipler inanıyor.Mac bitmis işkembe kübradan sallama ne güzel be bu kadar icinde oturduysa keske maç öncesi yazsaydin...
Kazanmamiz dogru söyledigimi örtbas etmez pasa
Look at the tabela