-Barış alper'in geliştireceği ilk nokta aslında altyapılarda öğretilen bir şey. top ayağındayken kafası hep yerde. önce bunu çözmesi lazım yoksa hücumda çoğu pozisyonu hiç eder ve ciddi eleştirilir. genelde bu sıkıntıyı yaşayan oyuncularda çevre kontrolü olmadığı için rastgele orta açarlar, rastgele şut çekeler veya kalabalığın arasına girerler. kördürler aslında top ayağındayken bu futbolcular. işte barış'ın en büyük sıkıntı bu. bunun çözümü de devamlı çalışma ile olur ve kısa sürede geliştirebilen bir şeydir, kendimden biliyorum. mesela mertens'e bakın, bu konuda zirve resmen.
- Kerem'i çözemiyorum, bir maç ribery bir maç 3 lig topçusu resmen. kerem gibi değişken isimler yerine rashica gibi düzenli oyuncular her zaman daha iyidir.
- Abdülkerim son yıllarda yaptığımız en kârlı transfer oldu. hem marcao'un pozisyonunu doldurdu, hem yerli, hem de marcao'nun 5/1 bonservisine geldi. marcao'un satışı ve abdülkerim'in gelişi kulüp tarihinin en iyi değişimlerinden biri oldu. yerli oynatma zorunluluğu olan ligde yarattığı avantajı değinmeye bile gerek yok.
- Muslera'da sezon başından dünya kupasına kadar müthişti ama dünya kupasından sonra yine sakarlıkları başladı. böyle devam ederse yakında tepki yemeye tekrar başlayacak.
-Pva ruhsal olarak kulüpten ayrılmış resmen. aziz behic vs birini alıp, pva'dan çıkmalıyız.
- Berkan'ı kutlarım. rekabetten kaçmadan ve küsmeden forma savaşını verdi. fenerbahçe maçında da sahada olacak bence. bu maçta da istenileni verirse her şey değişebilir kendisi için. yabancı sınırının olduğu yerde berkan yollanmaz zaten. son iki maçta da bunu gösterdi.
- fredrik hayal kırıklığı, bizim içinde yetersiz. sezon sonu vedalaşırız bence.
- Son olarak 2023 yılı bence rekor bonservis geliri yaptığımız yıl olacak. morutan, mostafa ve nelsson üçlüsünden güzel bir bonservis beklentim var. cicaldau ve luyimdama'da az bile olsa bonservis kazandırabilirler. yunus ve kerem'de satılsa hiç şaşırmam.